VALLA MEHMET YILDIZ HANGİ TAKIMDA OYNUYORDU BİLEN VARMI ŞİMDİ NOLDU İNŞALLAH HAYIRLI OLUR TAKIMIMIZA BÖLE ADMLAR YÜREKTEN OYNAR hem biz 3 kulvarda oynayacağız bize böle adamlar lazım amatör ruhlu......
bu adamları alacagınıza alt yapıdan genclerı alın oynatın gecen sene bızım paf takımı sampıyon oldu bır tane a takıma futbolcu gelmedı nere gıttı bu oyuncular yada hıc bırımı oynayacak sevıyede deıl
neyse yınede hayırlı olsun
yaw bu adamdan bisey olmaz cok ii olsa bugüne kadar hiç olmazsa bu yasta 2. lig a kategorisinde oynardı. van belediyesporda oynuyo yas 26 yapmayın arkadaslar ne bekliyoruz bu adamdan
bu adamları alacagınıza alt yapıdan genclerı alın oynatın gecen sene bızım paf takımı sampıyon oldu bır tane a takıma futbolcu gelmedı nere gıttı bu oyuncular yada hıc bırımı oynayacak sevıyede deıl
neyse yınede hayırlı olsun
SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM ŞAMPİYON OLAN TAKIMDAN BİRTANE BİLE OYNAYACAK TOPÇU OLMAZMI NİYE BİZ ALT YAPIYA ÖNEM VERMİYORUZ
slm ARKADASLAR İYİ OLAN HER FUTBOLCU BU TAKIMDA YERİ VARDIR BÜLENT HOCANIN İŞİNİ İYİ BİLDİGİNİ HERKES TAKTİR EDİYO PEKİ SİZ NEDEN KARIŞIYOSUNUZ YAW BU ÇOLUK ÇOCUKLARIN YAZDINA BAKMAYIN EGER ÇOCUK OLMASALAR LAFLARINI BİLEREK KONUSURLAR LAF OLSUN TORBA DOLSUN
Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
Her neyse, Hakan Sükür topçu falan degildi, ondan kötü olamayacagi kesin. Hayirlisi olsun..
bencede güzel konuştun ama hakan şükür nasıl topçu felan değil ki ben türkiyede türk olarak onun üstüne futbolcu tanımam