Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı
sana kesinlikle katılmıyorum musa ve mehmet yıldız bu takıma en büyük katkı sağlayan topçuların başında geliyo bencede banko mehmetle musa oynamalı ilk etapta ha baktınız kötü performans sergilediler ilk üç beş maç ondan sonra kızağa çekmeli musa çok teknik ve isabetli pasları var mehmet desen ilerde top onun ayağındayke varmı bir delikanlı ayağından topu alabilecek ben diyorumki bence musayla mehmet bu sene harika olacaklar olmaya mecburlar
|
Degerli hemsehrim ben bu arkadaslarin hic katki sunmadiklarindan bahsetmedim. takima katki sunduklari sürece ve verimli olduklari sürece oynamalidirlar tabiki. benim bahsettigim senin de farkli bir sekilde vurguladigin
yani verimli olmazlarsa mehmet ikinci yaridaki mehmet olursa yada musa kendinden bekleneni yapmazsa hoca herseye ragmen gecen yilin ikinci yarisinda oldugu gibi bu oyunculari oyunda tutmada israr edecekmi. öyle bir oyuncu icin degil 3 hafta beklemek baktin oyun icinde verimli olmuyor bence orada degistirilmeli 45 dakika beklemek yeterli bence. yedek oyuncu ne icin var . gecen yil bir cok macta görevini yapan oyuncu oyundan alindi. görevini yapma becerisi gösteremiyenler oyunda kaldi. bu noktada ince bir elestiri idi benimkisi.
saygilar