Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Hiç kimse endişe etmesin Sivasspor gümbür gümbür geliyor.
Süper ligde bir çok takım henüz iç transfer problemini çözememişken, Sivasspor iç ve dış transferde önemli mesafeler katetti.
Dün basına verilen listeye göre Sivasspor tam 12 futbolcuyu renklerine kattı, bir veya iki futbolcu daha alacak. Sivasspor'dan gidenlerin sayısı ise 6 oldu. Sivasspor aldığı bu oyuncuları ince eleyip sık dokuyarak aldı.
Diğer takımların yaptığı gibi,tavsiye üzerine, ya da menajerlerin anlatımıyla ve cd görüntüleriyle futbolcu almıyor.
Bülent hoca alınan bu futbolcuların çoğunu geçtiğimiz sezon izlettirdi, izledi. Onun için içim rahat, sizinde içiniz rahat olsun. Mesela, Belediye Vanspor'dan alınan İbrahim Ölüm'ü araştırdım, çok olumlu refaranslar aldım.
İbrahim'i ve İstanbul Büyükşehir'den alınan Erman Kılıç'ı yakından tanıyan Sivasspor'un eski Teknik Direktörlerinden Mehmet Şahan, Sivasspor'un son derece isabetli transferler yaptığını söyledi. Hatta İbrahim için "O çok özel bir golcü,boyu fazla uzun olmamasına rağmen çok iyi kafa toplarına çıkar,oynadığı ligde ortalama 20 gol atar" dedi.
Lig maçları başlayınca inşallah herkes Sivas bu İbrahim'i nereden almış diye soracak.
HER ŞEY SİVAS İÇİN
Şampiyonlar ligi maçlarına yetiştirilecek olan 4 Eylül Stadı’nda da inanılmaz bir çalışma var.
Zeminde ve tribünlerde yapılan çalışmalar aralıksız sürerken, stadın Şampiyonlar Ligi maçlarına yetişeceği söyleniyor.
Bir başka çalışmada, Sivasspor tesisleri içerisinde devam ediyor.
Futbolcular ve teknik heyet için yaptırılan yeni bina faaliyete geçti, sadece çok çevre düzenlemesi kalmış.
Bu kadar güzel ve modern tesisi Sivas' a kazandıranlara dün teşekkür etmiştim, bu günde ediyorum.