Gelen gelmeyen tüm Yiğidolar İzmir grubuna teşekkür ederim...
Organizasyonda küçük aksaklıklarımız oldu o bakımdan özür dilerim... Bu aksaklıkların olacağını bilerek yapmıştım aslında, riske girmiştim yani... Çünkü Anıl Urla'da oturduğu için otobüs problemi yaşamasın diye hem saatini hem yerini onun rahatlıkla Urla'ya gidebileceği bir şekilde ayarlamıştım ama ilginç olan Anıl gelemedi...

8-9 arası aslında güzel bir vakit... İş çıkışından bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü bende iş çıkışında eve gidip oradan geldim ama saat sıcağın yeterince kalkmadığı bir vakite geliyormuş... Yerimizi de artık Hilal'de felan yaparız ulaşım daha kolay olur fakat Buca'dan gelenlere çok zor olacak orası ayrı...
Okullar tatil olduğundan Sivas'a dönecek arkadaşlar olduğundan acil olarak yaptığımız etkinliğimiz 2 günde organize edilmesine rağmen bence gerekli ve yeterli etkiyi bırakmıştır... En azından maça gitmek iftar açmak ve toplantı yapmak dışında bir sosyal faaliyetimiz için başlangıç oldu... Artık organizasyon yapmak için 2 gün gibi bir sıkıntımız olmayacak artık rahat ve tartışarak uzun zamanda daha güzel organizasyonlar yapabilir. Hem de Yalçın abi de gelmiş olur onunda ulaşacağı başka insanlar olur...
Tekrar tüm arkadaşlara sevgiler ve teşekkürler...