Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolar Seçimini Yaptı !
Alt 03.07.2009, 16:27   #71
cihatöztürk
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cihatöztürk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğidolar Seçimini Yaptı !

Alıntı:
eser_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hangi ülkede bir siyasetçinin isminin bir stada verildiğini gördünüz muhsin yazıcıoğlunu sen tanıosun o tanıo ben tanımıorum belki belki sana bi yararı olmuştur belki bi başkasına zararı olmuştur belki adam istemiyor belki sen seviyosun belki bi başkası sevmiyor adam dio büyük vefa borcum var dio ozamn git öde kendi borcunu başkasına ödetme vefa bir kerede olcak bi şey değil ozamn her sivasa yapılan yatırım adlarının hepsi muhsin yazıcıoğlu olsun ozamn sivasın adınıda değiştirelim muhsin yazıcıoğlu olsun nasıl olsa sivas muhsin yazıcıoğlunun sivası değilmi bir tek siz yaşamıosunuz sivasta tercihim sivas dedimmi insana direk vayy yiğidim yiğido diolar muhsin yazıcıoğluda bir yiğittir bütün sivaslılar bir yiğittir ben yiğit değilim diyen biri varmıdır yiğido arena en güzeli....

düşüncelerinde haklısın kardeş ama

yiğido arena yerine stadın ismini sponsorlara verip iyi para kazanabilir sivasspor

gs öle yaptı mesela iyide para aldı....
cihatöztürk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 18:19   #72
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
eser_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hangi ülkede bir siyasetçinin isminin bir stada verildiğini gördünüz muhsin yazıcıoğlunu sen tanıosun o tanıo ben tanımıorum belki belki sana bi yararı olmuştur belki bi başkasına zararı olmuştur belki adam istemiyor belki sen seviyosun belki bi başkası sevmiyor adam dio büyük vefa borcum var dio ozamn git öde kendi borcunu başkasına ödetme vefa bir kerede olcak bi şey değil ozamn her sivasa yapılan yatırım adlarının hepsi muhsin yazıcıoğlu olsun ozamn sivasın adınıda değiştirelim muhsin yazıcıoğlu olsun nasıl olsa sivas muhsin yazıcıoğlunun sivası değilmi bir tek siz yaşamıosunuz sivasta tercihim sivas dedimmi insana direk vayy yiğidim yiğido diolar muhsin yazıcıoğluda bir yiğittir bütün sivaslılar bir yiğittir ben yiğit değilim diyen biri varmıdır yiğido arena en güzeli....
İsmet inönü bir siyasetçi değil mi? Onu adı dağa taşa verilirken, sen neden bu kadar feryat ediyosun; anlamadım? Kimse Sivas'ın tek değeri Musin Yazıcıoğlu'dur demedi. İnsanlar fikirlerini söylüyor, bu kadar tepki vermenin alemi ne? Ben senin saçma sapan arena kelimene laf ediyor muyum? Avrupai kelimelere heves edeceğinize özünüze bakın özünüze.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 18:34   #73
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

YA BENİM ANLAMADIM TÜM TÜRKİYE SIVASA GIP TAYLA BAKIYOR MUHSİN ABİ GİBİ BİRİNSAN YETİŞTİRMİŞ DİYE BİZ HALA ANLAMAKTA ZORLANIYORUZ NEDİR SİZİN DERDİNİZ,,,,,,,, ALLAMIYORUM EMRE KARDEŞİM NASILKONUŞA CANI İYİ BİLİR BİZİM ÇİZGİMİZ BELLİ MAZLUMA EREN ZALİME ALP ,, TİR UNUTMAYIN ,, İŞALLAH O STATIN İSMİ,,, MUHSİN ,YAZICIOGLU OLACAK SIVASA YAKIŞAN BU OLUR ,,,, ALP, ERENLER,,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.07.2009, 20:06   #74
cihatöztürk
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cihatöztürk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cihatöztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivaslı kardeşlerim

devletin anadolu takımlarına böyle şeyler yapacaklarını hiç zannetmiyorum...

bügün galatasarayın stadının bitirilmesi için devlet,medya,kamu kuruluşları hepsi elinden geleni yapıyo...

anadolunun güçllü takımlarına sivasa trabzona bursaya malesef böle şeylerde hep sözler verilip yerine getirilmiyo

sizinde haberiniz varsa trabzonda belediye seçimlerinde ilk defa bir sağ parti geldi başa...bu trabzonsporun bunu desteklmesiyle ve bir takım sözler almasyla olmuştur lakin malesef hiç bir adım atılmamıştır...

stad konusunu istemekten fazla devleti stad yapmaya mecbur hale getirmek gerekir...

mesela sivassspor şampiyonlar liginde gruplara kalarak trabzonsporda avrupa liginde gruplara kalarak bir nevi devleti stad konusunda mecbur yapmak durumuna sokmalıyız....

bir trabzonsporlu olak trabzona ve sivasa stad yapılmasındaki tek güvencem faruk özaktır işllah gereknler yapılır

saygılar

bu mesajımı tekrar tekrar okumanızı öneririm arkadaşlar

devlet sivastan büyük bir başarı görmeden bu stadı yapmaz

sivasın elinde hazır fırsat var
cihatöztürk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 21:48   #75
Susehirli-58
Yeni Yiğido

Susehirli-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 Susehirli-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yanilmiyorsam Kayserispor ve Kayseri Erciyessporun da bi basarisi yoktu ve Stad yapildi kayseriye... Türkiye kupasini 2008 de aldi yani Stad insaati bayaga ilerlemisti...!
Sivassporun 4 senelik Süper lig tarihinde üst üste her sezon ligi daha iyi bitirdigini herkes biliyor...... bu kisa sürede bence iyi is yaptik....

Sezon Siralama

2005 / 2006 8.
2006 / 2007 7.
2007 / 2008 4. (Kural hatasi dolayisiyla yoksa 3. olmamiz lazimdi)
2008 / 2009 2.

Kayseri de 32.850 kapasiteli bir stadyum yapildi yaklasik 57 mil. TL... biz de bu rakamlari göz önüne alalim bir kere 60 mio. diyelim ve simdide gelelim.... su anki 4 Eylül Stadina yaptigimiz onarim ve yenileme calismalarina....

sadece karsi tribünün üstünü kapatmak icin harcanan para yaklasik 2 mil. TL simdi de yerden isitma, ondan önceki 2 sezonda kapasite artirma vsr....

4 Eylüle harcanan bu paralarla yeni Stadin rahat 30% yapmistik.... belki de daha fazlasini.... ben buna üzülüyorum iste.... bu paralar bosa gitti....
Susehirli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2009, 00:10   #76
ercis
Acemi Yiğido

ercis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 ercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISI

turkiyede klasiklesmis turk futbolunu degistiren sivas spor'a yakisan en guzel stad isni ise bence "Yiğido Arena" cunku kimse yanlis anlamasin digerleri klasiklesmis turden, dedimya turkiyede klasiklesmis mantigi yikip yeniligi yapan sivas'tir ve sivas'ada bu yakisir. Nasil cumhuriyetin temeli sivas'ta atildi moderin ve daha ust duzey futbolunda temeli gine sivas'ta atilacaktirt...
Alt 04.07.2009, 02:28   #77
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yine ısım kargasası baslamıs: cumhurıyetımızın en önemli mucadelelerınden bırı olan 4 eylülümüz en cok yakısan ısım olacaktır. muhsın baskan cok buyuk bı buyugumuzdu,bızım ıcın cok degerlıydı.bence muhsın baskana onemlı bır park veya buyuk gusel bı caddemızın ısmının verılmesı daha uygun arkadaslar.
alıstık stadımızın 4 eylu ısmıyle anılmasına.kımse cumhurıyeımızden kıymetlı degıl bunuda kımse unutmasın..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.07.2009, 06:55   #78
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

BÜYÜK DİYORSUNUZ BİR BAKIN İNÖNÜ MENDERES STATIOLUYORDA NEDEN ASRIN LİDERİ MUHSİN YAZICIOGLU OLMASIN HERKES İMRENİYOR BİZ DEERBİLMİYORUZ AYIP BENCE SIVASLI VEFA BORCUNU BU ŞEKİLDE ÖDEYE BİLİR ,,,, ALP,,,ERENLER,,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tekdoktirin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.07.2009, 07:18   #79
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

arkadaşlar inönü menderes veya tayyip erdoğan stadları var doğrudur. ancak bu isimler sadece milletvekili olarak değil başbakan veya cumhurbaşkanı olarak görev yapmışlardır. örneğin bu tür büyük projelere deniz baykal ismi verilmez çünkü kendisinin böyle bi görevi olmamıştır. muhsin yazıcıoğlu bir parti lideridir, siyasetçidir. sadece sivas'ta bile çok seveni olduğu kadar çok da sevmeyeni vardır. o yüzden hepimizi kapsayacak bi isim daha iyi olur. tabii yapılırsa!!!!
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.07.2009, 12:16   #80
_bling_lady-
Acemi Yiğido

_bling_lady- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 _bling_lady- FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Yiğidolar Seçimini Yaptı !

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar inönü menderes veya tayyip erdoğan stadları var doğrudur. ancak bu isimler sadece milletvekili olarak değil başbakan veya cumhurbaşkanı olarak görev yapmışlardır. örneğin bu tür büyük projelere deniz baykal ismi verilmez çünkü kendisinin böyle bi görevi olmamıştır. muhsin yazıcıoğlu bir parti lideridir, siyasetçidir. sadece sivas'ta bile çok seveni olduğu kadar çok da sevmeyeni vardır. o yüzden hepimizi kapsayacak bi isim daha iyi olur. tabii yapılırsa!!!!

bence sivassporun ister chpli, ister mhpli, ister akpli taraftarlari bile muhsin yazicioglunu seviyodu!
bence stadyuma yakisacak en güzel isimlerden biri MUHSIN YAZICIOGLU STADYUMU / ARENA

Etiketler
seçimini, yaptı, yiğidolar