Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Olympiakos
Alt 15.07.2009, 22:04   #41
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Hazırlık/Sivasspor - Olympiakos

takimin defansi cok kötü kanatlar iyi islemiyor birde presi iyi yapamiyoruz gol yemedigimiz mac yok henüz o yüzden acilen stoper lazim ayrica bülent hocaya yalaka diyen dingiller kendinize bakin adam olun lan yalaka dediginiz adam sivassporun hocasi bu keimeyi saygisizca kullananlar in cogu gs li cift takim tutan ......ler
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karahisarli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.07.2009, 22:05   #42
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1021 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivassporun durumu suan hic iyi degil insallah düzelir ilk yari fena degildi ama 2 yari cok kötüydü takim degismesse bölye fark yer elemelerde
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2009, 22:15   #43
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yenildik saglik olsun.
Yine sevindim yenilmemize, insallah bu sefer yönetim görür de düzenli transfer yapar.
Beles oyuncu almayi biraksin artik yönetim biraz paraya kiyin lütfen.
Agbetu ise yaramaz dedim kizmisti birkas arkasimiz ama gerçekten yaramaz.
bizim transferlerden birtek ugur iyi ,öbürleri vasat yada kötü oyuncular.
Bulent 1 degil 5 transfer yapman lazim.2 defans 2 orta saha 1 forvet.
her biri 1 m€ toplam sadece 5 m €.Bu sene sivas hiç mi para kazanmadi allah askina .Bu sene transfer olmassa hiç bir zaman olmaz.
Saygilarla.
I love you Kamanan
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sabanoh'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.07.2009, 22:20   #44
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Agbetu dişe dokunur hiç bir şey yapmadı. Ben mhemba nın kaliteli topçu olduğuna halen inanıyorum. yalnız yabancılık çektiği çok belli. İnşallah çabuk uyum sağlar. Kamanan'a Allah güç kuvvet versin Cihan, Uğur, erman başarılı idi. Bir de Tevfik kumaşı iyi bir topçuya benziyor. Bülent hoca ondan faydalınır inşallah. Murta erdoğan çok bencil oynuyor. yenildiğimize aldırmayın o kadar da ah vah edecek kadar kötü değiliz. Daha iyi olacağız inşallah. Takımın patronu Bülent hocadır ve bizden daha iysini bilir. Bize düşen sonuna ve sonsuza dek sivasımızı desteklemektir.
FOREVER TOGETHER
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.07.2009, 22:20   #45
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Açık ve net söylüyorum.... Herve Tum ve Blica Bülent uygunu ikiye katlar... Onlara vefasızlık ettik... Sakın yanlış anlamayın Bülent uygunu benim kadar kimse tutmamıştı ama yeter.. Herve tumu neden gönderdiğini, syllayı neden gönderdiğini bize anlatsın kabul edecem... erman kim yaaa yapmayın syllanın parmağı olamaz... nasıl böyle hataya düştük bunu herkes görüyor... Bir menafaatmi var ortada bence çok önemli bir konu.. Sivasporda 1 numara ve 2 numara nasıl satılır bunun hesabını biri vermeli kanımca.. Herve TUM ve Blica neden satıldı. Hadi blicadan kar ettik Herve TUMu neden takas ettik oda yetmedi sylla neden gitti.. Diallo çok mu kötüydü gelenleri gördük 5 para etmez.. Ersen martin, erman, agbetu ve yasin çakmakla hemen kartşılıklı anlaşmanızı fes edin bunların kumaşından elbise olmaz..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2009, 22:22   #46
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar kimse kızmasın ama benim bu takımdan bırakın şamp ligini süper ligden bile umudum yok iki top yapamıyoruz ilk maçtan beri söylediğim defans yok oğlu yok biz bilikayı satmakla bindiğimiz dalı kestik bunu ergeç herkes öğranecek malesef 5 milyon dolar versen bir daha bilica ayarında defan adamı alamazsın yeni gelen defanstaki esmer vatandaşta çok fos bence tam bir üçüncü lig oyuncusu gitsin mahalle takımında oynasın genel olarak takım berbatın berbatı malesef bu sene malubiyetlere alışacağız bülent hoca hala forvet diyo ben olsan defansa 1 değil 2 adam alırdım yasinle esmer vatandaştan bize hayır gelmez yanılmayı çok isterim ama bakın göreceksiniz bu yazıları kızgınlıkla yazmıyorum gerçeği görerek üzüntüden kahrolarak yazıyorum
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.07.2009, 22:27   #47
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Açık ve net söylüyorum.... Herve Tum ve Blica Bülent uygunu ikiye katlar... Onlara vefasızlık ettik... Sakın yanlış anlamayın Bülent uygunu benim kadar kimse tutmamıştı ama yeter.. Herve tumu neden gönderdiğini, syllayı neden gönderdiğini bize anlatsın kabul edecem... erman kim yaaa yapmayın syllanın parmağı olamaz... nasıl böyle hataya düştük bunu herkes görüyor... Bir menafaatmi var ortada bence çok önemli bir konu.. Sivasporda 1 numara ve 2 numara nasıl satılır bunun hesabını biri vermeli kanımca.. Herve TUM ve Blica neden satıldı. Hadi blicadan kar ettik Herve TUMu neden takas ettik oda yetmedi sylla neden gitti.. Diallo çok mu kötüydü gelenleri gördük 5 para etmez.. Ersen martin, erman, agbetu ve yasin çakmakla hemen kartşılıklı anlaşmanızı fes edin bunların kumaşından elbise olmaz..
HERVE tUM 32 YAŞINDAYDI VE 60. DAKİDAN SONRA OYUNDAN DÜŞÜYORDU. BİR SENE ÖNCESİNE KADAR BURSADA TUMUN YÜÜNE BAKMIYORLARDI VE GEÇEN SEZONUN İLK YARISINDA TUM NE YAPTI Kİ. NE YAPTIYSA LİGİN İKİNCİ YARISINDA YAPTI. SYLLA ZATEN 11 DE OYNAMIYORDU. BİLİCA'YI DİYELİM BU SENE SATMADIN SENEYE BEDAVA GİDECEKTİ. ERMAN, CİHAN, UĞUR VAKİT VERİLİRSE KENDİLERİNİ KANITLAYACAKLARDIR. AZCIK SABIR HEMŞERİM.AGBETU KONUSUNDA SANA KATILIYORUM. MHEMBA KALİTELİ TOPÇU, BAKIN GÖRECEKSİNİZ. BU TAKIM AZ KAYNAŞSIN ÜST ÜSTE 2 MAÇ KAZANSIN İŞ YAPACAKTIR. AZCIK SABIR, SONUNA KADAR DESTEK.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı emre41'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.07.2009, 22:32   #48
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen katılıyorum bilica resmen peşkeş çekildi hadi parayla al alabilirsen öyle adamı sadece para değil hadi aldın diyelim bilicayı 2 milyon auroya sattın 1 milyona süper adam aldın diyelim bu adamın uyum sorunu ya uyum sağlamazsa bilca gelmiş uyum sorunu olmamış sivasa alışmış takımın göz bebeği olmuş sen gel onu sat mantıklımıdır bu şimdi biri bilicayla diallonun neden bu takımdan uzaklaştırıldığını açıklamalı yazık çok yazık takım ne hale düştü karamsar olmamak elde değil ersen ,agbetu,yasin tam bir hayal kırıklığı ben az buçuk yasini tahmin etmiştim ama agbetuda çok hüsrana uğradım kocelindeyken fena oynamıyodu ama bizde berbat içim kan ağlıyo sivassporumuzun düştüğü bu duruma takımı yıktılar mahvettiler
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2009, 22:35   #49
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HERVE tUM 32 YAŞINDAYDI VE 60. DAKİDAN SONRA OYUNDAN DÜŞÜYORDU. BİR SENE ÖNCESİNE KADAR BURSADA TUMUN YÜÜNE BAKMIYORLARDI VE GEÇEN SEZONUN İLK YARISINDA TUM NE YAPTI Kİ. NE YAPTIYSA LİGİN İKİNCİ YARISINDA YAPTI. SYLLA ZATEN 11 DE OYNAMIYORDU. BİLİCA'YI DİYELİM BU SENE SATMADIN SENEYE BEDAVA GİDECEKTİ. ERMAN, CİHAN, UĞUR VAKİT VERİLİRSE KENDİLERİNİ KANITLAYACAKLARDIR. AZCIK SABIR HEMŞERİM.AGBETU KONUSUNDA SANA KATILIYORUM. MHEMBA KALİTELİ TOPÇU, BAKIN GÖRECEKSİNİZ. BU TAKIM AZ KAYNAŞSIN ÜST ÜSTE 2 MAÇ KAZANSIN İŞ YAPACAKTIR. AZCIK SABIR, SONUNA KADAR DESTEK.
Hemşerim Herve TUM şampiyonluğumuza neden olan insan.. Gazi antep maçını hatırlasan ilk yarı 1-0 öndeyiz.. ikinci yarı herve tumu almışlar.. ben dedimki maç gitti ilerde topututan olmazsa bize gol atarlar bunlar dedim.. malesef öyle oldu.. yazıktır bilen uygun benden iyi okumalı oyunu.. Ayrıca petkoviç topu hep herve tuma atardı ve herve tumda indirirdi topu birine verirdi.. Aynı Hakan Şükür gibi çalışırdı.. Onun bu özelliği bizi şampiyonluğa yaklaştırdı.. 32 yaşında diyosunda Ersen martin kaç yaşında hemşerim.? Çokmu önemli.. Heve TUM bile şaşırmış Bülent hoca beni neden gönderdi diye..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2009, 22:37   #50
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen katılıyorum bilica resmen peşkeş çekildi hadi parayla al alabilirsen öyle adamı sadece para değil hadi aldın diyelim bilicayı 2 milyon auroya sattın 1 milyona süper adam aldın diyelim bu adamın uyum sorunu ya uyum sağlamazsa bilca gelmiş uyum sorunu olmamış sivasa alışmış takımın göz bebeği olmuş sen gel onu sat mantıklımıdır bu şimdi biri bilicayla diallonun neden bu takımdan uzaklaştırıldığını açıklamalı yazık çok yazık takım ne hale düştü karamsar olmamak elde değil ersen ,agbetu,yasin tam bir hayal kırıklığı ben az buçuk yasini tahmin etmiştim ama agbetuda çok hüsrana uğradım kocelindeyken fena oynamıyodu ama bizde berbat içim kan ağlıyo sivassporumuzun düştüğü bu duruma takımı yıktılar mahvettiler
Değerli hemşerim çok erken değl mi konuşmak için? İnanın; inanıyorsanız en üstünsünüzdür. Bekleyip görelim. Kendini Agbetu, ersen ya da Yasin'in yerine koy. Yeni ortam, yeni bi takım vesaire vesaire. Kolay değil. İnşallah bu maya tutacaktır. Öyle ümit ediyor öyle inanıyorum
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı emre41'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
hazırlık or sivasspor, olympiakos