Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı
tarihimizde ilk defa böyle bir fırsat elimize geçti.İNŞALLAH bunu en iyi şekilde değerlendiririz ve İNŞALLAH bizim için bir hüsran olmaz.bekleyelim de görelim,bakalım SİVAS düşmanlarının istediği bir sonuç mu ortaya çıkacak,yoksa anlımızın akıyla mı sahdan ayrılacaz hep beraber görelim.benim isteğim onursuz bie şekilde oynayıp 1-0 kaybetmektense onurlu bir mücadeleyle 5-0 yenilmektir.öncelikle İNŞALLAH bu turu geçeriz ama futbol bu kazanmakta var kaybetmekte.
|
kardeş onurlu yada onursuz mücadeleden kastını tam olarak anlamadım.eğer kapanmayı rakibe oynatmamayı kastetmişsen bence hatalı düşünüyorsun.iyi skor alalımda, isterse herkes -böyle futbol oynanmaz- desin.tıplı 2004de yunanistanın avrupa şampiyonu olduğu gibi.sonunda herkes onları alkışladı öyle yada böyle. ayrıca bir çok kişi gibi hüsran felan da beklemiyorum.allahın izniyle yiğidolarımız sahaya çıkacak ve tüm avrupayla birlikte türkiyeye de gücünü gösterecektir.ben yiğidolarıma inanıyorum. haa inanmayanlarsa maç sonunda inanmaya başlayacaklar inşallah.