Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ahlaksız Teklif !!! Antep Sivas maçı
Alt 24.07.2009, 13:15   #41
SİVASLI ALEX
Yeni Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 SİVASLI ALEX FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ahlaksız Teklif !!! Antep Sivas maçı

BUNU BEN ZATEN BİLİYORDUM BÜTÜN DEPLASMANLARA GİTTİM BİR TEK ANTEP MACINA GİTMEDİM HERKESE DE DEDİM SİVAS YENİLECEK GİTMEYİN DİYE.O ZAMAN BENDEN DE SİZE BİR BOMBAAA!!! SİVAS BELEDİYEYE DE MACI VERDİ KAYNAK SAĞLAM
SİVASLI ALEX isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2009, 13:16   #42
SİVASLI ALEX
Yeni Yiğido

SİZE BİR HABER DAHA GALATSARAY DA BEŞİKTAŞA MACI VERDİ BU KAYNAK DA SAĞLAM
Alt 24.07.2009, 13:36   #43
cabuker
Yiğido

cabuker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

69 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 cabuker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SİVASLI ALEX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİZE BİR HABER DAHA GALATSARAY DA BEŞİKTAŞA MACI VERDİ BU KAYNAK DA SAĞLAM
ne karşılığı vermiş ?

nekadar almış?

bunları da belirt te bari tam olsun

Hepiniz Bir gün Önümüzde Eğileceksiniz....
Anadolu Kardeşliği Yalan Aslolan Sivas
Sonuna Kadar Sivas

STADIMIZI İSTİYORUZ
cabuker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2009, 13:51   #44
alisinan aslan
Acemi Yiğido

alisinan aslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 alisinan aslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BUNU BEN ZATEN BİLİYORDUM BÜTÜN DEPLASMANLARA GİTTİM BİR TEK ANTEP MACINA GİTMEDİM HERKESE DE DEDİM SİVAS YENİLECEK GİTMEYİN DİYE.O ZAMAN BENDEN DE SİZE BİR BOMBAAA!!! SİVAS BELEDİYEYE DE MACI VERDİ KAYNAK SAĞLAM
madem öyle neden verdiğinide biliyorsundur sanırım.
alisinan aslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2009, 14:35   #45
SİVASLI ALEX
Yeni Yiğido

HER ŞEYİ BİLİYORUM BENDEN BU KADAR DAYIM YÖNETİMDE ZATEN BEŞİKTAŞLA GALATASARAYIN İŞBİRLİGİNİ TÜRKİYEDE BİLMEYEN YOK HATIRLARSANIZ BUNDAN 3 SENE ÖNCE HASAN KABZENİN ATTIGI 2 GOL SONRASI GALATASARAYIN ŞAMPİYON OLUŞUNU BU İŞLER BÖYLE
Alt 24.07.2009, 14:36   #46
SİVASLI ALEX
Yeni Yiğido

BELEDİYE MACINI NEDEN VERDİĞİNİ SORUYORSANIZ TAMAMEN BAZI KİŞİLERİN ŞAHSİ CIKARLARI İÇİN HATTA BU İSİMLERİ DE HER MAÇ SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR DİYE TRİBÜNLERE CAGIRIYORUZ YA DA EL SALLA DİYORUZ
Alt 24.07.2009, 14:52   #47
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
BELEDİYE MACINI NEDEN VERDİĞİNİ SORUYORSANIZ TAMAMEN BAZI KİŞİLERİN ŞAHSİ CIKARLARI İÇİN HATTA BU İSİMLERİ DE HER MAÇ SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR DİYE TRİBÜNLERE CAGIRIYORUZ YA DA EL SALLA DİYORUZ
Fenerli kardeşim sen burda Gs,Bjk,Antep'in şike yaptıgını vurguluyorsun doğrudur ve Sivasımızın maçı bilerek sattıgnı sölüyorsun işte buna inanmıyorum. Peki sizin Fbnin şikeyle falan alakası yok mu olmadı mı hiç.

Kanıt lazım bu işlerde öle amcam dayım yönetimden demeyle iş bitmiyor.

Şimdi bana deme ben Fenerli değilim vs. Nick Fenerbahçeli futbolcu nicki belki sevgiden olabilir. Msn adresin bile fenerbahçe diye
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.07.2009, 15:11   #48
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Degerli kardesim farkli mecralara cekmenin anlami yok. Mantikli düsünürsek Sivas en kritik durumda maclarini verecekti. neden üzerine bukadar gelindi.Hocasi ERGENEKON cu olma iddasi ile karsi karsiya Kaldi

SivasSpor Baskani Bas bas bagirdi alavere dalevere var.eli uzunlar dolsiyor diye.Federasyon agzini kapat dedi o yine uyarilarini yapti. 21 gün hak mahrumiyeti aldi. Madem maclarini satacakti Bu adam niye sürekli eli kolu uzunlardan ve simsarlardan bahsetti de sessiz sedasiz isini yürütüp cebini doldurmadi?

Yazili ve görsel basindaki Bizans usakligina soyunmus yazar cizer yorumcu takimi bir yerlerden aldigi talimatla agizbirligi yaparak Sivas Spor baskanina Hocasina neden saldirdi. Kendilerinide ortak oldugu Kirletme isini temizleme gayretine bürünüp Tarihin en temiz sezonu masalini anlatma geregi hissedtiler.

Demirkemiren Federasyon baskani da dahil Bizas ve usakligini yapan kulüp ve yöneticilerle neden güc ve isbirligi gerceklestirdi maden sivas kolay verecekti bu dolaplari bunlar niye cevirdi.?

Bazi seyleri söylerken mantikli söylede bizde anliyalim. maden bu maclarin verilecegini sen biliyordun Dayinda yönetici idi futbolcusunu ve hocasinida buna alet ettmis O zaman kimdir bu Dayin aciklama yapsin ozaman senin dayinda bu cetenin elmani. Sivas Spor hayrina biri degil demekki. yada cik adam gibi gercek adinla kimliginle aciklamani yap yoksa sende isi bulandiranlardan baska biri olamzsin.seni kimsede dikkate almaz

Kaldiki biz bir takim hata ve eksiklerin oldugunu farkindayiz ama tepeden sagdan soldan cok agir tehditler altina alinan bir takimin o kadarda hata payi icerisinde olmasini dogal karsiliyoruz.

Hükümet ergenekon adiyla tarihide kirleterek birtakim odaklarin rakiplerin pesine gidiyor hak ediyorlarsa gitsin itirazimizda yok ama Hükümet bu konuda samimi ise Bizans Operasyonu adi altinda Türkiye Futbolunun irzina gecenlerin ve onlarin isbirlikcisi tesvikcisi ve siyasi desdekcilerini temizlesinler.
bu Bizans cetelerine desdek sunacaklarina bunlarin isledikleri suc ayyuka cikmis sagir sultan duymus. bunlar duymaz.

Belki SivasSpor yönetimi Basina örülecek coraplarin ve basina getirilecek tezgah ve komplolarin kaygisi ile bir takim seylere sesiz kaliyor olabilir. biz biliyoruzki ve gördükki haksizliga tahammül yönetimimizde yok temiz bir rakabet icinde islerini yapmak istiyorlar. ama bizim Sivas Halki olarak yada SivasSpor taraftari olarak susacagimiz herseyi sineye cekecegimiz anlami tasimaz. Öyle olmadigini herkesde zamani geldiginde anliyacak.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.07.2009, 16:46   #49
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

"Alternatif sunmadılar"

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a kiraladığı genç futbolcu Batuhan Karadeniz, kulübünün önüne Gaziantepspor seçeneğini sunduğunu ve kendisinin de itiraz etmeden gitmeyi kabul ettiğini söyledi.
Batuhan, Radyospor'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, önüne alternatif konmadığını belirterek, ''Gaziantepspor'a gitmem istendi, ben de kabul ettim'' dedi. Genç oyuncu, kendisine ''Git'' dendiğini ve bunu kabul ettiğini vurgulayarak, ''Beşiktaş Kulübü benim Gaziantepspor'a gitmemi istedi. Avrupa'ya gidebilirdim, ama Turkcell Süper Lig'de forma giymek de önemli. Yaşım daha çok genç. Bir gün Avrupa'da oynama hedefini gerçekleştireceğim. Beşiktaş önüme Gaziantepspor seçeneğini sununca ben de itiraz etmedim ve kabul ettim'' diye konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün yuvası olduğunu kaydeden Batuhan, ''Sonuçta büyüklerimiz Beşiktaş'ta bu yıl da oynamamızı uygun görmedi. Buna saygı duyuyorum. Beni buralara Beşiktaş Kulübü getirdi. Önümüzdeki yıl Beşiktaş'a geleceğim. İnşallah yarım bıraktığım işi Beşiktaş'ta tamamlarım. Önümüzdeki yıl Beşiktaş'ta daha güçlü bir Batuhan olacağım'' dedi.

Milli oyuncu, yeni sezonda 32 maçta forma giymesi halinde 20-22 gol atabileceğini iddia etti.
Geçen sezon Eskişehirspor'da çok ciddi bir çıkış yakaladığını hatırlatan Batuhan, şunları söyledi:
''Eskişehirspor camiası çok arkamda oldu. Eskişehirspor'da başarılı oldum. Eğer Gaziantepspor camiası arkamda durursa aynı başarıları gösteririm. Beşiktaş bana Gazianepspor dışında bir alternatif sunmadığı için, 'Tekrar Eskişehirspor'a gider miydim?' sorusuna net bir yanıt vermem mümkün değil.''
Yeni sezon öncesi ameliyat olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade eden genç oyuncu, ''28 Temmuz'da takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Milli takımda oynamak için iyi performans ortaya koymak gerekiyor. İyi futbol oynarsanız milli takıma seçilirsiniz. Oynamayan bir futbolcunun milli takıma gitme ihtimali yok. Beşiktaş'ta kalsaydım belki oynayamazdım. Oynamayan bir futbolcuyu da Fatih Terim almayacaktı. Oynamak için Gaziantepspor'a gittim. Milli Takım gruptan çıkacak ve Dünya Kupası'nda yer alacağız'' dedi.

24.07.2009
LigTv

------------
İşte olayların gerçek olduğunu şikenin ap açık ortada oldugunu vurguluyor bu haber. Zorla Antepe gönderildiğinden bahsediyor Batuhan. Çocuk ne bilsin baştan anlaştıklarını.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.07.2009, 18:07   #50
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

bu eziklerden herşey beklenir...!

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ahlaksız, antep, maçı, sivas, teklif