Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0
Alt 29.07.2009, 01:57   #1
emi61
Yeni Yiğido

emi61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 emi61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç bir şeye değil,şu hamsi beyinleri sevdindiriyoruz ya ona üzülüyorum!
metal gardaş..daha lig başlamadan bizi taşlamaya başllamışsınız maşallah..hamsi beyinli bir sivasspor severi olarak iğneyi kendinize batırmanızı rica ediyorum...adam gibi transfer yapmazsanız hamsiler de güler kanaryalar da güler...bu skor en kötü skorumuz olsun...
emi61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 02:08   #2
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0

Alıntı:
emi61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
metal gardaş..daha lig başlamadan bizi taşlamaya başllamışsınız maşallah..hamsi beyinli bir sivasspor severi olarak iğneyi kendinize batırmanızı rica ediyorum...adam gibi transfer yapmazsanız hamsiler de güler kanaryalar da güler...bu skor en kötü skorumuz olsun...
Kendini bilen trabzonlu taraftarlarla her zaman olduğu gibi bu senede dostça Anadolu ve Türkiye için birlik olarak yolumuza devam ederiz inşallah...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 02:24   #3
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arkadasim tamam sivasspor severim demissin eyvallah ama sende biliyosunki buraya cok trabzonlu geldi ve hep hakaret etti,e simdi bakiyorum bu mac sonrasi buraya gelmissin yorum yapiyosun iyi yorumda yapmis olsan benim icin fark etmez.ben burda artik iyi niyetli yada kotu niyetli trabzonlu gormek istemiyorum sebebini sende biliyosun.umarim bir daha gelip yorum yapmazsin
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda efsane5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 13:30   #4
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

Forumlarınızda ne iki yüzlülük yaptığınızı biliyorum..Yıl boyu Sivas'a küfür edip duruyorsunuz..Buraya gelip fair-play taslamayın..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 14:01   #5
Forza Sivas
Yeni Yiğido

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Forza Sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yorumlari okuyunca ne kadarda futboldan az anladigimizi anladim. Herkes transferleri elestiriyor. Benim elestirmek istedigim gidenler degil ama gelenler (erman haric). Tamam transferler cok kotude kardesim iki sene once hangisi vardi sillami bilicami tummu. Problem bu takimin hala hazir olmayisinda yani bulent hocada futbolcu kadrosunda degil. Soruyorum size yillardir sivasta oynuyan hangi oyuncuyu begendiniz. Sedatimi, en az yasin kadar kotuydu golleri tekrar seyredin. Musami, gecen seneden beri napiyor bilmiyorum. Onurmu, varmiydi sahada dun. Bakiyorum herkes yasine yuklenmis evet cok kotuydu ama kardesim Hayrettin cokmu iyiydi. Eger bu Hayrettin sirf sivasli diye bu takimda oynuyacaks bu takimdan hic bisey olmaz. Ben boyle amator futbolcu gormedim. Benim bulente sormak istedigim murat erdogan nerde, murat sozgelmez nerde (yasindende sedattanda kat kat ustun) faruk nerde.
Sunuda soylemek istiyroum gercek taraftar 5 0 yenilgiden sonrada maca giden taraftardir. Gelmeyen zaten skor taraftaridir, onlar da bizahmet gelmesinle. Dun maca gittim, bidaha gelse bidaha gidecem. Gercek yigido olmak o kadarda kolay degil herkes bu yuku kaldiramazx
Forza Sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Forza Sivas'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
anderlecht, balon, bırakmayalım, hocanin, malesef, oldu, sİvasspor, takimi, takımımızı, yanlız