Cevap: Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0
yorumlari okuyunca ne kadarda futboldan az anladigimizi anladim. Herkes transferleri elestiriyor. Benim elestirmek istedigim gidenler degil ama gelenler (erman haric). Tamam transferler cok kotude kardesim iki sene once hangisi vardi sillami bilicami tummu. Problem bu takimin hala hazir olmayisinda yani bulent hocada futbolcu kadrosunda degil. Soruyorum size yillardir sivasta oynuyan hangi oyuncuyu begendiniz. Sedatimi, en az yasin kadar kotuydu golleri tekrar seyredin. Musami, gecen seneden beri napiyor bilmiyorum. Onurmu, varmiydi sahada dun. Bakiyorum herkes yasine yuklenmis evet cok kotuydu ama kardesim Hayrettin cokmu iyiydi. Eger bu Hayrettin sirf sivasli diye bu takimda oynuyacaks bu takimdan hic bisey olmaz. Ben boyle amator futbolcu gormedim. Benim bulente sormak istedigim murat erdogan nerde, murat sozgelmez nerde (yasindende sedattanda kat kat ustun) faruk nerde.
Sunuda soylemek istiyroum gercek taraftar 5 0 yenilgiden sonrada maca giden taraftardir. Gelmeyen zaten skor taraftaridir, onlar da bizahmet gelmesinle. Dun maca gittim, bidaha gelse bidaha gidecem. Gercek yigido olmak o kadarda kolay degil herkes bu yuku kaldiramazx
|