Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 15:40   #1
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takımı eleştirmek suç mu peki?

takım göz göre göre eriyor ve hala diyorsunuzki bu takım iyi şeyler yapacak!

şu yasini onuru uğuru takıma transfer edeceklerine bilicayı baliliyi tumu dialloyu elde tutsalardı, en azından şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda boy göstereceğimiz sırada!

bugünki ve hazırlık maçlarındaki futbol göstermiştirki sivasspor kötü yoldadır, buna birilerinin dur demesi gerek.sahada bugün sivasspor takımı yoktu ama onu izlemeye gelen 1000den fazla gurbetçimiz vardı, onları boynu bükük yollamaya ne hakları vardı?

bu sene anadolu takımları öz. gaziantep, bursa eskişehir ve ankaragücü iyi transferler yaptılar.biz anadolunun çıtasını yükselttik. belki bu takımlarda ilk 5 e oynayacaklar. biz bu durumda son 5e oynarsak ayıp olmaz mı?

ben bir taraftar olarak bunu görüyorsam klübün içindekilerde görmeliler.takım kötü yolda, lütfen geç olmadan önlem alın. bu takım buralara kolay gelmedi, kolayda inmesin lütfen
herkesin eleştirisi senin ki kadar yapıcı olsa ben onları yazmak zorunda kalmazdım hocayı hükümetin önünde asacaklar nerdeyse benim eleştirim o tip yazanlara. artı bilicanın yerinde sen olsan kalır mıydın. yada takımdaki tek sivaslı olan hayrettine teklif yapsa fener hayrettin kalır mı. ibrahim toraman gelsin o zaman sivaslı nede olsa. biraz profesyonel ve mantıklı olmak lazım. biz şampiyonlar ligine katıldık ama başarısız olduk. takıma sahip çıkmaya devam etmek lazım istikrar sayesinde başarılı olduk biz yine istikrarlı olmalıyız.
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen