Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
****************************** ****************************** ****************************** *****************
NE ŞUCU BE HOCAM ? sadece bu topice yazilan yorumlar bence yeterli.!!!
Kardes cok ilginc bir tespit begendim, sivasspor.com daki taraftari 100 % deye vuracak olursan hangi kategori önde gider. cok merek ettim senden tekrar bir degerlendirmeyi merakla bekliyorum....???????? sivasspor taraftari hangi katogoride ??????.
1.Taraftar profili 100 % ???
2.Taraftar profili 100 % ???
3.Taraftar profili 100 % ???
|
Degerli hemsehrim ayrisan taraftar profilinin yüzdesinden ziyade taraftarlik anlayisimizin
ne oldugunun aciga cikmasi anlaminda önemli.Buradaki parcalilkta. Taraftarlikdan ziyade
tepkinin,kabul etmemenin mantigi ile hareket etme ve yanlislari eksikleri sonuna kadar
sahiplenme adina görmezden gelme var.
Aslinda isin tuhaf tarafi bizim taraftar profilimizin icerisindeki insanlarimizinda kendilerini
cok hafife aldigi ve önemsemedigi gercegidir. Taraftar neye taraftar onun kararini verebilmis degil.
Bu cercevede taraftarliga yaklastigi icinde cok dikkate alinmiyor. sorumluluk anlarinda sövlevler
farkli olsada pratik yansimasi bu.Takim taraftarligi kavramini tümüyle anlamis algilamis degiliz.
Taraftarin destegi maddi ve manevidir. Beklentisi ise basaridan mutluluk duymak
O basarinin Hazzini ve Grurunu yasamaktir. Onun icin Taraftar dan hesap adami yada
onun bunun adami olmaz.Temsil düzeyindekilerinin basarisi onun grur kaynagi ve
mutlulugudur. Basarisizliklarida Onun mutlulugu icin düzeltilmesi iyilestirilmesi gereken
sorunlardir. sizinde yüzde olarak sordugunuz sorunlardan dolayi
malesef daha tümden O asamaya gelmedik.
Büyük ve Büyük olmaya aday takimlarda oldugu gibi Taraftarlik Külplerin en önemli
yasamsal zeminleridir. Tüm yapilmasi gereken isler,basari istemleri Bu sezimini tatmin ve mutlu etmek
üzerine yapilir. Bizde ise tam tersidir. Bizim Teknik heyetimizde bu zemini adam yerine koymaz
hatta didisir karsisina alir. kendine sahiplenmesi gereken baska zemin arayisina gider.
Yöneticilerimizde Özellikle bu yilki yapilanmalari dikkate alindiginda bu zemini cokda dikkate
almadigini görmek mümkün. Iste bu sorunlarin asilmasinda ve takimin basarisina
gelisimine katkisi olacak taraftar profiline ihtiyac ortaya cikiyor. Taraftari oldugu
takimin sorunlarini gören ona cözüm üretmede katkisi olan, yöneticilerine bu sorunlari cözmesini isaret eden
cözüm üretmesini isteyen, kendinin hafife alinmasini yok sayilmasini kabul etmiyen
bilincli bir taraftarlik profili saniyorum zamanla gelisecek.
Ayrica yüzde olarak sordugunuz rakamsal gercekler sitedeki konulardan ve
bu konulara yaklasimlardan ortaya cikiyor.