Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olaylı İdman
Alt 01.08.2009, 14:59   #81
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Olaylı İdman

DOKUNULMAZLIK MI VAR??NE DEMEK ELEŞTİRİYE HAZIR OLACAKLAR.TAKIM İYİ DEĞİL
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009, 15:03   #82
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaptigi yanlisi görmekden korkanlar, yapitigi yanlisin ortaya cikmasindan korkanlar.... Yaptiklari yanlisliklarla yüzlesme cesaretine ve yaptigi yanlislari görme onuruna ve büyüklügüne sahip olmalilar. birileri adina sürekli kirlilikleri temizleme görevi üstlenenler bilmelidirki insan olarak en cok kendilerini kirletirler.

Ayrica her durumdan vazife cikarip ortada olandan daha fazla kirlilik yaratmaya calisanlarda sunu bilmelilerki bunu ne adina yapiyorsaniz yapin en cok kirlenen sizsiniz. cünki tepkilerinizin temelinde ilk kesimdeki secenek icinde olanlar gibi yok sayma mantigi var.

Eksik ve yanlislari görme ve dile getirme tabiki olmalidir. bunu dogru yapmaya calismak büyük bir erdem isidir. karsimizdakini insan kisilik ve krakter olarak begenmiye biliriz bu farkli sey. Camia adina yaptiklarini degerlendiriyorsak arti ve eksilerini süzgecden gecirip yapmak dogru olandir. bu tersi durumda olanlar icinde gecerli. her sey cok kötü demenin dogru olmadigi gibi... Hersey cok iyi yanlis yok diyenlerde yanlis yerde duruyor.

Lütfen artik Doru ve yanlis olani bir birinden ayirma zekasina sahip olalim.
Dogru yapilana dogru diyelim yanlis olana yanlis diyelimki. ne kadar dogrunun ne kadar yanlisin sahibi oldugumuz ortaya ciksin.. Dogrular camiamizin basarisi olsun, yanlislarimizda camiamizin cözmesi icin ugras vermesi gereken sorunlari olsun.
düzeltme yapmak icin ikinci kez gönderme geregi hissettim özür dilerim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009, 15:08   #83
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

TARAFTAR SONUNA KADAR HAKLIDIR. AYRICA TARAFTAR TAKIMADA KIZAR SİTEMDE EDER HAKKIDIR. NE DEMEK HAKKI YOK.
Alt 01.08.2009, 15:11   #84
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ters giden bişeyler var ne yanii taraftar takımı ve hocayı eleştirmesinmi
Alt 01.08.2009, 15:16   #85
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca gereken cevabi vermi agzina saglik hocam defalarca yazdim transferleri elestiren beyler sivas daha iyi transferler yapacakti ama o futbolcular tmm deyip son anda vazgectiler istedigin dakikada istedigin oyuncuyu bulamazsin sivassporu takip eden birisi bunlari bilmesi takip etmeyende cenesini tutmasi lazim yeter artik cok bilmisler artistligin zamani ve yeri degil........
peki kardeş ole diyosunda eyw zaten takıma adapte olmuş oyuncalrın hepsini yollayıp takımı temmellerinden sarsmış olanda o yanlışı ilk başta yaptı hea blki bunlar adapte olunca daha ii olacaak bkleyıp gorecez ama senn şampiyonlar ligi maçın var bunu bu şklde şansa brakmaması gerekrdi.
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009, 16:17   #86
aykansivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 aykansivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca gereken cevabi vermi agzina saglik hocam defalarca yazdim transferleri elestiren beyler sivas daha iyi transferler yapacakti ama o futbolcular tmm deyip son anda vazgectiler istedigin dakikada istedigin oyuncuyu bulamazsin sivassporu takip eden birisi bunlari bilmesi takip etmeyende cenesini tutmasi lazim yeter artik cok bilmisler artistligin zamani ve yeri degil........

NE DEMEK, TARAFTARLAR ELESTIRMIYECEK, MEDYA ELESTIRMEYECEK, SIVASSPOR BABASININ MALIMI? TARAFTAR HEM ALKISLAR, HEM ELESTIRIR.
BÜLENT HOCAYLA HOLLANDADA KAMPTA KONUSTUM ANDERLECHT MACI ÜZERINDEN, GÜLDÜ, O MAC HAVADA KEKLIK GIBI YANIT VERDI, IYKIDE ANDERLECHT CIKTI DIYE SEVINIYORDU. BEN ONA KAC DEFA SÖYLEDIM HAFIFE ALMAYIN O TAKIMI DIYE AMA DINLEMEZKI TARAFTARINI!!
aykansivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009, 17:05   #87
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

taraftar son derece yerinde bir tepki göstermiş...geçen senelerde yaşanan olağanüstü başarılarda katkısı olanların hakkını nasıl verip takdir ettiysek aynı adamların abuk subuk işlerini de eleştireceğiz tabi taraftar olarak...neden mi abuk subuk iş? hezimetler ortada, bir tane değil ki yanlış...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.08.2009, 17:21   #88
gangster yigdo
Yeni Yiğido

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gangster yigdo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bunlar hepsi kendini birsey zanetdiyor hocam azına sağlık dogru demisin
gangster yigdo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gangster yigdo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.08.2009, 18:31   #89
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Önce bütün yiğidolara selam.Arkadaşlar o taraftar bendim.İznimi kullanmak memleketim Sivas'taydım.Takımı yakından görmek üzere antremana gittim.takım sahanını ortasında toplanmış konuşuyorlardı.kaleci antrenörü sayın murat daldık idman toplarını sıfır noktadan boş kaleye atıyordu.ben bir müddet izledikten sonra 'Murat hocaya hitaben hocam o topları kaleye siz değil,futbolcuların atması lazım dedim bunun üzerine murat hoca ile aramızda kısa süren bir tartışma geçti.idmanı izlemek üzere orada bulunan basın mensubu arkadaşlar bana hitaben zaten morallerini bozuk olduğunu söylediler bende makul karşıladım sadece dedimki başarlı olmuş takımı neden dağıttınız dedim.bsaın mensubu ve oradaki başka arkadaşların ricasıyla arabama binip gitmek üzreyken yanıma bülent hoca geldi bana 3 milyon dolar verseydin de satmasaydık dedi.kimse beni antreman sahasından kovmadı ve kovamazda bült uygun ve diğerleri gelip geçici taraftar kalıcıdır. ta kalkıp istanbuldan gittim takımı daha yakından göreyim diye .Ayrıca abircan isimli yorumcuya soruyorum.takıma elimizden gelen desteği yapıyoruz istanbul ve yakın deplasman maçlarına gidiyoruz.açılan kampanyalara maddi imkanımız dahilinde kaılıyoruz.herkese selamlar.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı Turan 59'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.08.2009, 19:33   #90
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Önceki yazımda sehven Murat GÖKSU yerine Murat DALDIK yazmışım .Sayın Murat DALDIK'tan özür dilerim.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
olaylı, İdman