Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 01.08.2009, 14:24   #301
olukmanlıhuseyi
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 olukmanlıhuseyi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Bu arada Yorumda Otyakmaz demiştim yanlışlıkla düzeltiyorum Odyakmaz,lütfen odumuzu yakma
olukmanlıhuseyi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009, 15:03   #302
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

TAMAM OLAN OLDU.AMA AKILLAR BAŞLARA ALINMALI AVRUPA LİGİNDE KOLAY RAKİP YOK MUHTEMEL RAKİPLER ARASINDA ROMA,VİLLARREAL GİBİ TAKIMLAR VAR.BU AVRUPA MACERASINDAN ALNIMIZIN AKIYLA BİTİRMELİYİZ
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009, 15:12   #303
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

suç tamamen sana ait olunca herşey bitiyormu fark yiyoruz gayet relaks gevşek gevşek açıklamalar yapıyorsunuz insan biraz üzülür yüzü kızarır. bırak bu fatih terim ağızlarını suç bana ait demeyle bitmiyor bu iş. takıma adam gibi adamlar transfern edilmezse bu takım bu ligde zor anlar yaşar.
Alt 01.08.2009, 21:38   #304
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Sivasspor ve Uygun'un dramı

Bülent Uygun bu sezon için müthiş bir hamle yaptı. Geride kalan iki sezonki başarının üzerine yatacak bazı ufaktefek değişikliklerle yürümeye devam edebilirdi. Bunu istemedi. Takımı tepeden tırnağa silkeleyip yeni bir hırs ve azimle yola çıkmaya karar verdi. Bu, büyük bir cesaret ve saygı duyulması gereken değişim isteğiydi.

Gelgelelim, fena halde tek ayak üzerinde yakalandı. Takımı şu anda geçen sezonki gücünün yarısında bile değildi. Savunması, ortaalanı ve hücumu neredeyse yok olmuş gibiydi.

Tabii bu noktada 'Efendim, Bilica'yı satmamalı, ötekileri göndermemeliydi' gibisinden itirazlar geliyor. Ötekileri bilmiyorum ama Bilica'yı satmamak gibi bir imkana sahip değildi. Fenerbahçe, sizin verdiğinizin 5 katıyla bu oyuncuya talip olduğunda hiçbirşey yapamazsınız. Uygun da bunu bilecek kadar gerçekçiydi. Kulübün çıkarına en uygun biçimde bu iş noktalandı.

Asıl yanlışlık, Bilica'nın gitmesinden doğacak boşluğu mümkün olabilecek en iyi şekilde doldurabilecek hamleyi yapmamış olmaktı. Orta alanda Sezer'in, ilerde de Mehmet'in sakatlıklarına maçta yapılan akılalmaz hatalar eklenince bu feci tablo ortaya çıktı.

Bülent Uygun'un çok önemli bir başka hatası, örneğin aynı sonuçla biten Heerenven maçı bu felaketi haber verirken bile birşey yapamamış olmasıydı. Eldeki oyuncularla kurulan takım tertibi de yanlıştı, oyun taktiği de. Mutlaka oyunu tutmak ve bunun için iyi kapanmak gereken dakikalarda gol atmaya çalışmak, felakete yol açan etkenlerden biri oldu.

Bundan sonra artık Bülent Uygun ve Sivasspor'un işi çok daha zor olacaktır. Ancak bundan yararlanarak Uygun'un bazı sözleri nedeniyle ondan intikam almaya çalışmak da utandırıcı bir durumdur.

AHMET ÇAKIR / ZAMAN
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2009, 01:15   #305
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 sezon önce son maçımız kendi evimizde gs ile oynuyoruz ve belkide o maçı alsak geçen sezon şampiyonlar ligine gidecektik. maçı kahvede seyrediyorum. gs birkaç arkadaş şunu söylüyor ne işiniz var sizin şampiyonlar liginde tecrübeniz yok gidip bizi rezil edeceksiniz. siz türkiyeyi temsil edemezsiniz. demiştide korkor karşı çıkışla savunmuştum yiğidoyu. şimdi yaşadığımız bu hayalkırıklığından sonra acaba doğrumu söylemişti diyorum. ama elbette olayın iç yüzünde detaylar var.
doğrudur tecrübe çok şeydir. ama yüreksiz ve korkak oynarsanız 40 yıllık sisteminizde olsa boşadır herşey.
doğrudur takımın iskeleti bozulmuştur. ama asıl bozulan kişilerin iskeletleridir. siz kendinizi dev aynasında görür kurumları kişileri küçük görürseniz. 5 yerim 7 yerim 6 yemem 7 yerim 9 yerim 8 yemem derseniz gülme komşuna gelir başına olur. siz kendinizi küçük dağların yaratıcısı sanırsanız. toprak sahadan devler ligine gidip topraklar başımıza çöksede görmesek diyecek durumlara düşersiniz.
sizler furbolu bizlerden elbbette daha iyi biliyorsunuz ama yapmanız gerekenleri bizler gördüğümüz halde sizler görmüuyorsanız bunda art niyet aramak gerekir. son 2 sezondur kazanılan paralarla neden herkesin gördüğü gerek duyulan transferler yapılmıyor. neden 2 sezondur son düzlüğe girilirken şampiyuon olmak istenmiyormuş gibi maç kaybediliyor.
her maç sonrası kanıksanmış papağan vari söylemlerle kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. zira biz kanmıyoruz haberiniz ola.
5 te yesek 15 te yesek hiç sorun olmazdı ama en azından o sahada 11 delikanlı yürekli adam görmek isterdik. içlerinde tek yiğido var hayrettin kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
şu durumda en çok üzüldüğüm şey duruşu ile söylemleri ile bende ve tüm türkiyede hayranlık uyandıran mecnun başkanımın buna sessiz kalması.
sözün kısası nüfus kütüğümüzü değiştirecek değiliz. yiğido doğduk yiğido öleceğiz. değişecek birisi varsa onuda büyük başkan değiştirecek.
bizlerin desteği ile.

inadına anadolu inadına yiğido.
sadece yiğidolar iyi oynuyorsa neden transfer istiyon topla sivastan 18 kişi yeter. taraftarlık bu mudur bir yenilgiyle kininizi nefretinizi kustunuz. o hoca gidene kadar sizin gibi taraftarlar gitsin . takımın zor gününde yanında olabiliyon mu ona bak sen takım iyiyken herkes sivassporluydu. ama hep kötü olacak diye ümitlenmeyin
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı erem'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2009, 01:16   #306
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 sezon önce son maçımız kendi evimizde gs ile oynuyoruz ve belkide o maçı alsak geçen sezon şampiyonlar ligine gidecektik. maçı kahvede seyrediyorum. gs birkaç arkadaş şunu söylüyor ne işiniz var sizin şampiyonlar liginde tecrübeniz yok gidip bizi rezil edeceksiniz. siz türkiyeyi temsil edemezsiniz. demiştide korkor karşı çıkışla savunmuştum yiğidoyu. şimdi yaşadığımız bu hayalkırıklığından sonra acaba doğrumu söylemişti diyorum. ama elbette olayın iç yüzünde detaylar var.
doğrudur tecrübe çok şeydir. ama yüreksiz ve korkak oynarsanız 40 yıllık sisteminizde olsa boşadır herşey.
doğrudur takımın iskeleti bozulmuştur. ama asıl bozulan kişilerin iskeletleridir. siz kendinizi dev aynasında görür kurumları kişileri küçük görürseniz. 5 yerim 7 yerim 6 yemem 7 yerim 9 yerim 8 yemem derseniz gülme komşuna gelir başına olur. siz kendinizi küçük dağların yaratıcısı sanırsanız. toprak sahadan devler ligine gidip topraklar başımıza çöksede görmesek diyecek durumlara düşersiniz.
sizler furbolu bizlerden elbbette daha iyi biliyorsunuz ama yapmanız gerekenleri bizler gördüğümüz halde sizler görmüuyorsanız bunda art niyet aramak gerekir. son 2 sezondur kazanılan paralarla neden herkesin gördüğü gerek duyulan transferler yapılmıyor. neden 2 sezondur son düzlüğe girilirken şampiyuon olmak istenmiyormuş gibi maç kaybediliyor.
her maç sonrası kanıksanmış papağan vari söylemlerle kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. zira biz kanmıyoruz haberiniz ola.
5 te yesek 15 te yesek hiç sorun olmazdı ama en azından o sahada 11 delikanlı yürekli adam görmek isterdik. içlerinde tek yiğido var hayrettin kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
şu durumda en çok üzüldüğüm şey duruşu ile söylemleri ile bende ve tüm türkiyede hayranlık uyandıran mecnun başkanımın buna sessiz kalması.
sözün kısası nüfus kütüğümüzü değiştirecek değiliz. yiğido doğduk yiğido öleceğiz. değişecek birisi varsa onuda büyük başkan değiştirecek.
bizlerin desteği ile.

inadına anadolu inadına yiğido.
sadece yiğidolar iyi oynuyorsa neden transfer istiyon topla sivastan 18 kişi yeter. taraftarlık bu mudur bir yenilgiyle kininizi nefretinizi kustunuz. o hoca gidene kadar sizin gibi taraftarlar gitsin . takımın zor gününde yanında olabiliyon mu ona bak sen takım iyiyken herkes sivassporluydu. ama hep kötü olacak diye ümitlenmeyin boşyere
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 18:29   #307
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPORU YERDEN YERE VURAN ELEŞTİREN SİVASLIYIM DEYİPTE SİVASI KARALAYAN SİZİN SEVDANIZ ANLAŞILIYORKİ PAZARA KADARMIŞ AMA BENİM SEVDAM MEZARA KADAR YENSEDE YENİLSEDE SİVASSPORU SEVİYORUM İYİKİ VARSIN SİVAS NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE SİVASSPORU HER YERDEN CANİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM HERKESE SEVGİLERLE HEP DESTEK TAM DESTEK ARKADAŞLAR LÜTFEN
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Berkkaya5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.08.2009, 14:40   #308
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YETER ARTIK GEÇ BUNLARI KÜME DÜŞEN TAKIM TOPÇULARI ALMAYA NE HAKKIN VAR AYNI TAKIMA TAKVİYE YAPSAN BU HALE GELMEZDİK
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaptann58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.08.2009, 14:42   #309
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAPTIĞIN TRASFERLER HİÇBİŞEYE YARAMAZ BURSA SPORDAN ÖĞREN BİRAZ
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaptann58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.08.2009, 14:56   #310
yigidozan
Yiğido

yigidozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 yigidozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayatımda en fazla utandıgım anlardan biriydi maalesf maç anı. takımımdan değil ama oyundan utandım. mahalle takımı çıkarsan 5 yemezdi, 5 yese bile en azından bir tane kaleye şut çekerdi.sanki sahadakiler futbolcu değildi rasgele sokaktan toplanmış adamlardı. şimdiden özlemeyelim geçen sezonu

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen