Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlıkları 98 4,53%
Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması 1.029 47,55%
Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması 160 7,39%
Bülent Uygun'un hatalı taktik anlayışı 752 34,75%
Avrupa kupalarındaki tecrübe eksikliği 125 5,78%
Katılımcı sayısı: 2164. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Alt 02.08.2009, 15:26   #151
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlıkları 67 3,45%
Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması 922 47,48%
Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması 132 6,80%
Bülent Uygun'un hatalı taktik anlayışı 711 36,61%
Avrupa kupalarındaki tecrübe eksikliği 110 5,66%
Alt 02.08.2009, 15:58   #152
hunter
Acemi Yiğido

hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 hunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannt

en büyük hata bülent uygunun daha sonrada uyum sorunu ve tecrübe
hunter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 16:23   #153
aykansivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 aykansivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ASLINDA COK FAZLA SEBEBI YOK, BÜLENT UYGUNUN ACEMILIGI VE TÜRKCEL SÜPER LIGIN KALITESIZLIGI, YARIN BESIKTASIDA GÖRECEGIZ SAMPIYONLAR LIGINDE.
AH KESKE GECEN SEZON 3NCÜ BITIRSEYDIK DIREK UEFA YA GIDERDIK HIC OLMAZSA. OZAMAN OLAN TRABZONA OLACAKTI, SANMAYINKI TRABZON ANDERLECHTI ELLERDI!
SIVASSPOR KENDINI ACILEN TOPARLAMASI LAZIM VE TSL E HAZIR OLMASI LAZIM, GERISINI DÜSÜNMESIN, INSALLAH ILLERIDE OLUR HEPSI.
VE SON SÖZÜDE SIVASTAKI TARAFTARLARA SÖYLEMEK ISTIYORUM, SIZ NEDEN BU TAKIMI DESTEKLEMIYORSUNUZ, STAD NEDEN DOLMUYOR, NEDEN ORGANIZE EDEN YOK, BIZ AVRUPADA SIVAS ICIN ELLIMIZDEN GELENI YAPMAYA CALISIRKEN, 500 KM YOL GIDEREK HAZIRLIK MACLARINA, 300 KM ANDERLECHT MACINA, SIVASTA STADIN DIBINDE OTURANLAR MACI TV VERMEZSE HABERLERI BILE OLMAYACAK NERDEYSE, BAKIN ESKISEHIRE!!
SONRADA TAKIMI ELESTIRIYORSUNUZ!
aykansivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 21:35   #154
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
migo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kusura bakma ama boşuna o kadar uzun yazı yazmış ve başdan aşağı saçmalamışsın..

bizim bilmediğimiz bi dosya varda orada birinci sınıf oyuncular ikinci sınıf oyuncular üçüncü sınıf oyuncular diye ayrı ayrı kategorilermi var ve bu futbolcular o gruplara göre oraya mı kayıtlı

çen ykaçıncı sınıf olduğu bizi ilgilendirmiyor biz geçen sene o 2.sınıf dediğin oyuncularla 2.bitirdik ligi ve hiç 5-0 yenilmedik. biz o ruhu geri istiyoruz yasik çakmak değilde onun ismi bence yasin çakma olmalı tam bir çakma futbolcu diğeride erman kılıç .. tahtadan kılıç. erman bence futbolu bıraksın pazarda limon falan satsın yada gitsin tekstilde çalışssın daha yararlı olur...
Bak arkadaşım eğer yazı yazmaya ve yorum yapanmaya erineceğine biraz daha doyurucu yazılar yaz...Bu siteye yeni üye olduğun belli;çünkü bu sitenin kurallarını da bilmeden insanlara hakaret ediyorsun..Sen kısa pantolla dolaşırken ben 80 yıllarda futbol oynuyor dünya kupalarını da tv. den izliyorum.Sen ne dersen de şu anda dünyadaki oyuncular 1.2.,3. sınıf oyuncular diye gruplara ayrılmış durumda.Oyuncular arasında sını;kalite farkı olmasaydı şu anda Brezilya'daki,Arjantin'deki tüm amatör futbolcular İtalya liginde oynarlardI.Oyuncuların kaliteleri ,sınıfları yeteneklerine göre ortaya çıkan bir durum..Geçen yılki oyuncuları ben de sen de gerek tv den gerkse statta canlı izledik..Unutma ki geçen yıl ki gerekse bu yılki oyuncuları da Bülent Hoca seçti..Hocamız eski oyuncuları yeterli görseydi herhalde bu yıl da takımda kalmalarına izin verirdi..Bu oyuncuları bulup getiren de o gönderen de o;günahı da sevabı da ona ait...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 21:53   #155
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

Öncelikle madem gidenlerin yerini dolduramıyorsunuz onları göndermeyin bari!!!Gönderiyorsanız Bülent Uygunu da birlikte yollayacaktınızz!!!!!Önemli olan kaybetmek değil arkadaşlar,sinirlerimizi bozan kaleye tek bir ''ŞUT'' atamadan kaybetmek.Bu ülkede herkesin SAYGI duyduğu bu takımı bu kadar acze düşürmeye kimsenin hakkı yokk!!!!!
vexol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 22:04   #156
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
vexol58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle madem gidenlerin yerini dolduramıyorsunuz onları göndermeyin bari!!!Gönderiyorsanız Bülent Uygunu da birlikte yollayacaktınızz!!!!!Önemli olan kaybetmek değil arkadaşlar,sinirlerimizi bozan kaleye tek bir ''ŞUT'' atamadan kaybetmek.Bu ülkede herkesin SAYGI duyduğu bu takımı bu kadar acze düşürmeye kimsenin hakkı yokk!!!!!
tabikki bu durum bizide üzdü ama sana yinede katilmiyorum.cünkü bülent hoca bu takimi takim yapti bunu unutmayalim.iki senedir sampiyonlugu kovaliyorsak bu en basta bülent hocanin basarisidir,yani bir macta basarisiz oldu diye kovalim mi?
birazda avrupayi örnek alalim arsenal ve manchester takimlari basarisiz dönemlerdede hocalarinin arkasinda durmayi bildiler,ve hocalari yaklasik 20 senedir takimlarinin basinda.INSALLAH Bülent hocada bu takimdan hic ayrilmaz
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 22:13   #157
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bülent Hocanın gönderilmesi taraftarı değilim bende.bir maçla değerlendirmiyorum.alex ferguson örneği var ilk geldiği yıl manc.un.ligi 13. falan bitirmiş..benim kızgınlığım bu kadar başarılı giden takımın üste bişiler koyması gerekirken geriye gidişi...
vexol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vexol58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2009, 22:37   #158
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
vexol58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Hocanın gönderilmesi taraftarı değilim bende.bir maçla değerlendirmiyorum.alex ferguson örneği var ilk geldiği yıl manc.un.ligi 13. falan bitirmiş..benim kızgınlığım bu kadar başarılı giden takımın üste bişiler koyması gerekirken geriye gidişi...
kizginnligini anliyorum ama sabir etmekte lazim,bu bize iyi bir ders oldugunu düsünüyorum,hocada yaptigi hatallarinin farkina vardi,mehmet yildiz ve sezerde takima katilinca yine ligde basarili olacagiz yeterki takima kötü günlerdede destek olalim.
biz büyük külüpler gibi acimasiz olmayalim(ÖRNEK daum misali adami f,b den küfürlerle yolladilar ama simdi küfür eden kisiler,alkislarla takimin basina getirdiler,beninde demek istedigim bülent hocanin arkasinda duralim,her nekadar hatta yaptiysada onu kirmayalim, insanogluyuz hepimizde hata yapiyoruz.
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 22:51   #159
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

abi tumu veriyon üstüne sylla y ıveriyon gidiyon ermanmıdır nedir onu alıyon sanki bana ronaldo yaa böle bi iş görmedim ben çok kötü transfer polikiası oldu bu adamlar sivası ayakta tutan adamlar dı yaa...bülent uygun bu sene bu takımla ligde bişeyler yapamaz takım eski havada asla olamaz ben inanmıyorum umarım ligde kalıcı olur...
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009, 22:52   #160
ahmet ata
Acemi Yiğido

ahmet ata - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 ahmet ata FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeni yapılan tranferler eskilerin yerini dolduramadı bu yıl kötü bi tranfer politikası izlendi 1 oyuncu için 2 oyuncuyu verdik inşallah ileri zamanlarda toparlanırız

http://img149.imageshack.us/img149/8521/pageksc.jpg
ahmet ata isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gidişin, kötü, nedir, sebebi