Arkadaslar simdi sansmis öyle bisey demiyelim niye cünkü biz süper oynadik adamlari resmen sahadan sildik..
Bide bakiyorumda bazi arkadaslar CIHAN YILMAZ'i beyenmiyor bak simdi oglan nasil oynadi wallaha o kadar iyi oynadiki ben onu lig basladimmmi ilk 11'de bekliyom.. insaaallah uefa'da daha'da basarili oluruz.
HEPINIZIN KANDILINI KUTLUYORUM
bence bu takım bu yıl geçen yıl ki futbolun ustune koyacaksa mutlaka ve mutlaka defans orta saha ve forvet hattını guçlendırmesı lazım ve sag kanata mutlaka hızlı bır oyuncu monte edılmesı şart bu arada (BATUHAN KARADENİZ) yırtıcı bir forvet mutlaka sivas spor forması gıymelı bence gazıantep ten de hazır ayrılmışken buradan sivaspor camiasının onde gelenlerıne seslenmek ıstıyorum lutfen ılgılensınler ve bu transferı gerçekleştırsınler FORUM dakı ARKADAŞLAR SİZLERDE BU KONUYU GUNDEME ALIRSANIZ BIŞEYLER OLUR SAYGILARLA ERHAN CANSIZ
bence bu takım bu yıl geçen yıl ki futbolun ustune koyacaksa mutlaka ve mutlaka defans orta saha ve forvet hattını guçlendırmesı lazım ve sag kanata mutlaka hızlı bır oyuncu monte edılmesı şart bu arada (BATUHAN KARADENİZ) yırtıcı bir forvet mutlaka sivas spor forması gıymelı bence gazıantep ten de hazır ayrılmışken buradan sivaspor camiasının onde gelenlerıne seslenmek ıstıyorum lutfen ılgılensınler ve bu transferı gerçekleştırsınler FORUM dakı ARKADAŞLAR SİZLERDE BU KONUYU GUNDEME ALIRSANIZ BIŞEYLER OLUR SAYGILARLA ERHAN CANSIZ
faturasını ödedik derken hatalarımızı affettirdik anlamında söylemiyo hoca ilk mactaki hatalrımızın kurbanı olduk anlamında demek istiyo ama ön yargılı baktığı icin anlamakta zorlanan arkadaşlar var bülent uygun onlarıda düşünerek ve hecelere ayırarak anlatması lazım bişeyleri..!!!