bana trt demeyinonlar yayınlamaya baslarsa sampıyonluk mucadelesı bıze yalan:P macların bedava seyredılebılecek olması guzel bısey ama trt nın macları yayınlamasıyla macların yayın kalıtesı acısından olsun spıkerlerının ruhsuzlugu acısından olsun,macların zevkının azalacagıda ayrı bır soru ısaretı..
Mevcut spikerlerin hemen hemen hepsi TRT den yetişme.Üstelik Türkiye de anten olmadan çeken tek kanal TRT.Yani sunucu ve yayın kalitesi açısından ne gibi soru işareti olacak anlamadım.
Dikkatinizi çekersem 4 maç diyor ve 4 büyüklerden bahsediyor gibi geldi
Buarada Trtnin verdiği 9 10 maçtan sadece birini kazandık o da grbalj maçı. Trt nedense şansız geliyor bize
Mevcut spikerlerin hemen hemen hepsi TRT den yetişme.Üstelik Türkiye de anten olmadan çeken tek kanal TRT.Yani sunucu ve yayın kalitesi açısından ne gibi soru işareti olacak anlamadım.
sen hıc trt de mac ızlerken macın yarısında uyumamıssın hemserım. ben cok uyudum..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
ne yalan söyleyeyım ben sehrımın ınsanına guvenmıyorum! birde trt macları vermeye baslarsa,o stada gıdecek olanların sayısında buyuk bi düşüş olur. ayrıca telekom ve trt klüplere dıger kurulusların verebıldıgı destegı verebılecek mı o konudada şüpheliyim. almadan vermek allaha mahsus,bana kaydadeger gelmedı. bı dahakı ıhalede ya dıgıturke ya d-smarta gıder buyuk ıhtımal..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
ne yalan söyleyeyım ben sehrımın ınsanına guvenmıyorum! birde trt macları vermeye baslarsa,o stada gıdecek olanların sayısında buyuk bi düşüş olur. ayrıca telekom ve trt klüplere dıger kurulusların verebıldıgı destegı verebılecek mı o konudada şüpheliyim. almadan vermek allaha mahsus,bana kaydadeger gelmedı. bı dahakı ıhalede ya dıgıturke ya d-smarta gıder buyuk ıhtımal..
Bende güvenmiyorum şahsen Şampiyonlar ligi maçına gitmedi çoğu Show veriyor diye. Trt verirse en fazla 8 bin kişiye oynarız lig maçlarını
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
olması gereken bişey bunun artık bıktım sifreli kanallardan ama trt de ona göre düzgün spikerler alır ve bizi uyutmazlar tv basında eğer böyle bi olay gerçek olursa ama yine bunun altında bi bit yeniği vardır oda zamanla çıkar kim kime bedava ne veriyoki