Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!
Alt 11.08.2009, 01:48   #11
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!

yaw bu takımı buraya bülent hoca getirdi siz neden bahsediyosunz yok dalga gecenler yok akıl verenler biraz da para veren olsa, millet 15 milyon bilete ya veriyo ya vermiyo trilyon vermiş gibi konusuyo. ibrahim sahin cok iyi futbolcu oynadıgında görecez hep beraber kadiri bi tek besiktasa attıgı golden hatırlıyorum umarım o da iyi cıkar. bi sözümde ibrahim dagasana laf edene antep macını örnek vermissin o macta ibo cezalıydı macları daha iyi takip et derim sana gecen sene sivasın bilicadan sonra en istikrarlı adamıydı ibo biraz bilerek konusalım sallamayalım lütfen. takımın kötü gününde destek olmayan taraftara da taraftar denir mi bilmem. daha ilk hafta hoca da hata yapacak herkes vurun abalıya seklinde hocaya sallıyo. bu zihniyet sivasta oldukca sivas hep bu sekilde oldugu yerde saymaya mahkum kimse yapıcı olmuyo. bisey daha o kadar takımdan anlayan arkadaslar niye gercek görevleri olan taraftarlık vazifelerini yerine etirmek adına saglam bi taraftar grubu kurmuyosunuz. ben hocanın yerinde olsam takım kötü de taraftar cok mu iyi diye bi sorarım. bülent hoca ve mecnun baskan alemde tek. benim takımıma güvenim tam. takım düzeldiğinde bu arkadaslar hiç utanmayacak mı merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hercaii_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bekmezci, bekmezcİ, kadir, kadİr, kan, pekmezci, sivassporda, sivas`a, sİvasta, taze