arkadaslar Aghahowa ya sivassporu sormuslar oda biraz anlatmis
(ingizlizce yaziyordu internetten türkce ye cevirmeye calistim bukadar oldu )
Julius Aghahowa: "Sivasspor" deli Seyircileri var
12-08-09 12:08:44
Nerede Shakhtar Sivasspor, Julius Aghahowa olan çok ilgili Türkçe Kulüp olanakları bilen bir araya gelecek olan UEFA Avrupa Ligi eleme turunda, birinci bacak önce kendi görüşünü paylaştı.
Size Sivasspor karşı oynamak zorunda - Julius being Kayserispor oyuncu. Ve şimdi futbol kaderini birlikte tekrar getiriyor. Bu takım hakkında ne söylenebilir?
- Belki ben sıradan şeyler söylüyor, ancak Sivasspor güçlü bir ekip ise, Türkiye'nin en güçlü takım günümüzde ise. Onlar koşucuların-up son şampiyona oldu ve bu önemli kanıtı.
- Kim bunlar?
- Her kişi tam olarak tarif edemeyiz, ama onlar mevcut ekibi bazı değişiklikler olduğunu duymuştum. Böylece, çatışma sıcak olması için bir nişan. Her ikisi de rakipler aynı iyi düzeydedir.
- Onları puanlar? Var - Ben bir goalless çekmek clinched, Sivasspor karşısında iki maçlar geçen sezon gibi hatırlıyorum.
- Sen Sivasspor en güçlü ve zayıf yönleri hakkında bir kaç şey söylemek mi?
- Ben bunların zayıflıklarından hakkında bir şey söyleyebiliriz. Güçlü gelince, onlar güçlü beden ve disiplin var. Ayrıca, Sivasspor çılgın hayranları var. Onlar da baskı yapabilirsiniz. Ama stadyum yeterli degil, tüm amacımız kendi avantajları karalamak için rağmen iyi değil.
http://shakhtar.com/en/news/10427