Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2009-2010 HÜSRAN YILI OLMASIN!
Alt 17.08.2009, 00:01   #41
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: 2009-2010 HÜSRAN YILI OLMASIN!

LosTies Kardeşim güzel dostum biz her zaman takımımızın arkasındayız. Yine takımımızla ağlayıp takımımızla gülüyoruz ama ortada da bir gerçek var hani malum bir fıkra vardır "Hoca leyleği görmüş bu ne biçim kuş demiş. Bacaklarını kısaltmış , gagsını kesmiş, kanatlarını kısaltmış. Hah! Şimdi kuşa benzedi." Takımımız ileride çok iyi olacak belki ama bu kaybettiğimiz 6 puanı yediğimiz 5 gole karşılık attığımız 1 golü her daim arayacağız. Bizim sıkıntımız Leylek gibi görkemli bir kuşumuz varken niye bu ucube yaratığı tercih ettik. Yahu biz de sizin kadar seviyoruz Bülent Hoca yı biz de sizin kadar takd,r ediyoruz iki senelik efsaneyi. O zaman sevgili Bülent Hocamız çıksın TV ye desin ki kardeşim eski oyuncularımızı şu... şu... şu... sebepten sattık. Biz de anlayalım. Haklıysa özür dileyelim. Sana yeminle söylüyorum şu transfer sezonu başladı başlayalı Allah'ın her günü bunu düşünüyorum. "Bu futbolcuşar niye göderildi?"
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 00:12   #42
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1157 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

allah yardim etsin onumuzde shaktar maci var ordanda yenilgi cikarsa bu devran boyle gitmez
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 00:19   #43
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben takımın her zaman arkasındayım istediğinizi söyleyebilirsiniz...ben eleştirirm kötü olduğu zaman takım eksikler yanlışlar söylenir her zaman...bu bizim Sivasaspor'u sevmediğimizi göstermez aksine cok sevdiğimiz için üzülüyoruz...ama bu bendeki Sivasspor aşkını değiştirmez....ben oturup burda size sivas sevgimi anlatamam...ne yazarsan ne düşünürsen düşün....söyledim söylicem Bülent Uygun hata yapıyor yapıyor yapıyorrrr
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ayşegül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2009, 00:26   #44
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben takımın her zaman arkasındayım istediğinizi söyleyebilirsiniz...ben eleştirirm kötü olduğu zaman takım eksikler yanlışlar söylenir her zaman...bu bizim Sivasaspor'u sevmediğimizi göstermez aksine cok sevdiğimiz için üzülüyoruz...ama bu bendeki Sivasspor aşkını değiştirmez....ben oturup burda size sivas sevgimi anlatamam...ne yazarsan ne düşünürsen düşün....söyledim söylicem Bülent Uygun hata yapıyor yapıyor yapıyorrrr
Ayşegül kardeşim umarım bu sitem bana değildir. Eğer banaysa yanlış anlamışsın demektir.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 00:35   #45
joe cole
Acemi Yiğido

joe cole - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 joe cole FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu mactan zaten bır umıdım yoktu takımın son durumuna bakarak shahktar macını beklıyorum umarım takım ıstedıgımız gıbı oynar
joe cole isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 00:40   #46
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

yav bide bu çıktı...neymiş ben takımımın arkasındayım....

biz nerdeyiz karşısında mı???

her maçta stattayız...bağıra çağıra takımı destekliyoruz ama takımın şu haliyle düşmeye aday bir takım olduğunu görmemek için de KÖR olmak lazım...körmüsünüz kadeşim bu takım böyle giderse BAĞIRA BAĞIRA küme düşer...

yapın eleştirileinizi..koyun tavrınızı...biz transfer istiyoruz...sağda solda tutunamayan üç beş çabulcu futbolcuyla bu işler yürümez....

gördünüz bugün kadıköydeki kepazeliği...çıkıp bu maçtan sonra adamın birisi fırsatları değerlendiremedik diyorsa mikrofonlara bu adam kördür!!!

ayıp ya...oynadığımız oyun fiyasko dese..atak yapamadık, rezil olduk dese, bu iş böyle gitmez tedbir alacaz dese....bende hah işte, sonunda hatasını gördü diyecem...

ama arkadaş maçı nasıl izledi bilmiyorum ama halen 70 dakikaya kadar iyi mücadele ettiğini söylüyor...gözümüze baka baka SİZ APTALSINIZ diyor...

yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere...
yazıklar olsun ......yazıklar olsun .......yazıklar olsun ......başka da bişey demiyorum........
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2009, 01:06   #47
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

her maçta stattayız...bağıra çağıra takımı destekliyoruz ama takımın şu haliyle düşmeye aday bir takım olduğunu görmemek için de KÖR olmak lazım...körmüsünüz kadeşim bu takım böyle giderse BAĞIRA BAĞIRA küme düşer...

yapın eleştirileinizi..koyun tavrınızı...biz transfer istiyoruz...sağda solda tutunamayan üç beş çabulcu futbolcuyla bu işler yürümez....

gördünüz bugün kadıköydeki kepazeliği...çıkıp bu maçtan sonra adamın birisi fırsatları değerlendiremedik diyorsa mikrofonlara bu adam kördür!!!

ayıp ya...oynadığımız oyun fiyasko dese..atak yapamadık, rezil olduk dese, bu iş böyle gitmez tedbir alacaz dese....bende hah işte, sonunda hatasını gördü diyecem...

ama arkadaş maçı nasıl izledi bilmiyorum ama halen 70 dakikaya kadar iyi mücadele ettiğini söylüyor...gözümüze baka baka SİZ APTALSINIZ diyor...

yazıklar olsun ......yazıklar olsun .......yazıklar olsun ......başka da bişey demiyorum........
aynen katiliyorum icimi dokemedim ama dokebilenler varmis tskler kardes azina saglik
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 22:55   #48
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

hocam bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum, helal olsun...
Alt 17.08.2009, 23:03   #49
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya arkadaşlar bu kadarda karamsar olmayın,tamam takım s.o.s veriyo ama bu belkide SİVASSPORUMUZUN hayrına olacak ileriki zamanlarda.olabilir bülentin hataları,meneceri olduğu oyunculara daha çok şans tanıması,kaprisleri bunların hepsini eleştirebiliriz,ama eleştirirken SİVASI SİVASSPORUMUZU düşünmemiz gerekir.bu takım bülentin takımı değil,bizim takımımız ve bu takıma ne olursa olsun sahip çıkmak zorundayız,bülent gibileri bugün var yarın yok.bu takımın düzeleceğinden ALLAHın izniyle hiç kuşkum yok,unutmayalım ki ''karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa en yakın olan zamandır''
yigidocengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 23:17   #50
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil Cevap: 2009-2010 HÜSRAN YILI OLMASIN!

Alıntı:

arkadaşım tamam bülente kızmışsın da(ben her zaman kızıyorum)abartmayalım istersen bu takım fenere 70 dakika boyunca pozisyon vermedi.diğer bi ifadeyle biz böyle toplama bi takımla fenere pozisyon vermedik.zaten saraçoğlunda açık oynayamazsın arkadaşım,adamı gol manyağı yaparlar.yani fenerli futbolcuların hünerlerinden değil,aksine bizim futbolcuların daha fazla hata yapmasından olur bu iş.kaldı ki yediğimiz ofsaytlı golden sonra takım demoralize oldu. bence takkımın oynadığı futboldan çok yanlış oyuncu değişikliklerini ve bülentin kendine güvenmez tavrını ve fenerbahçeyi yenme,hatta fenerbahçeden puan alma terbiyesizliğini (tırnak içinde) kendine yakıştıramadığı için (heralde bunu bi terbiyesizlik olarak görüyo) bülent efendiyi eleştirsen bece daha isabetli olurdu diye düşünüyorum arkadaşım.yoksa adeta bir deco gibi elinden gelenin en iyisini yapan cihanın,bulduğu her topla rakip kaleye korku salan kamananın,gole kadar(ki gol o oyundan çıktıktan sonra geldi)neredeyse hatasız oynayan ibrahime haksızlık etmiş olmazmıyız...bizim geçen seneki takımımız bundan daha mı iyi oynuyodu soruyorum arkadaşlar.HAYIR ama yinede kazanmayı biliyoduk öyle değil mi?bence bu takımda kazanmayı öğrenecek sadece dualarımızı eksik etmeyelim yeter.SAYGILARIMLA... ''KARANLIĞIN EN KOYU OLDUĞU AN AYDINLIĞIN EN YAKIN OLDUĞU ZAMANDIR''
yigidocengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
hÜsran, istenen, oldu, olmasin, yili