Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS
Alt 17.08.2009, 01:19   #71
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS

petkoviç bize şimdiye kadar kaç maç kazandırdı bir düşünün arkadaşlar...bu kadar acımasız olmayın lütfen...bugün bir kaç hatayla oynadı ama normal...gelen her top tehlike...EL İNSAF!!! buffon değilya mübarek adı petkoviç...ne yapsın adam...

defans yok...
orta saha içler acısı...
attığı her top bumerang gibi kendisine dönüyor...
ersen diye bir adam var 90 dakika ne yapığını çözemedim, bu adam kendine bile çalım atamaz, adam geçemez...
yasin-sedat evlere şenlik...
biraz cihan biraz onur çırpınıp duruyor zavallılar...

Bülent Hoca'ya gelince...umarım bir an önce iyi futbol oynamak için Rıdvan'ın tabiriyle defolu oyunculardan kurtulması gerektiğini anlar...çok üzgünüm...ilk kez skor tahmin yarışmasında rakibe verdim maçı...ama bu kadar EZİK ve REZİL bir futbol inanın beklemiyordum...

koşmayan ve onuruyla oynamayan futbolcu İS-TE-Mİ-YO-RUZ Bülent hocam...

LÜTFEN DUY SESİMİZİ.......
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2009, 01:23   #72
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
petkoviç bize şimdiye kadar kaç maç kazandırdı bir düşünün arkadaşlar...bu kadar acımasız olmayın lütfen...bugün bir kaç hatayla oynadı ama normal...gelen her top tehlike...EL İNSAF!!! buffon değilya mübarek adı petkoviç...ne yapsın adam...

LÜTFEN DUY SESİMİZİ.......
ya adamdan futbol geçmiş çeviklik falan kalmamış iyi kaleciydi zamanında kazım attığı golde yere oturuyor sonra hamle yapmak için tenazül bile etmiyor kornerlerde ne yaptığı belli değil bana kalırsa akın eski petkoviçten iyi değildi ama bu petkoviçten çok daha iyi
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 01:30   #73
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya adamdan futbol geçmiş çeviklik falan kalmamış iyi kaleciydi zamanında kazım attığı golde yere oturuyor sonra hamle yapmak için tenazül bile etmiyor kornerlerde ne yaptığı belli değil bana kalırsa akın eski petkoviçten iyi değildi ama bu petkoviçten çok daha iyi

bence de akın kaleyi korumalı ama vefasızlık boyutundaki eleştirlere kaşıyım...kaldıki bugün petkoviç zurnanın son deliği...ilk gol bakın bi...petkoviç ilk topu kurtarmış bizim avanak defans ikinci topa hamle yapmak yerine elini havaya kaldırmış ofsayt itirazı yapıyor...bunlar görülmeli hocam...bugün oynanan futbolda en son suçlanması gereken kişi petkoviçtir...bu benim düşüncem...ama bu sıra akının yavaş yavaş kaleye ısındırılması gerektiğide ayrı bir gerçek...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 01:35   #74
abdurrahman
Yeni Yiğido

abdurrahman - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abdurrahman isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülent hocanın artık şu at gözlüğünü çıkarması lazım.... fenerden geldi diye garanti oynatacaksın diye sözleşme mi imzaladı yasinle, nedir? ersen tam tutunamayan bir topçu... iyi fulbolcu olsa ikinci hakan şükür olurdu. kamanan tam bir hayal kırıklığı... bu da fıss çıktı.... bu sene işimiz zor.. hemde çok zorr....
Alt 17.08.2009, 01:55   #75
joe cole
Acemi Yiğido

joe cole - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 joe cole FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı: kimdi oyle bırı yoktu

Maçın en kötüsü kimdi :onur denen kosmaktan baska bırsey bılmeyen ve kosarkende ne ıcın kostugunu kendının bıle anlayamadıgı gerızekalı bır futbolcu ve bu gerızekalı futbolcuyu her mac 11 de oynatan bulent uygun bırde petkovıcı unutursak ayıp olur herhalde

Maçta göze çarpanlar:kamananın gayreti

Ne gibi eksiklerimiz var :acılen on lıbero şart bu takıma ve stoper artı olarak takım RUHU

Taraftar nasıldı :
yazıklar olsun yanı koskoca ıstanbulda 3 mılyon sivaslı yaşoyor dıyoruz 2000 kısılık yerı dolduramıyoruz daha ne soyluyelım

Maç hakkında genel yorumunuz:
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : gecen haftakı lazanyalarla yapılan mactan sonra bu mactan 3 puan beklemıyordum oradakı futbolu gordukten sonra
joe cole isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 02:02   #76
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence de akın kaleyi korumalı ama vefasızlık boyutundaki eleştirlere kaşıyım...kaldıki bugün petkoviç zurnanın son deliği...ilk gol bakın bi...petkoviç ilk topu kurtarmış bizim avanak defans ikinci topa hamle yapmak yerine elini havaya kaldırmış ofsayt itirazı yapıyor...bunlar görülmeli hocam...bugün oynanan futbolda en son suçlanması gereken kişi petkoviçtir...bu benim düşüncem...ama bu sıra akının yavaş yavaş kaleye ısındırılması gerektiğide ayrı bir gerçek...
futbolu sezon sonu bıraksın devre arası bıraksın çok güzel de jubile yapalım aslında yaşı bence kaleci için yaşlı değil ama görünüş ve hareketler olarak 40 yaşında izlenimi veriyor bir kere refleksler yavaşlamış yan toplarda zıplayamıyor karşı karşıyalarda ağır kalıyor neyse uzatmıyacam 6+2den biri bence yabancı bir kaleci olabilir diyarbakırın kalecisi çok iyi zamanında sakaryada martinez vardı bu tip maç kurtaran bir adam ihtiyacımız var yoksa takım kötü son golde dos santos 4 adam çalımlıyor yasine bacak arası yapıyor orda iyi kalecide olsa bir şey yapamaz katılıyorum
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 02:19   #77
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Vallah pek söölenecek birsey yok, Bülent Uygun 3 Sene Önce Takimi aldigi yere geri getirdi, insallah ordan geri cikarir.....
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 02:33   #78
ÖFŞ2041
Acemi Yiğido

ÖFŞ2041 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 ÖFŞ2041 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı : Göremedim sahada yıldız,illa yıldız diyorsan Ramboydu =)

Maçın en kötüsü :Onur'u her maç oynatan,bu maçta Abdurrahman,Musa ve Erman'ı yedek oturtan,Kamanan ve İbrahimi çıkaran Bülent Uygun

Maçta göze çarpanlar :Maçı izleyen Bouazza,tribünde çekirdek yiyen golcümüz MehmetYıldız,"acaba geri mi geliyor" dediğim Mohamed Ali,yine tribünde oturan ve niye oturduğunu bilmediğim Agbetu,Fb tribünlerindeki boş yerler ve bunun aksine maç boyu süren tezahüratları,beni maçta çok güldüren Rambo gözüme çarpanlardı..

Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksik çok..Bir takım ilk yarı boyunca hiç mi kaleye şut atmaz.Defans mı yapıyoruz o da belli değil !!? Her topu kaleciye vermesek olmuyor.Hava toplarında iyiydi ama Sedata top her geldiğinde tedirgin oldum..Orta saha denen şey yok,3 pası arta arda yapamadık maalesef.Kadir ön libero oynadı ama bu takıma tek ön libero yeter.Onuru ben olsam hiç almam,yedekte Musa Erman oturuyor bu nasıl iş hiç anlamadım.Bir de birisi bana Abdurrahmanın neden oynamadığını izah etsin.Ligin en iyi kanat oyuncularından dediğim Apo yedek oturuyor,onun yerine hücum yönü çok zayıf Murat vardı...ilginç...Yaptığımız anca topu şişirmek,şişir şişir nereye kadar...

Taraftar nasıldı ? Lig TV taraftarlarımızı hiç göstermedi ya da hiç taraftarımız yoktu( böyle bir ihtimal yok biliyorum )... ya da ben göremedim bilemiyorum

Maç hakkında genel yorumunuz ? Kamanan bugün biraz dengesiz gibiydi,onun o etkili deparlarını göremedim.Ersende bir şeyler yapmaya çalıştı ama kayboldu gitti.Yediğimiz 2.gole hiç değinmiyorum,yorumsuz...Dos Santos'un golü çok şıktı tebrik ederim.

Bir Not : Ligin ilk 2 maçında sıfır çektik ama ben Sivassporumuzun çok iyi olacağına inanıyorum.Bu yeni gelen adamdan ümitliyim,yeter ki hoca takımı iyi kursun,çok güzel günler Sivasımızı bekliyor,perşembe Shaktar maçında artık gözler..

Bir Not Daha : fbnin ilk golü çok ney ofsayt.Bu tür bahanelerin arkasına sığınacak takım değiliz ama o gol sayılmasaydı böyle bir sonuçla karşılaşmayacaktık.Ne olursa oldun bugün takım olarak kötüydük.Pas yapmadan uzun toplarla olmuyor olmuyor olmuyor...

Son not : Sivassporumuz Shaktarı 4 Eylülde yenecek inşallah
ÖFŞ2041 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 07:50   #79
kangalliahmet
Yeni Yiğido

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 kangalliahmet Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bi kere defans yapıyosan kontra oynayacaksan ersen gibi kazma ve ağır bi adamın ne işi var,2. neden kamananı çıkartıyosun zaten mağlupsün golü kim atacak?3. kamananı çıkartıyosun agbetuyu neden transfer ettin?3. abdurrahmanla bi sorununmu var hiç olmassa hırs var adam eksiltiyo orta yapıyo.4.direk oynatmayacağıun adamları aldın çöplüğe döndü takım 5. artık bende inanıyorum sen bu transfer ettiğin ve yoılladığın oyuncuların menacerleriyle falan anlaşman var.6. aynı fatih terim gibi inatsın,en kötüsüde bu olmalı senden bi halt olmaz,fotbolu yeniden keşfetmene gerek yok.orta sahada onura ne demelisin koşmaktan başka bi halt yok oda boşa koşuyoya gerçi bi top yapıp adam eksiltemezmi bi oyuncu yokk yokk sen kesin adam kayırıyosun buna emşnim artık yönetimin artık olaya el koyması lazım...
kangalliahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 08:24   #80
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

karizma yiğido musun nesin haddini bil takıma destek veren saksakcı mı oluyo. biz senin gibi 2 mac yenilince mac seyretmekten vazgecen insan olmadık. 3.lig maclarımızı seyretmedğin için bilmezsin heralde o zamanlar 1 gol at zorla ondan sonar bekle ki mac bitsin. sivassporu kim bu hale getirdi ki öldürdü bitirdi. mecnun baskan olmasaydı takım blmem kacıncı liglerde bilmem ne sporlarla oynuyo olurdu neden bahsediyon sen. takım 3 mac kaybetti diye takıma destegi kes ondan sonra ben taraftarım ben takımımı düsünüyorum de biz de sizlere inanalım. macta 50 tane sivas taraftarı varmıs yazılana göre nerde istanbuldaki 3 milyon sivaslı nerdeler . ha pardon yazın sivasa dönmüs hepsi ondan sonra takıma kız. taraftarlık kötü günlerde belli olur. acaba bu konusanların kac tanesi 3. lig deki kadroyu ezbere sayabilir. 1. lige cıktık biraz basarılı olduk herkes sahiplendi, biraz takım kötü gidence yok efendim olmaz böyle sey görende sivasın mazisinde 10 lig sampiyonlugu 2 sampiyonlar ligi sampiyonlugu falan var sanacak. arkadasın biri yazmıs takım iyi oynasın 10 yesin. nasıl bi mantık bu takımının 10 yemesini isteyebilecek bi düsünceyi aklım almıyo. illa iyi futbol seyretmek istiyosan ac tv yi barcelona nın maclarını seyret adamlar muazzam oynuyo zaten. trabzon macındayım takım yenildi biri cıkmıs sacma bi tavırla bi daha da gelmem diyo gemezsen gelme cok takımın seyinde, öbürü cıkmıs la bülent cıkda sen oyna diye bagrıyo. takımın illa ki kötü dönemleri olacak bu zaman da takıma sahip cıkmazsak ne zaman sahip cıkacaz. olumlu elestiri her zaman olacak ama böyle cıkıpta yok efendim bülent istifa, mecnun leylasını buldu falan nedir bu ya. arkadaslara bi cevap verin mecnun baskan su anda takımı bıraksa baskanlık işini yapabilecek bi aday var mı ? biz burda böyle yapınca dısarıdan gören trabzonlusu da bilmem nelisi de tabi senin hocanla takımınla dalga gecer. bakıyosun ankaragücüne her sene düsme potasında zor kurtarıyo ama taraftarı her mac yeri göğü inletiyo, bursanın doğru düzgün basarısı yok adamlar 10000 kombine satıyo. bizde sivassporu sonucları için değil sivasspor olduğu için destekleyelim ve sevelim
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, fbss, maçı