Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı
haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
benim yegen var bi lafi var su sivasspordaki bazi oyunculari alip pazarda domates sattiracaksin baska ise yaramaz aynen katiliyorum
|
Bagzi arkadaslar cikip eski takimlarina geri döndügünden,bagzilari kombinelerini satacagindan bahsediyor. Bu arkadaslar bence kendilerini bir gözden gecirsinler. Bizim Sivas ve SivasSporlu olusumuzda Takimin kazanip kaybetmesimi belirleyecek yada takim ve basinda olanlar basarili ise Sivasli SivasSporlu olacagiz basarisiz olursa olmayacakmiyiz. Böyle seymi olur... bizim Sivasli ve SivasSporlu O topraklara ait olmamizdan gelir. Basindakiler Basarili olursa basinda olmayi hak eder basarisiz ise gericekilir basarabilecek gelir. yillardir kimler geldi kimler gitti. Öyle zayif halka gibi Sivasli SivasSporlu olunmaz
tabiki yenilgiyi malubiyeti kimden gelirse gelsin hazmetmiyecegiz. ama cikipda ben kombinemi satarim takimimi birakirim diyenlerin ben basda Sivasliligindan süphe ederim.