Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ÜÇ BÜYÜK YALAN
Alt 12.04.2009, 13:17   #31
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: ÜÇ BÜYÜK YALAN

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim insanlarin yürekleri yok. kim basariliysa onu tutmaktan yana bizim halkimiz. kendi memleketini, kendi köklerini tanimaz türk insani, yeterki tuttugu takim sampiyon olsun, mac kazansin.
istanbulu görmemis insanlar, koyu fenerli diyorlar kendilerine... niyemi?

futbol bizim ülkemizde cok önemli ve bünyemizin büyük bir parcasi. bu parca böylece basariyi ve büyüklügü yansitmasi zorunda....
bu büyüklügü dolduracak takim mesela samsunspor degilse, adam gidip üc düdükden birini tutuyor otomatikman. birde marifet saniyor.

halbuki bir insanin öz takimi, dogum yerin takimi, anne ve babasinin memleketi olan takimlar olmasi lazim.
ben münihde dogdum, ben bayern münihlimiyim? hayir 1860 münihliyim. bizim takim pek basarili sayilamaz, ikinci ligde senelerdir geziyor kaliyor. ama bu benim takimim, hic degismem.
aynisi sivasspor icin gecerli. sivas benim memleketim, benim köken, benim yuvam, benim kalbimin yeri.
sivasdan baska olamaz.

gurbetçi bir yiğidodan süper bir yorum helal olsun kardeşime...
Alt 12.04.2009, 13:26   #32
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunu sadece bu siteye gelen değil tüm türkiyede ist. takımının stadını görmeyen taraftarına okutulmalı..
Güzel yorumunuz için sizi yürekten kutlarım bir çok insanın hislerine tercuman oldunuz bu yazıyı Türkiyenin değil Sadece sivaslı olupta üc zavallılarırın peşinden koşanlara okutmak daha isabetli olur diye düşünüyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2009, 13:44   #33
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

çok yerinde tespitler.altına imzamı atarım.teşekkürler böyle bizimde düşüncelerimiz olan yazıyı yazdığın için.

senelerdir herkes anadoludan niye şampiyon çıkmıyo diyip duruyordu.sivassporumuz süper lige çıktığından beri herkesin bir umudu oldu.herkesde sivassporumuzun şampiyonluğunu istiyoruz diyorlar özellikle büyütülmüş takımın taraftarları bile.ancak baktılarki sivasspor harbi harbi şampiyonluğa koşuyor hemen yan çizdiler ve sivassporumuzun olası bir şampiyonluğunu karalayabilmek için şimdiden çirkin yüzlerini göstermeye başladılar.yok hakemler yardım ediyorda böle gidiyomuş yok anadolu takımları maçlarda sivasspora yatıyomuş.böyle yorumları tüm sitelerde görüyoruz.

böyle yorumları yapanlar ancak kendilerini teselli ederler.

herkese inat şampiyon SİVASSPOR...
Alt 18.04.2009, 00:27   #34
Anarchy_35_58
Yeni Yiğido

Anarchy_35_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Anarchy_35_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Çok güzel paylaşım için kendi adıma şükranlarımı dile getiriyorum. Kahrolsun endüstriyel ÜÇ BÜYÜK YALAN !! Yaşasın emekçi SİVASSPOR mücadelesi..
Anarchy_35_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Anarchy_35_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.08.2009, 04:07   #35
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bağımsız Sivasspor mücadelesinde inatçıyız...
Bu Konuda club7house'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.08.2009, 07:56   #36
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim insanlarin yürekleri yok. kim basariliysa onu tutmaktan yana bizim halkimiz. kendi memleketini, kendi köklerini tanimaz türk insani, yeterki tuttugu takim sampiyon olsun, mac kazansin.
istanbulu görmemis insanlar, koyu fenerli diyorlar kendilerine... niyemi?

futbol bizim ülkemizde cok önemli ve bünyemizin büyük bir parcasi. bu parca böylece basariyi ve büyüklügü yansitmasi zorunda....
bu büyüklügü dolduracak takim mesela samsunspor degilse, adam gidip üc düdükden birini tutuyor otomatikman. birde marifet saniyor.

halbuki bir insanin öz takimi, dogum yerin takimi, anne ve babasinin memleketi olan takimlar olmasi lazim.
ben münihde dogdum, ben bayern münihlimiyim? hayir 1860 münihliyim. bizim takim pek basarili sayilamaz, ikinci ligde senelerdir geziyor kaliyor. ama bu benim takimim, hic degismem.
aynisi sivasspor icin gecerli. sivas benim memleketim, benim köken, benim yuvam, benim kalbimin yeri.
sivasdan baska olamaz.
aynen senin bu dediklerine katiliyorum dostum.bende almanyada mönchengladbach sehiride dogdum ve kücüklüyümden beri borussia mönchengladbachi destekliyorum.calismmadigim zamanlar her firsatta hem evde oynanan maclara hem de deplasman maclarina gidiyorum.paf takimizin maclarini bile gidip seyir ediyorum.ama mönchengladbach basarili bir takim mi?
bunu sende biliyorsun,her sene küme düsmesine oynayan bir klüp.ama saha her zaman tiklim tiklim dolu.2.ligde bile.
dedigin gibi ya türkiyede insanlar yalniz basaridan baska birseye asik degil.avrupada ise bambaska insanlar takimlarini yalniz basarili zamaninda degil kötü gidislerdede takimlarin yalniz birakmiyorlar hatta kötü gidislerde takima dahada fazla destek veriyorlar.
mönchengladbach sehirinin yalnizca yaklasik 260000 nufusu var.ama borussia mönchengladbachin 40000 üzerinden aydat ödeyen kayitli taraftari var.
ya sivassporun nesi var???
cevap:basarisiz zamaninda takimi yerden yere vuran taraftarlari var.kötü gidisinde istanbul takimlarina destek veren taraftari var.iyi ve gercek taraftari ise ne yazikki cok az.
istedigim sey türk futbolunda anadolu takimlarinin sampiyon olmasi ve basarili olmasi.yillardir hep ayni dümenleri tv de izlemekten biktim artik.fedrasyonu ve hakemleri arkalarina alan istanbul takimlari her sene sampiyon oluyor.o yetmemis gibi anadoluda yasayan cogunlukta istanbul takimlarini destekliyor.
ama birgün bu düzenin bozulacagi birgün gelecek elbet.
yine sana tesekür ederim cok güzel bir konuyu actigin icin
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
büyük, yalan