Alıntı:
karen Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaslar shaktar doneks biletleri satisa sunulmus,insallah bu maci kazaniriz,ayrica bilet fiyatlarida cok uygun,ben almanyada olmasaidim hemen alirdim bugün gazetenin birinde,shaktar macina sivaslilarin ilgi göstermedini yaziyordu okudum ve cok üzüldüm bu bizim takimimiz arkadaslar,ben almanyadan desteyimi sürdürüyosam sizde sivassporu sivasta engüzel sekilde desteklemeniz lazim,unumyinki bu takim hepimizin büyük basarilara imza atti.saygilar
|
O gazetenin baskiya girdigi gün biletler satisa cikti. o gazete daha satisa cikmamis biletler icin neden böyle bir haber yapar orasini sen düsün. akillarinca alinan sonuclar üzerinden piskolojik yipratma yapiyorlar..Bu yöntemlede Taraftari takimdan sogutmayi hedefliyorlar. Ama bizdeki taraftarlik ne sonuclarin nede kisilerin taraftarligidir. bizdeki taraftarlik Sadece SivasSpor ismine ve onun formasini giyene taraftarliktir. gerisi gelip gecici olan hizmet ve emek veren kesimdir.. Bu kesim görevini layiki ile yaparsa sahip cikilir yapmazsa sahip SivasSpor ve Formasini giyene sahip cikilir.
Akillarinca Taraftarin destek gücünü azalmaya calisiyorlar. § sisirilmislerin saha disi cirkinliklerinden baska bir sey degil....