Sivasspor kulübü bu transferden iyi para kazanacaksa bu transfer neden olmasın...Ama sezon sonunu beklemek lazım...Sezon sonunda en makul transfer teklifini kim verirse ona vermek lazım...Hayrettin için hayırlısı olsun...İnşallah Allah utandırmaz...
Sivasspor kulübü bu transferden iyi para kazanacaksa bu transfer neden olmasın...Ama sezon sonunu beklemek lazım...Sezon sonunda en makul transfer teklifini kim verirse ona vermek lazım...Hayrettin için hayırlısı olsun...İnşallah Allah utandırmaz...
HADİ CANIM SENDE NE İŞİ VAR GS'DE
GİTMESİN CİMBOMA
vermem ben hayrettını kımselere tek sıvaslımız o zaten 11 de onu da vermeyelım yani..tabiki hayrettin acısından hos bişey ama bu takım buralara bı butunluk içinde geldı ..biraz daha böyle gitmesi taraftarıyım..
arkadaşlar bence de hayrettini kimse almasın alamasın. tabi şerefsizler demek biraz ağır olur, futbolun kuralı bu ama hayrettin de en azından bu sezonu tamamlasın hatta uzun seneler hizmet etsin inşallah. ben inanıyorum ki sene sonunda dünya kupasına gidecek hem sivaslı hem de sivassporlu bir gardaşımız olacaktır kendisi. ümit özat, ibrahim toraman derken milli takımı taşıyan sivaslılar artar inşallah
HADİ CANIM SENDE NE İŞİ VAR GS'DE
GİTMESİN CİMBOMA
Valla Galatasaray veya başka bir takım farketmez...Önemli olan Hayrettinin nerde başarılı olacağı... Ve Sivasspor kulübüne hangi kulübe transfer olursa maddi olarak getiri sağlayacağıönemli...