Alıntı:
Yigido5458 Nickli Üyeden Alıntı
O sizi rezil rüsva ettiren adam kıl payı şampiyonluğu kaçırdı akıllı olun o adam yarın öbür gün bu takımdan ayrılırsa o zaman görürüm sizi senin neyine başarı kardeşim takım ligi 2. bitirmiş sizin neyinize bir kere şu takımı hakettiğinizi gösterin be ulan düşüyordunuz ligden be ne çabuk unuttun? şurda 10 lira para veriyonuz maça geliyonuz ne destek ne birşey sonra takım niye yeniliyo takım niye iyi transferler yapmıyo kardeşim o yönetim size 5-10 liralık bilet satıyorsa iyi transfer beklemiyeceksin daha şurda 2 bin kombine basılıyo onları almıyonuz sizin neyinize sivasspor sizin neyinize şampiyonlar ligi birazcık olsun şu takımı hakettiğinizi gösterin yensede yenilsede çok görmeyin bunu...
|
he he tmm. ş.liginde ibrahım ülümle ersen martınle yasinle oynayan adama benım lafım.!! geçen seneki bulent hoca degıl bu değişmiş.!! geçen sezon ortalarında 70 mılyonu hayran ettırmeyı basardı bu cok guzel bısey ama acıklamalarıyla türkiyenın yarısını dusman ettırdı..!! bu sene 10 maçta 28 gol yedik gecen sene 34 maçta 28 gol yedık.! böyle giderse 96 gol yiyecez 34 maçta.! sen daha neyn derdındesın.! biz sivssporumuzu seviyoruz ve endişelendigiimz için bu yorumları yapıyoruz.! hemen kendını taraftar olarak görme ! taraftarlıgıma söz söyletmem!
ben boluda okuyorum.ve deplasman maçlarına her zaman en az 2-3 arkadsmla birlikte giderim.! sivaslı,sivassporlu olmadıgı halde sırf deplasmanlarda sivassporumuz yanlız kalmasın dıye cebımden onların masraflarını karşılayıp arkadslarımı goturuyorum.! Ertugrul abıye veya osman abıye sorabılırsın nasıl taraftar oldugumu.!!!