Alıntı:
babysever Nickli Üyeden Alıntı
Bu maçta tribündeydim..Maraton A blok ta...1967 derneği yukarda idi aşağıda eski Yeniçeriler vardı..Sonra birleştiler ve daha kuvvetli tezahürat yaptılar..Bende içlerine katıldım..Maçın 30. dakikalarından sonra bulunduğum grup Takım düzgün oynamayınca gönderilen futbolcular Bilica Tum ve Syla diye tezahürat ettiler..Devre biter bitmez hem Bülent Uygun efendi hemde yönetim 3 tane kabadayı kılıklı herifi bu tribüne yolladı..Ve bu adamlar gelip tribünde tezahürat yapan bu genç arkadaşları tehdit etti gitti...Ana avratta sövdü..Ve bunun üzerine 2.Yarıda da hiçbir tezahürat yapmadı bu grup...
Yönetim ve Bülent efendi eleştirilerden çok sıkılmış olacak ki artık sataşacak yer arıyorlar...Bende diyorum ki yanlış yapıyorsunuz oturmuş takımı makine gibi işleyen takımı bozdunuz ...Tribünde herşey toz pembe olmuyor biraz eleştiri de olacak..O adamlarda tribüne bilet alıp gelen insanlar sonuçta..Siz yanlış yapmasaydınız onlarda sizi uyarmazlardı..Lütfen kendinize gelin artık..Hata yaptıgınızı kabul edin.
Kimse taraftardan üstün olamaz...Sel gider Kum kalır...
|
sizde küfür yemeseydiniz... hem kucaginizda oturtup hemde sakali yoldurmaya benzer O kadar adam 3 kisiden küfür yiyorsaniz bu sizin eksikliginiz. kafasini patlatsaydiniz. kimsenin haddine degil hem yanlis yap hemde seyirciye küfür ettir.