Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
ERMANI ELEŞTİREN ARKADAŞLARA;
bence bu adamın geçen seneki maç kasetlerini bi izleyin,ondan sonra erman iyi topçumu kötü topçumu kararınızı verin.adam ermanı bi maçta bile(buna hazırlık maçlarıda dahil)90 dakka oynatmadıki,izlemeden neyin yorumunu yapıyosunuz.sakın bana hazır değildir demeyin,hazır olan yasini,sedatıda gördük.erman bugün bile gs de olsa banko oynar arkadaşlar.yani şunu anlatmaya çalışıyorum,bu bülonun toptan falan anladığı yok,yine bizi geçen sene buralara getiren bülo dediğinizi duyar gibiyim.arkadaşlar geçen sene takımımız çok sağlamdı,yani gol yesekte hemen karşılığını veriyorduk.tabi herkeste bülonun sayesinde olduğunu sanıyordu.ALLAH aşkına geçen sene gs maçı ve trabzon maçı hariç hangi maçta güzel futbol oynayabildi takımımız.yani bülonun bu takıma verdiği hiç bişey yokmuş,şimdi bunu daha iyi anlıyorum.konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyo,geçen seneki takımdan üç oyuncuyu gönderdi bülo efendi kaç kuruşluk hocaymış hep beraber gördük.BU ADAMIN KESİNLİKLE İSTİFA ETMESİ LAZIM,takıma ve şehre daha fazla zarar vermeden