Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gidiceklerden Yeni Haber Var
Alt 23.08.2009, 21:19   #61
DIALLO
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 DIALLO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gidiceklerden Yeni Haber Var

Sivas'a ve Takıma alışamadığından gitmiş.Daha sen Sivas'ı gezdin mi ki bu sözleri sarfedip sözleşmeni fesh ediyorsun.Hem takım bir kere 10 numara arkadaşlık üst seviyede.Agbetu henüz Diyarbakır ile anlaşmadı zaten anlaşsa bile kiralık olarak gidecek ama bence gitmemeli çünkü çok teknik ve çok süratli bir oyuncu...
DIALLO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme
Alt 23.08.2009, 21:21   #62
PirO58
Acemi Yiğido

31 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 PirO58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme

Beni yazilarimdan dolayi kinayanlar dahi vardi... simdi neredesiniz?

Agbetu, Bouazza falan fisman Sivasspor'a göre oyuncular degildir, tek suçlu Fener yanlisi yönetim ve Bülent Uygun dedigimide gülenler nerede acaba? Sen en iyi adamini Fener'e satip yerlerine Hollanda Ikinci Liginde 10 maç dahi (!) yapmamis adami getiriyorsan, senden ne köy ne de kasaba olur.

Kusura bakmayin ama Sivassporu yönetmekte olanlar futbolun f'sinden anlamamakta, bunu hep dedim ve demeye devam edecegim.
Alt 23.08.2009, 21:48   #63
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eğer bülent hocanın amacı sivassporu yok etmekse bu yolda oldukça başarılı bir şekilde yürüyor...takımı boşalttığı ve yerine 3. lig seviyesinde adamları getirdiği yetmezmiş gibi şimdi bir de faruk, agbetu ve murat erdoğanı gönderecekmiş...kendisini tebrik ediyorum, bu darbe ile sivasspor bank asya yolunda dev bir adım atmış olur...

1- faruk gönderilmez...neden mi, yarım yamalak oynayan hayrettinin tek alternatifi de ondannnn....
2- murat erdoğan gönderilmez...neden mi, doğru dürüst top yapabilen tek futbolcun da ondannnn...
3- agbetu gönderilmez...neden mi, belki fazla kendini gösteremedi ama son transferler içinde az buçuk futbolcuya benzeyen tek adam ve çok genç...ümit vadediyor en azından da ondannnnnnnn!!!!!!!!!

hoca seni çok seviyoruz ama, kredini tüketiyorsun kendi ellerinle...yazık ediyorsun hem kendine, hem takıma, hem de bize...

kısa sürede toparlanmanı ve kendine gelmeni diliyorum...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2009, 21:51   #64
ShaLaLa
Acemi Yiğido

ShaLaLa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ShaLaLa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Can Ustunel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buazza beyefendi bizim dünyaya değişmeyeceğimiz ŞEhrimizi beğenmediği için takımdan gideceğini söylemiş onun yanında Agbetau Diyarbakırla anlaştı bilmeyenler öğrensin diye yazdım herzaman yazmam bunları.Ama Buazza ya harbi gıcık oldum böyle bi sebepten takımdan gidilmez adı birde futbolcu yazıklar olsun sana...
abi adamlar ingiltere gibi bi yerden sivas'a geliyo. bence asıl sorun gelmeden önce şehir araştırması yapmamasından kaynaklanıyor.

bizim için çok güzel olan şehir başkaları için birşey ifade etmeyebilir. bouzza açısından düşünürsek bence yerinde bi karar.. ama zamanlama yanlış.
ShaLaLa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ShaLaLa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2009, 22:02   #65
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

disko bar falan bulamamışta o yüzden mi beğenmemiş beyfendi acaba
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2009, 22:17   #66
G Ü N E R
Yiğido

G Ü N E R - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 396 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 G Ü N E R Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch Cevap: Gidiceklerden Yeni Haber Var

Alıntı:
yigidogurbettee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şehir bahane adam avrupada kendını gostermek ıcın gelmişti. zaten o yuzden transfer etmıştık. kendi sahamızda 3-0 yenılıp avrupa macerasına son verınce adamda dogal olarak ayrıldı takımdan
bak işte bu çok mantıklı bir yorum...
Alt 23.08.2009, 22:25   #67
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Allah Allah bak şu işe...Bizim takıma da transfer bir türlü dayanmıyor...Ya alınanlar takıma alışmıyor ya gelmeyenler şehri beğenmiyor ya da çocukları için fransızca,inglizce bilmem nece eğitim veren kul olmadığı için adamlar bir anda transferden vazgeçiyorlar..Çok ilginç doğrusu..Bunları geçelim beyler..Ben baştan beri böyle bahanelere hiç inanmadım..Bundan sonra da inanmayacağım..Bu transfer olaylarında çok şeyler döndüğünü artık dünyada duymayan bir sağır sultan kaldı...2.olarak Boazza zaten daha önce oynadığı hangi takımda 1 yıldan fazla oynamış ki..Bu oyuncunun mutlaka özel sorunları var..İngiltere'de nredeyse gitmediği takım kalmamış..Aynı Ribery gibi futbolu iyi ama zeka seviyesi düşük bir oyuncu...Umarım bu oyuncu açıklanan sebeblerle takımdan ayrılmıştır..Ne hikmetse ülkemizde bizim takımın dışında bu tür şehir beğenmeme v.b sebeblerle karşılaşan pek fazla takım da yok..Zararın neresinden dönülürse dönülsün kardır...İlerde bu oyuncu tam takıma uyum sağlayıp katkı yapacak durumdayken bu olay olsaydı takımımız için daha kötü sonuçlar doğururdu..Şimdi sezonun daha başındayız;başka bir oyuncu da alabiliriz..Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz...Sivasspor daha iyi oyunculara layık...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2009, 22:28   #68
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1468 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bu adamın gidişindeki bahane belli... Şehri beğenmedim, ama mesele kanımca bu değil gibime geliyor. Sebebi bir kaç ana başlıkta tahmin edebiliriz. Ya göründüğü gibi bir takım bulamadı ve bu takım bana yaramaz dedi. Ya hocanın bir takım komplekslerine dayanamadı ki bu çok zor bir durum. Çünkü daha geleli 3-5 gün olmuş bunu algılaması çok zor. Yada bizimde bilmediğimiz bir dolaplar dönüyor kulüp bünyesinde bundan dolayı ayrılmış olabilir. Artı diyelimki şehri beğenmedi. Ne arar yabancı prof. topçu... Bar disko büyük bir ortam vs... Bunların h,ç biri yada kısmen bazıları var. Ama bu adamın genel bir futbolculuk hayatına bakarsanız hiçbir yerde dikiş tutturamamış ve her gittiği takımı murdar etmiş diyebiliriz...

Şimdi takıma kimlerin adı geçti... Razzak Omotoyossi, Dayro Moreno, Renato Civelli, Hamed Namoushi.. Bunlardan bir tanesi bilemi gelmez takıma... Ben bu işte şahsen bir bit yeniği ararım. Tamam gelen Türk oyunculardan çoğunluğu kalitesiz yada bizim takıma fuzuli yere gelen oyuncular. İlerde iyi olmasını beklediğim bir kaç istisna hariç diğerleri bu takıma yaramaz. Cihan, İbrahim Şahin, Kadir Bekmezci, Erman bu kategorilerde.. Ama bir bakıyoruz bizim sıkıntılarımızın olduğu bölgelerde değil bu oyuncular.. Ne dedik geçen sezondan beri... Bizim takımımızda beyin yok. Şimdi ne diyoruz. Takımda hem beyin görevi yapacak oyuncu yok hemde defans ve ön liberoda kesinlikle adamımız yok. Sıkıntılarımız bunlar. Haa son zamanlarda birde kaleci faktörü eklendiki bana göre bu geçici bir durum. Aslında sorunumuz bu gelen adamların neden bir müddet sonra vazgeçtikleri ve neden sözleşme imzalamadıkları...

Herkesde biliyorki bu stadyum bu sene tadilata girdi ve bayağı bir harcama yapıldı. Bundan dolayı basın yoluyla biz taraftarları oyalamak ve heyecanlandırmak maksatlı bu isimleri ortaya atarak bir politika izlenmiş olabilir. Aslında işin kısacası bu adamları transfer edecek paramız ya yok. Yada olan paramız bu adamları transfer edecek güçte değil.

Dedikya bişiler dönüyor ama bizimkisi komplo teorisinden başka değil.. Fakat bir bildiğim şey var bu takım eninde sonunda düzelecek. Nedeni gayet basit. Mehmet Yıldız gelecek Sezer gelecek ve o ruh bir şekilde oturacak takımın içine. Bize artık sadece ve sadece iyi bir defans ve libero mevkiini düzenleyecek ( ön libero) bir adam lazım. Ben hocamıza ve Başkanımıza yinede güveniyorum yinede. Ama biraz eleştirileri dinleyecek ve bu eleştiriler sonunda demeyecekki ben bavulumu alır giderim. Eğer bunu diyecek kuvvetsizlik kendinde (hocamızın) mevcutsa o zaman olmaz işte. Her zaman güveniyoruz. Ya Trabzon seyircisi ve camiası gibi bir taraftar topluluğu olsaydık ne yapacaktı hocamız. 2 gün sonra kaçarcasına giderdi hocamız. Onun için bizi Yiğidoyuz ve bizde çok büyük bir hoşgörü mevcut. Yeterki kendine göre yapmak istediği doğruları bizlere ispat etsin ve bu dönen dolapları (belkide değildir) bize çıksın anlatsın... Desinki kardeşim bizde para yookkk. Bu adamları transfer etmek istedik ama parayı az buldu vs. gibi...

Biz her zaman taraftarından yönetimine teknik kadrosundan malzemecisine çekirdekcisinden !!!! savaşçısına kadar herkese güveniyoruz. Bu sene olmazsa seneye olur ama yeterki dirayetimizi koruyalım. Ve amacımızı muhafaza edelim.

Saygılarla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2009, 22:34   #69
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ne abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz yav..
Yok Sivas en güzel şehirmişte, Sivas'lı Sivas'a yetermişte, vay Sivas şöyleymişte, yok disko bar bulamamışta.
Çıkarın at gözlüklerinizi iki yol, bir park, iki lokanta, bir otel olmakla şehir olunmuyor, Adam ne yapacak, ev gezmesine mi gidicek, kahveye mi takılacak, internetkafede chat mi yapıcak.
Adam sosyal hayatı yüksek bir ülkden geliyor..
Böyle koşa koşa panik içinde transfer yaparsan böyle olur.
Adam baktiki kimse futbol felan oynamıyor, herkes geziyor, şehirde hayat yok, bide idealizmi olmayan amatör ruhu kaybetmiş bir adamsa (bilicada amatör ruh vardır) tabi durmayacak.
Bülent bey lütfen kendine gel, silkelen, yalakalarına bakma sen, sağol varol bize çok şey yaşattın ama kredini idareli kullan, benden sana söylemesi Sivas adamı serttir gözünün yaşına bakmaz, arkasını döner ona göre.
Bu sene ligde kalmak için planları yapılmalıdır, bu sene panikle yapılacak transferler hata getirir, diğer topçuları da bozar, Mehmet beklenir, planlar ona göre yapılır, bulunursa defansa oyuncu bulunur, asıl planlar seneye yapılmalıdır, bu sene kaybedilmiştir, şimdiden genç, yaşam kalitesi yüksek yerlerden değil, anadoludan, afrikadan kaliteli genç oyuncular bulunur, hazırlanmalıdır.
Bu sene ligde kalmanın hesapları yapılır o kadar
saygılar......
Not: hemen atlamayın ben hepinizden daha köklü ve daha asıl Sivas'lıyım 41 yıldırda burada yaşıyorum ona göre...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2009, 22:39   #70
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz yav..
Yok Sivas en güzel şehirmişte, Sivas'lı Sivas'a yetermişte, vay Sivas şöyleymişte, yok disko bar bulamamışta.
Çıkarın at gözlüklerinizi iki yol, bir park, iki lokanta, bir otel olmakla şehir olunmuyor, Adam ne yapacak, ev gezmesine mi gidicek, kahveye mi takılacak, internetkafede chat mi yapıcak.
Adam sosyal hayatı yüksek bir ülkden geliyor..
Böyle koşa koşa panik içinde transfer yaparsan böyle olur.
Adam baktiki kimse futbol felan oynamıyor, herkes geziyor, şehirde hayat yok, bide idealizmi olmayan amatör ruhu kaybetmiş bir adamsa (bilicada amatör ruh vardır) tabi durmayacak.
Bülent bey lütfen kendine gel, silkelen, yalakalarına bakma sen, sağol varol bize çok şey yaşattın ama kredini idareli kullan, benden sana söylemesi Sivas adamı serttir gözünün yaşına bakmaz, arkasını döner ona göre.
Bu sene ligde kalmak için planları yapılmalıdır, bu sene panikle yapılacak transferler hata getirir, diğer topçuları da bozar, Mehmet beklenir, planlar ona göre yapılır, bulunursa defansa oyuncu bulunur, asıl planlar seneye yapılmalıdır, bu sene kaybedilmiştir, şimdiden genç, yaşam kalitesi yüksek yerlerden değil, anadoludan, afrikadan kaliteli genç oyuncular bulunur, hazırlanmalıdır.
Bu sene ligde kalmanın hesapları yapılır o kadar
saygılar......
Not: hemen atlamayın ben hepinizden daha köklü ve daha asıl Sivas'lıyım 41 yıldırda burada yaşıyorum ona göre...

SEN SADECE LAFTA SİVASLISIN O ZAMAN DAHA YOLUN BAŞINDA PES EDİYOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI GÖRECEKSİNİZ BİRKAÇ MAÇ SONRA
ÖNCE İNAN Bİ TAKIMINA... SAYGILAR...

Etiketler
bouazzada, gelişme, şok