Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SİVASSPORA HAİN SALDIRI
Alt 24.08.2009, 12:02   #131
Ufuk Karabey
Yeni Yiğido

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ufuk Karabey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVASSPORA HAİN SALDIRI

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
umarım o aşırı kırmızı tasarıma benzer bir hal almaz.tarasımı yapan kişi siz iseniz burayı takip edin ve lütfen bizlerin isteklerine kulak verin...

1)Direk başkana mail atılabilecek bir iletişim kısmı istiyoruz.
2)Sürekli güncellenen bir site istiyoruz.
3)İstek ve şikayetler kısmının eklenmesini istiyoruz

Umarım site tasarımını özenle yaparsınız çünkü bir çok kısımda önceden daha yapım aşamasında yazıyordu ve hiç bir değişiklik olmuyordu...Umarım bu söylediklerimi değerlendirirsiniz.

hayır kırmızı tasarımı yapan biz değiliz dediğim gibi ist de bir firmaya yanlış dns yönlendirmesinden kaynaklanmış yeni yapılacakları size söylüyüm eksiğimiz varsa lütfen uyarın

başkan dahil olmak üzere bütün yöneticilere mail atabileceğiniz bir form
direk başkanın canlı yayına bağlanıp duyuru yapabileceği bir bölüm
futbolcuların olduğu bölüm
istek ve şikayet bölümü
güncelleme konusunda bizim yapabileceğimiz pek birşey yok ama gerekirse devreye gireriz
sivasspor storedan online satış
multimedia bölümü
e-kart bölümü
sezon istatistikleri
belli aralıklarla futbolculara özel bir bölümde canlı yayında soru sorabileceğiniz bir bölüm

ama dediğim gibi site bitmiş değil daha yapılacak çok işi var kırmızı tasarıma gelince facia olduğunun farkındayız ama ne tasarımı yapan nede siteyi bünyesinde barındıranlar bizler değildik web sitesinin eksiklerinin tamamlanması 3 günü tam oturması ise 1 haftayı alır bu süreçte sivasspor.org.tr test yayını yapacak sizlerden gelen teklifleri ve yönetimin isteklerini değerlendirip ona göre yolumu çizeceğiz.
hepinize iyi günler diliyorum
Ufuk Karabey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2009, 12:09   #132
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ufuk Karabey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayır kırmızı tasarımı yapan biz değiliz dediğim gibi ist de bir firmaya yanlış dns yönlendirmesinden kaynaklanmış yeni yapılacakları size söylüyüm eksiğimiz varsa lütfen uyarın

istek ve şikayet bölümü
güncelleme konusunda bizim yapabileceğimiz pek birşey yok ama gerekirse devreye gireriz
multimedia bölümü
e-kart bölümü
sezon istatistikleri
belli aralıklarla futbolculara özel bir bölümde canlı yayında soru sorabileceğiniz bir bölüm

ama dediğim gibi site bitmiş değil daha yapılacak çok işi var kırmızı tasarıma gelince facia olduğunun farkındayız ama ne tasarımı yapan nede siteyi bünyesinde barındıranlar bizler değildik web sitesinin eksiklerinin tamamlanması 3 günü tam oturması ise 1 haftayı alır bu süreçte sivasspor.org.tr test yayını yapacak sizlerden gelen teklifleri ve yönetimin isteklerini değerlendirip ona göre yolumu çizeceğiz.
böyle bir site yaparsani müthis olur baskanin futbolcularin oldugu bölüm felan cok güzel olur ve bi ilk olur ayni zamanda
Sende benim hasretimsin...
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2009, 12:12   #133
Ufuk Karabey
Yeni Yiğido

evet arkadaşlar şuan kullanılan sistem geçici bir sistem yeni sistem yapılıyor bunu size göstermek isterdim ama malesef şuan için imkansız biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor yönetim tasarım ve sisteme onay vermeden bunu yayına sokamayız ama yenilik olarak üsttekiler harfiyen uygulanacak şimdiki sistem sadece sivas haberleri geçilsin diye 1 saatte yapıldı saygılar sunarım
Alt 24.08.2009, 12:24   #134
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ufuk Karabey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

istek ve şikayet bölümü
multimedia bölümü
e-kart bölümü
sezon istatistikleri

Ufuk bey hızlı dönüşünüz ve cevabınız için ayrıyeten teşekkür ederim.Saydıklarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah söylediğiniz şeyler bir bir yapılır.Çünkü başkanımıza ulaşmak ve sıkıntılarımızı dile getirmek adeta imkansız.Bu yapılan şeylerin ardından geriye sadece tasarımın biraz daha güzel olması kalıyor.3 gün değil bir hafta kapalı kalsın ama biraz daha insanların resmi sitede vakit geçirmelerini sağlamak için daha güzel bir tasarım yapılsın.Resmi siteye giren kişiler sadece haber okuyor ve ardından hiç bir şey yapmadan direk başka sitelere yönleniyorlar.

Belki belirlenebilecek klup içerisinden önemli kişilerin köşe yazıları ve özellikle taraftarların istekleri için bir kısım oluşturulmalıdır.Portalın güzel olması çok önemli.Ayrıca store konusuda adım atılması gerçekten bizi sevindirdi.Yıllardan beri bunun uğraşını veriyoruz.Ama sadece storedeki kişiye dil dökmekden fazlasını yapamıyoruz.Oda bizleri pek sallamıyor.

Özellikle multimedia bölümü biraz daha geniş tutulabilir.Bizden gelenler klubun kendi ekledikleri ayrıca taraftar kısmı olarak bizden gelecek olan video,duvar kağıtları,temalar vs.. eklemeleri için bir bölüm oluşturulursa çok güzel olur...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2009, 12:34   #135
Ufuk Karabey
Yeni Yiğido

arkadaşlar sonuçta bende bir sivaslıyım emin olun bende sizin kadar özeniyorum ama dediğim gibi şuan gördünüz site hiçbirşey sadece bekleyin diyorum sizden gelenler kısmına gelince arkadaşlar bunlar mutlaka yapılacak ama admin onaylı olacak herkes istediği gibi paylaşım yapamayacak bu söylediklerim mailler içinde geçerli sebebine gelince sivassporun çok düşmanı var en iyi örnek konunun başında yazıyor sivassporu çekemeyen bir kesim var siteden gelen mailler önce mutlaka bize gelmek zorunda onayından sonra gideceği yere gidecektir. bir ara denedik biz bu konuyu inanılmaz mailler gidiyor doğru düzgün mail atana eyw ama birde diğer kuş beyinli insanlar var ip adreslerinin belli olduğunu bile bile ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar bunu başkanın yöneticilerin veya futbolcuların direk görmesini asla kabul edemeyiz.

Store olayına gelince arkadaşlar biz bu bölümü şuan 8 arkadaşla beraber oluşturuyoruz siteden online kimseyle uğraşmadan kredi kartına taksit seçenekleriyle satın alabileceksiniz daha çok projemiz var ama biraz daha sabır çünkü birde bunun onayını almak var site bittiği zaman göz kamaştıracak ama tam size bir tarih veremem bu konuda bana soru sormak isteyen veya öneride bulunmak isteyen arkadaşlar varsa

buradan istediğiniz soruyu sorabilirsiniz ve zevkle yanıtlarım hepinize iyi günler dileri arkadaşlar
Alt 24.08.2009, 12:39   #136
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gördüğümüz kadarıyla bize yapılan saldırılara anlam veremiyorum.
Tek şey gerçekten bu sefer hadlerini aştı.

Bizim rehabilitasyon'a yazılsınlar akademik ders verelim onlara yazık
Bunlar hadlerini aştı ama Sivaslıdan bir osmanlı tokatı yrlerse akılları başlarına gelir

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2009, 13:51   #137
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1528 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

vah yazık şimdide Tarzan çarpmış trabzona

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2009, 14:02   #138
вαЯon™
Acemi Yiğido

вαЯon™ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 вαЯon™ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adamların dertleri bizimle .. diyarbakır, toulise, şimdide manisa bu lazlar adam olmaz...
вαЯon™ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2009, 14:03   #139
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hadı gıtsınlerde manısanın sıtesınıde hacklasınler bızle ugrasmaktan baska ıse bakamaz oldular
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2009, 14:11   #140
ilyasbaba_58
Acemi Yiğido

ilyasbaba_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilyasbaba_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yazık gerçektende böyle büyük takımın yaptıklarını görünce üzülüyor insan biz bize taş atanı güllerle karşıladık karşılığı bumuydu diye soruyor insan olsun biz gösteriş meraklısı değiliz. Arkadaşlar bu yıl gerçektende çok zor gececek bızım bu tür oyunları gelmeyip hebbirlikte kenetlenmemiz gerekiyor ve bunu yapacagımıza yürekten inanıyorum. herkes duysun Ulan biz yigodolarız siz kimsiniz ulan.
ilyasbaba_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
haİn, saldiri, sivasspor.org.tr, sİvasspora, www.sivasspor.org.tr