Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Alt 26.08.2009, 22:09   #121
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...

bir yerlerımızı yırtıyoruz büleny hocaya olumsuz yazmayın diye ne yapsın ya herşey birden olmuyor kolay degıl ve gercekten emınımki sivas layık oldugu yere gelecektır sadece sabır bu kadar zaman dilimi içinde türkıye olsun avrupa olsun helal olsun be helal olsun avrupaya gittik ne hemen uefa kupasımı bekledı bazı arkadaşlar evet çok acımızsz eleştırı ypıldı ve bu sitede üzüldüm hangı anadolu takımı bu başarıyı gösterdı 5 yılda bu başarıyı gösteren yigidolar emın olun 5 yıl sonra tarıh yazacaktır yapmamız gereken sabır ve sivasa herzaman destek ve en önemlısı sahıp çıkmalıyız bu sivas spor bizim degerını mutlaka bilmelıyız helekı sivasta yaşayan arkadaşlar sivas spor sizin için büyük bir nımettır futbol bu yenmenın yanında yenılmekte var SİVASA BÜLENT HOCAYA MECNUN BAŞKANA TAFARTARA VE DESTEK OLAN HERKESE KRNDI ADIMA YÜREKTEN TEŞKKRLER KORKAN DEGIL KORKUTAN BİR SİVAS UNUTMAYIN BAŞKA BİR SİSVAS YOKK
Alt 26.08.2009, 22:13   #122
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
carizma0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir yerlerımızı yırtıyoruz büleny hocaya olumsuz yazmayın diye ne yapsın ya herşey birden olmuyor kolay degıl ve gercekten emınımki sivas layık oldugu yere gelecektır sadece sabır bu kadar zaman dilimi içinde türkıye olsun avrupa olsun helal olsun be helal olsun avrupaya gittik ne hemen uefa kupasımı bekledı bazı arkadaşlar evet çok acımızsz eleştırı ypıldı ve bu sitede üzüldüm hangı anadolu takımı bu başarıyı gösterdı 5 yılda bu başarıyı gösteren yigidolar emın olun 5 yıl sonra tarıh yazacaktır yapmamız gereken sabır ve sivasa herzaman destek ve en önemlısı sahıp çıkmalıyız bu sivas spor bizim degerını mutlaka bilmelıyız helekı sivasta yaşayan arkadaşlar sivas spor sizin için büyük bir nımettır futbol bu yenmenın yanında yenılmekte var SİVASA BÜLENT HOCAYA MECNUN BAŞKANA TAFARTARA VE DESTEK OLAN HERKESE KRNDI ADIMA YÜREKTEN TEŞKKRLER KORKAN DEGIL KORKUTAN BİR SİVAS UNUTMAYIN BAŞKA BİR SİSVAS YOKK

çok haklısın kardaş başka sivas yok ama başka hoca çok zarar veren gitsin diyorum. ama zarar verip vermediğini ligin ortasına doğru anlayacağız diyorum. hemen yarı yolda hoca bırakamayız ama bu hocaya mecburmuşuz gibi de davranmamalıyız yanlışmıyım?
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 22:21   #123
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alınırım tabi siz genelleme yaparak yazarsanız bende o genelin içinden biri oluveririm.
Ben aksini söylemiyorum ki tek başına hoca bişey değildir bir bütündür diyorum. Hocayı eleştirmemize kızılmasına "hocam senin için ölürüz, sen bitanesin" nevinden abartılı yorumlara kızıyoruz, ve bence bu yorumlar Bülent beyi laf dinlemez ve bir bakışa göre itici hale getirdi.

"bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ.." bu ne demek acaba?

Evet bu sonucun tek sebebi Bülent beydir, kendisi söylüyor bunu yav...
Kendimizin neyine bakıcaz, deli gibi Sivasspor sevdalısıyız, para veriyoruz, maçlarını kaçırmıyoruz, yenilince ağlıyoruz, kahroluyoruz, yenince deliler gibi seviniyoruz. Daha ne yapıcaz.

kim hoca senin icin oluruz demis?? dediysede bu o yorum yapan kisinin kendi dusuncesi, buna kizamazsinki, abi bak senin dusuncene ve yorumuna saygi duyuyorum, herkesin kendine gore yorumu dusuncesi vardir, ama kirici, itici, vs vs olmayalim, sen hocayi sevmezsin ben severim, bu herkesin kendine gore icinden gelendir..
Alt 26.08.2009, 22:23   #124
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ilteriş58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok haklısın kardaş başka sivas yok ama başka hoca çok zarar veren gitsin diyorum. ama zarar verip vermediğini ligin ortasına doğru anlayacağız diyorum. hemen yarı yolda hoca bırakamayız ama bu hocaya mecburmuşuz gibi de davranmamalıyız yanlışmıyım?
ABICIM ARKANA DÖN Bİ BAK NERDEYDIK NERDEYIZ VE HANGI ANADOLU TAKIMI BU BAŞARILARA İMZA ATTI YOK HATASIZ KUL OLMAZ BEN BÜLEN T HOCAYA MECBURIZ DEMM AMA İÇTENLIK VAR SİVASLI DEGIL AMA SİVAS SPORU BELKI ÇOK SİVASLIDAN DHA FAZLA DÜŞÜNÜYOR İNAN KOLAY DEGIL ZORU BAŞARDIK BAKMA SEN AVRUPADA YENILGILERE BUNLAR ÇOK DOGAL AMA SİVAS GERCEKTEN ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR MECNUN BAŞKANLA BÜLENT HOCAYLA TARAFTARIMIZLA ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GÖRECEGIZ VE HERKES ADI GİBİ BİLSİNKI BU SİVASTA IŞIK VAR
Alt 26.08.2009, 22:27   #125
turkojan
Yeni Yiğido

turkojan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 turkojan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocamız çok iyi başarı için sabır şart
turkojan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda turkojan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2009, 22:31   #126
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

TAM SİVASLILARIN SÖYLEYECEĞİ BİR SÖZ.bİZİ,SİZVASI,SİVASLILARI ANTİPATİK YAPSANDA,ZARAR VERSENDE,KÜÇÜK DÜŞÜRSENDE,BİZİM SAYEMİZDE SEN İSİM YAP AMA BİZİM KÖTÜ GÖRÜNMEMİZE SEBEP OLSANDA SORUN DEĞİL. BİZ SENİ DURUŞUNLA SEVERİZ,YETERKİ BİZİ YILLARCA VATAN MİLLET SAKARYA DİYE UYUTUPDA ASLINDA MEMLEKETLERİNE BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKMAYAN MİŞLLETVEKİLLERİ GİBİ DUR)) BİZ YİNEDE SENİ SEVERİZ. BİZ HEP SEVDİK ÇÜNKÜ. AMA SEVGİMİZİN HEP SEVENLERİN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA SÜİSTİMAL EDİLDİĞİNİ GÖREMEYECEK KADAR KÖRÜZ.KISACASI BİZ SİVASLILAR BAŞIMIZDA HEP YÖNETEN BİRİ OLSUN İSTEMİŞİZDİR. HİÇ KENDİMİZİ YÖNETECEK CESARET VE KABİLİYETİMİZ OLMAMIŞTIR.ÖRNEK İŞTE BU SÖZDE GİZLİ. .... biz seni duruşunla sevdik......
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2009, 22:31   #127
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
carizma0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ABICIM ARKANA DÖN Bİ BAK NERDEYDIK NERDEYIZ VE HANGI ANADOLU TAKIMI BU BAŞARILARA İMZA ATTI YOK HATASIZ KUL OLMAZ BEN BÜLEN T HOCAYA MECBURIZ DEMM AMA İÇTENLIK VAR SİVASLI DEGIL AMA SİVAS SPORU BELKI ÇOK SİVASLIDAN DHA FAZLA DÜŞÜNÜYOR İNAN KOLAY DEGIL ZORU BAŞARDIK BAKMA SEN AVRUPADA YENILGILERE BUNLAR ÇOK DOGAL AMA SİVAS GERCEKTEN ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR MECNUN BAŞKANLA BÜLENT HOCAYLA TARAFTARIMIZLA ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GÖRECEGIZ VE HERKES ADI GİBİ BİLSİNKI BU SİVASTA IŞIK VAR
bulent uyguna mecburmuşuz gibi derken seni değil ondan başkasıyla sivasspor hiçbir şey yapamaz diye düşünenleri kastettim.

inşallah ışık vardır kardaş şüphen olmasın ki bundan en az senin kadar memnun oluruz. eleştirilerimin nedeni sivassporun geleceğine duydugum kaygımdandır.
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ilteriş58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2009, 22:33   #128
sanders
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sanders FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hoca biz seni pazara kadar değil mezara kadar seveceğiz
sanders isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 22:33   #129
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocamızı çok seviyoruz elbette...ama yanlışa da yanlış demek lazım...eleştiriden korkmamak lazım, eleştiri ile hakareti ayırabilmek lazım...eleştirilerin yapıcı olması lazım...her eleştireni hain ilan etmemek lazım...sevgi ile yalakalığı karıştırmamak lazım...

ben inanıyorum ki yiğit düştüğü yerden kalkacaktır...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2009, 22:36   #130
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben senin Sivasspor'u hakikaten sevebilme ve febe hayranlığını bir gün yok edebilme ihtimalini sevdim!!!
İhtimal işte; naaparsın!!
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bülent, Çünkü, seviyoruz, sevİyoruz, uygun`u