Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı
Sen git bir ieş bir yıl çok iyi çalış ikinci yıl adamı zarar ugrat bakalım o meslekte seni 5 dakika çalıştırıyolar mı? elbette başarısız olan gider bu dünyanın her yerinde böyledir. başarısızlıgı sonuçlar açısından söylemiyorum. gecen sene 2. olmus bi takımdan 7-8 topcu yolluyup 9-10 adam getiren mantıga söylüyorum bilmem anlatabildim mi?
|
bak kardeşim bizde Sivasspor'u 2. yapan Avrupaya taşıyan takımın bozulmasını istemedik ben hiçbir futbolcu satılmadan önce söyledim bunları...ve gönderildiklerinde olacakları az çok tahmin ettim...emin ol Bülent Uygun bin beter pişman olmuştur şuan zaten...ben Bülent Uygun'u savunmak için söylemiyorum Bülent Uygun her zaman aşırı kendine güven duygusuna kapıldığı için kendi kariyerinide baltaladı...bi insan kendini bir anda böylesine rezil bi duruma düşürmek istermi istemez...sadece yine sıradan futbolcuları alırım güzel bir takım kurarım düşüncesine kapıldı ve kaybetti...bunun bedelini kendiside ödedi emin ol...biraz sabredin istifa diye bağırmaya gerek yok zaten kendisi zamanı geldiğinde gitmesini bilecektir..ben teknikdirektörüne istifa istifa diye bağıran taraftarlara sahip klüpler furyasına katılmamızı istemiyorum