Cevap: Maçın Ardından
Biz hazırlık maçlarından bu yana bas bas bağırdık.Bu takımın gidişatı iyi değil.Yanlış şeyler yapılıyor.Ama saolsun yönetim ve teknik heyetimiz bildiklerini okumakta ısrar edip durdular.
Bu takıma geçen seneden bu yana bir orta sahaya oyun kurucu alınmalı diye kendimizi paraladık resmen.Bugün transfer sezonunun son günü hala alınmış bir futbolcu yok.
Başkanımız Temmuz ayında diyor ki; Bu takımı biz muhafaza edeceğiz dağıtmayacağız, üzerine birkaç takviye ile yeni sezona hazırlayacağız.Ama ne oluyor, takım toptan değişiyor.Başkanımızın sözleri havada kalıyor.
Elin adamı dandik futbolcularını fahiş fiyata satıyor biz ise Bilica gibi topçumuzu bedavaya veriyoruz.
Takım hazırlık maçlarında dökülüyor.Avrupa maçlarına tarihi hezimetler yaşayarak veda ediyoruz.Ligdeki en kötü başlangıcımızı yapıyoruz hala hocamızın çıkıp da şurda yanlış yaptık biz bazı hatalar yaptık dediğini hiç duymadım.
Kardeşim o kadar hatalar yaptınız ki ben sayısını unuttum.Hala buna rağmen yok düzeliyoruz yok düzelme aşamasındayız, yok 25 puan toplarsak iyi.
Benim bir taraftar olarak sizlerden, ben herşeyi yaparım herşeyi ederim kimse bana karışamaz edasından kurtulup yaptığınız yanlışları kabul etmenizi ve bizden biraz sabır istemenizi bekliyorum.Biz de taş değiliz ya tabiki bu durumu anlayışla karşılarız...