Arkadaşlar bu takım senelerdir 2. ligde ve 3. ligde oynadı evet.Ancak siz sanıyorsunuz ki o zamanlar hiç taraftarı olmadı mı sahipsiz mi kaldı bu takım.Ne alakası var arkadaşlar.Şimdi bu takımın durumu ne ise o zaman da öyleydi ben bir fark göremiyorum.Bilmem hatırlayanınız var mı bu takım 3. ligde kendi sahasında ortalama 10 bin kişiye oynuyordu.Yani takım düşse bu takımı bırakacağımızı kim hangi mantıkla söylüyor bunu.Bırakın beyler böyle şeyleri.
Ayrıca takıma eleştirmek için kombine almak, deplasmanlara gitmek, ne bilim deplasmanlarda dayak yemek de gerekmiyor

.Herkes kendi çabası gayretinde sivasspora destek veriyor vermeye çalışıyor.Bazısı bunu statta destekleyerek yapıyor, bazısı orjinal forma alarak yapıyor, bazısı deplasmanlara giderek, dayak yiyerek yapıyor

,bazısı da kahveye giderek o değerli zamanını sivassporun maçlarına ayırmakla yapıyor.Yani kısaca bazıları bir şekilde az veya çok desteğini veriyor.Ancak sen az destek verdin sen konuşma demeye de kimsenin hakkı yok.
Yine defalarca anlattığım sayısını ben bile unuttuğum konuya değinmek isitiyorum

Arkadaşlar bizlerin tek değeri sivasspordur.Bu renklerdir.Bu armadır.Sivasspordan başka kimseyi ama kimseyi başımızın üstünde taşımayız.Bizim desteğimiz gayretimiz sadece sivassporadır.Kişilere, nesnelere, objelere değil bizler sadece ve sadece sivasspora aşığız.Sivassporumuz için destek olana onu daha iyi yerlere taşıyana tabiki biz de destek oluruz bu sivassporumuz menfaatleri açısından gereklidir.Ancak Sivassporumuzu araç olarak kullananlara da tepkimiz net olur.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Ben Bülent Hoca'ya sırf Sivassporumuzun başında olduğu için saygı duyuyorum.Sivassporumuz teknik direktörü olduğu için o makamı işgal ettiği için saygı duyuyorum.Bülent Hoca iki sene önce kamuoyuna bir açıklama yaptı.Sivassporumuzun şampiyonluk iddiası devam ederken "Fb nin şampiyon olmasını isterim" demişti.Benim için Bülent Hoca o gün bitti.Diyorum ya arkadaşlar biz bu takımı yönetenlere değil bu takıma aşığız.Her ne kadar Bülent Hoca benim için bitmiş olsa da bu takımın menfaatleri açısından ona gerekirse destek vermesini de biliiriz.Çünkü Sivassporumuz herşeyden daha önemlidir.
Onun için de burda Bülent Uygun aleyhinde yorum yazan yorumcuların hemen hemen hepsini gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.Hiçbirisine kızmıyorum çünkü dertlerini çok iyi biliyorum.Tabi aralarda bazı istisnai olarak eleştiri dozunu aşan yiğidoluğa yakışmayan tarzda yorumda bulunanları da uyarıyorum...
Söylediklerimi toparlamak gerekirse, bu takım hiçbir zaman sahipsiz olmadı düşse de olmayacak daha büyük başarılar kazansada çünkü aidiyet durumu her zaman aynıydı.Bu takımda kimse kendini kral sanmasın.Bu takımda tek kral var o da sivasspordur, bu renklerdir.Başka hiçbir kral tanımayız...