Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.
Alt 31.08.2009, 13:34   #11
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.

KIMSE KARAMSARLIGA KAPILMASIN BEN BU MAGLUBIYETLERI IS KAZASI SAYIYORUM SIVASPORUMUZA GÜVENIYORUM SIVASLIYA IYI GÜN DOSTLUGU YAKISMAZ HERKES HADDINI BILSIN.
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 13:34   #12
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülent uygun'u istifaya çağıranlara inat.bülent uygun sen bizim herşeyimizsin.bülent uygun'la mutlu,güzel günlere.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 14:08   #13
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kötü günler geçecektir sabırlı olmak lazım
Alt 31.08.2009, 14:34   #14
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Taraftarin yada seyircimi desem, bilmiyorum, ama hocamizi istifaya cagirmasini biz yigidolara yakistirmadim, hoca'yi yeri geldi bende elestirdim, alinan oyunculari maclari, ama istifaya cagiracak kadar inancsiz ve acimasiz olmamak lazim, her nekadar su an istedigimiz gibi gitmiyorsa isler, sabirli olmamiz lazim, hocayi gondermekle birsey degismez, onu asaliyacak sekilde elestirenlerede sozum yok, ALLAH buyuk
Alt 31.08.2009, 14:47   #15
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu takım şampiyonlar ligine giderken türkiyenin köklü klupleri küme düşüyorlardı.Ve küme düştüklerinde geride sadece gerçek taraftar kalıyor.Eskiden siz yoktunuz küme düşersekde olmayacaksınız.Her takımın transfer yanlışı olabilir.Kimse eleştirilmezde değildir.Ama görüyorum ki bütün forumda en ağır eleştiriyi yazanlar ya 16 17 yaşında çocuklar,ya istanbulda olan sivaslılar,yada yurt dışındakiler.Önce taraftarlığınızı sonra takımı sorgulayın.

Son iki senede 68 karşılaşmada 42 galibet alarak bizleri gururlandıran,4 eziklerden başkasına nasip olmamış şampiyonlar ligine katılmaya hak kazandıran,haftalarca liderlik koltuğunda tutan bize bu mutluluğu tattıran başta başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz’a sonra Bülent Uygun hocamız ve kurmaylarına teşekkür teşekkürü bir borç biliyoruz…

DÜŞŞENDE AMATÖRE TERKEDEN KAHPE OLSUN!!!
saol yener kardeş çok iyi yazmışsın hani nerde sitede takımımızı kötüleyenler nerde bülent uygun istifa diye bağıranlar
Alt 31.08.2009, 14:52   #16
paleosen
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 paleosen ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sonuna kadar bu takımın ve bülent hocanın arkasındayım. sabır edemeyenler m. united ve sir alex ferguson un tarihine baksın.
paleosen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 14:52   #17
SiVaS oLeY
YASAKLI ÜYE

SiVaS oLeY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SiVaS oLeY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her maçta yenilsende fark yesende seni bırakan tsli olsun ulen
SiVaS oLeY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SiVaS oLeY'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 14:52   #18
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Helal olsun, aynen katiliyorum sana. Bugün birinci ligde oynadigimiza dua edelim. Herangi basit bir takim olabilirdik sûrekli tutunmaya oynayan ama biz iki senedir süper ligde kendimizde bahsettiriyoruz. Dünya taniyor yavas yavas artik bizi.

Bülent hoca'ya çok sey borçluyuz ve ben inaniyorumki dahada çok sey katacak. O giderse bir daha Sivas dikis tutturamaz çünkü yerine geçecek hoca YOK Türkiye'de. Yabancilarda anlamaz.

Hoca'yi istifa'ya cagiran akli eksik olanlar biraz daha düsünme gayretinde olurlarsa daha mantikli davranmis olurlar.

Sivas'a yabanci gelmek istemiyor. Kaldiki türk oyunculari bile gelmek istemiyor. Bülent hoca yabanci alinca hem genç olsun hem iyi hemde ileriye yatirim yapmak istiyor. Her zaman bir Bilica bulamiyorsun. O zaman biz kapmistik, sansliydik yine yönetim ve Bülent hoca sayesinde müthis bir is gerçeklestirilmisti.

Her sene sampiyonluga oynayacagiz diye bir sey yok. 10 000 kisilik bir stadi bile dolduramiyoruz. Kulüp parayi nerden bulacak ?????

Sivas maçlarini avrupada oynasa maçlarina daha çok seyirci gelirdi eminimki.
YA ARKADAŞIM SİZLER NASIL RAHATSINIZ BU TAKIM KAÇ MAÇ YAPTI KAÇ GALİBİYET VAR ALLAH AŞKINA 3 PAS I BİR ARADA GÖREMİYORUZ HAZIRLIK MAÇLARI DAHİL ÖLCÜ DEİL DİYOLAR AMA HAZIRLIK MAÇLARI ÖLÇÜDÜR TAKIMIN EKSİGİNİ GÖRÜRSÜN BU TAKIMIN EKSİGİ, YASİN ÇAKMAK DEİL KADİR PEKMEZCİ DEİL İBRAHİM ÜLÜM DEİL ARSEN MARTİN DEİL BUNLAR BEDAVA GECEN SENA ALDIGI PARA NERDE NAKLEN YAYIN GELİRİ STAT GELİTİ PRİM YANİ HERKESTEN ÇOK PARA GİRDİ BU TAKIMIN KASASINA AMA ALINAN FUTBOLCU KALBUR ÜSTÜ HİÇ Bİ İŞE YARAMAYAN ADAMLAR OMOTOYOSSİ NEDEN 100 BİN AVRO DAHA VERİLİP KATIMA KAZANDIRILMADI NEDEN DİGER FUTBOLCULAR KAZANDIRILMADI HEPSİ GELDİ DENDE HİÇ BİRİ GELMEDİ NEDEN HER ZAMAN BEDAVA FUTBOLCU ALIYOSUN YA GELENLER FUTBOLLA ALAKALARI YOK SADECE PARASINI ALIYO SEN TUM GİBİ BİRİNİ NASIL SATARSIN SONRADA DEFANSTAN SEDAT I FORVET OYNATIRSIN
Alt 31.08.2009, 15:00   #19
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yenerim bu yazıyı çok yüklü bir duygu selinde yazdığın belli oluyor
artık hocamızda yönetimimizde hata yaptığının farkında bizim bunların üstüne gitmemiz durumu dahada çıkılmaz bir hal aldırır
şimdi mecnun başkan gidiyorum dese biri bana alternatif söylesin yok onun için eleştirilerimizde yapıcı olmak her zaman iyi
bende eleştiriyorum eleştireceğimde ama yapıcı kırıcı zedeleyici değil
başka sivasımız başka sivassporumuz yok
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 15:03   #20
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar bu takım senelerdir 2. ligde ve 3. ligde oynadı evet.Ancak siz sanıyorsunuz ki o zamanlar hiç taraftarı olmadı mı sahipsiz mi kaldı bu takım.Ne alakası var arkadaşlar.Şimdi bu takımın durumu ne ise o zaman da öyleydi ben bir fark göremiyorum.Bilmem hatırlayanınız var mı bu takım 3. ligde kendi sahasında ortalama 10 bin kişiye oynuyordu.Yani takım düşse bu takımı bırakacağımızı kim hangi mantıkla söylüyor bunu.Bırakın beyler böyle şeyleri.

Ayrıca takıma eleştirmek için kombine almak, deplasmanlara gitmek, ne bilim deplasmanlarda dayak yemek de gerekmiyor.Herkes kendi çabası gayretinde sivasspora destek veriyor vermeye çalışıyor.Bazısı bunu statta destekleyerek yapıyor, bazısı orjinal forma alarak yapıyor, bazısı deplasmanlara giderek, dayak yiyerek yapıyor,bazısı da kahveye giderek o değerli zamanını sivassporun maçlarına ayırmakla yapıyor.Yani kısaca bazıları bir şekilde az veya çok desteğini veriyor.Ancak sen az destek verdin sen konuşma demeye de kimsenin hakkı yok.

Yine defalarca anlattığım sayısını ben bile unuttuğum konuya değinmek isitiyorum
Arkadaşlar bizlerin tek değeri sivasspordur.Bu renklerdir.Bu armadır.Sivasspordan başka kimseyi ama kimseyi başımızın üstünde taşımayız.Bizim desteğimiz gayretimiz sadece sivassporadır.Kişilere, nesnelere, objelere değil bizler sadece ve sadece sivasspora aşığız.Sivassporumuz için destek olana onu daha iyi yerlere taşıyana tabiki biz de destek oluruz bu sivassporumuz menfaatleri açısından gereklidir.Ancak Sivassporumuzu araç olarak kullananlara da tepkimiz net olur.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Ben Bülent Hoca'ya sırf Sivassporumuzun başında olduğu için saygı duyuyorum.Sivassporumuz teknik direktörü olduğu için o makamı işgal ettiği için saygı duyuyorum.Bülent Hoca iki sene önce kamuoyuna bir açıklama yaptı.Sivassporumuzun şampiyonluk iddiası devam ederken "Fb nin şampiyon olmasını isterim" demişti.Benim için Bülent Hoca o gün bitti.Diyorum ya arkadaşlar biz bu takımı yönetenlere değil bu takıma aşığız.Her ne kadar Bülent Hoca benim için bitmiş olsa da bu takımın menfaatleri açısından ona gerekirse destek vermesini de biliiriz.Çünkü Sivassporumuz herşeyden daha önemlidir.
Onun için de burda Bülent Uygun aleyhinde yorum yazan yorumcuların hemen hemen hepsini gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.Hiçbirisine kızmıyorum çünkü dertlerini çok iyi biliyorum.Tabi aralarda bazı istisnai olarak eleştiri dozunu aşan yiğidoluğa yakışmayan tarzda yorumda bulunanları da uyarıyorum...

Söylediklerimi toparlamak gerekirse, bu takım hiçbir zaman sahipsiz olmadı düşse de olmayacak daha büyük başarılar kazansada çünkü aidiyet durumu her zaman aynıydı.Bu takımda kimse kendini kral sanmasın.Bu takımda tek kral var o da sivasspordur, bu renklerdir.Başka hiçbir kral tanımayız...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivassporummm58'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
amatöre, düşsen, kahpe, olsun, terkeden