Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!
Alt 06.09.2009, 01:36   #81
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!

Alıntı:
jackburaks58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilteriş tamam doğru ama 75 maçta başarılı olan bi adamı 3 maclada yargılayamazsın sezon sonunu bekle sonra yorum yao olurmu...
ben yargılamadım kardeşim ama eleştirenlere de çok haksızlık yapılıyor. eleştirenler bu takımı düşündükleri için eleştiriyorlar zaten bunu anlamak lazım.
Alt 06.09.2009, 02:04   #82
Alperen58
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alperen58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şişşşt ağır ol bakalım.Biraz laflarına dikkat et.Burayı ne sandın sen çiftlik mi?Bu taraftar istifa diyorsa bazı şeyleri içine sindiremiyor da diyor.Senin gibi Bülent Uygun taraftarı değil sivasspor taraftarı olduğu için diyor.Niye mi?

-Bülent Uygun 2 sene önce sivassporumuzun şampiyonluk iddiası sürerken ben fb nin şampiyon olmasını isterim dediğinde, nerde senin sivassporluluğun???
-Zaman Gazetesinde fb yazarlığı yaptığında nerde senin sivassporluluğun???
-Bir sivasspor hocası olarak fb derneklerini sürekli ziyaret ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
-Sürekli demeçlerinde fb yanlısı hareket ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???

Sen bunları içine sindirebiliyor musun?İçine sindirebiliyorsan, ben Sivasspor değil Bülent Uygun hayranıyım de olsun bitsin.
Bu takım asla ve asla Fb nin pilot takımı olarak kimse tarafından lanse edilmemeli.Böyle bir duruma bizi düşürenler utansın.Böyle şampiyon olmaktansa başarı yakalamaktansa küme düşmek daha iyidir.Çünkü en azından sivassporluluğumuzdan ödün vermemiş oluruz.

Bilmem anlatabildim mi bay prof..???
Sekil a da görüldügü gibi mesele sadece 3 macin 5 macin meselesi degildir,mesele icimizdeki fener,bjk,gs meselesidir forumu yakindan takip edenler bilir gecen yilda önceki yilda yani kafaya oynarken bile puan kaybedilen veya zor bela kazanilan her mactan sonra bülent hocaya epey tepki vardi maalesef bu bir gercek.Icimizdeki bazi arkadaslar bülent uygun un fenerbahceli olmasini mecnun baskanin fenerin kongre üyesi olmasini hic bir zaman iclerine sindiremedi, bende feneri bitim kadar sevmem ama durum böyle diye sivasspora hizmet eden adama les kargaligi yapmam.
Beyler aklimizi basimiza alalim takima kim hizmet ediyorsa gecmiste hangi takima hizmet etmisse farketmez diyelim basarili olmussa basimiza tac edelim basarisizsa tesekkür edip gönderelim kalleslik bize yakismaz.Kendimizi daha fazla rezil etmeyelim daha düne kadar tüm tv lerde sivas in basarisi 4 eylülde hic bir olayin cikmadigi konusuluyordu ,bugünse 3 macta bülent uygunu sattigimiz konusuluyor.
Alperen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 03:21   #83
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yok arkadas daha adam gıbı tartısmayı bılmıyoruz,her yerden buluyosunuz bırbırınıze saracak bişeyler..kımse kımseye ne kadar sıvaslı oldugunu ne kadar sıvassporlu oldugunu ıspatlamak zorunda degıl. hayatımda bu kadar asabı bı taraftar grubu gormedım arkadas kendı ıcımızde ota boka gırıyoz ıkıdebır bırbırımıze..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.09.2009, 09:14   #84
AlBeyaz58
Acemi Yiğido

27 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 AlBeyaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben BÜLENT UYGUNUN'un başarılı iken neden Böyle Çaresiz dumuma düştüğünü söyle özetleyim...

"İnsan yeni ehliyet alıp direksiyona geçtiğinde, naparrr? acemi olduğu için Direksiyonu iki eliyle tutar... Aşırı hız yapmaz...Aynalara bakar... Trafikte kimseyi suçlamaz cünkü acemi kendisi olduğu için hep alttan alır...Dikkatlidir..Sollamazz. ..Görev başında iken başka şeyle ilgilenmez çünkü konsantrasyonu bozar diyee..Müzik bile dinlemezz...Böyle olduğu sürecede her şey yoludadır..KAZA da olmaz...BELA da

Amma velakin.

-Biraz Palazlandıktan sonra...Yukardakiler de mneymiş canım öğrendik biz bu işi...Bak neler deneyeceğim bu yolda....Tek ellede araba kullanırım...Aynada neymiş canım...Hız olmadan şöför olurmu... Trafikte ona buna küfür de olacak... Hattaa yan oturup bi elinide dışarı çıkaracan...Cep telefonu ile de konuşmadan olmazzz...Derken Ya biri gelip sana toslar...Ya da SEN BİRİLERİNİN BAŞINA İŞLER açarsın....

Ey Bülent HOCA KAÇ Senededir ..DÜZGÜN KULLANDIĞIN ARABAYI niye Usta şöför ayağına ARTİSTİK hareketler yapıyon.. İçerisinde Binlerce SİVASSPOR Taraftarı var ... Neden Şarampola Doğru götürüyonnn...

Trafik Affetmezzz...Yolculara Olan Şöföre de Olur...Bilgin Ola..
AlBeyaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda AlBeyaz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2009, 10:03   #85
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok arkadas daha adam gıbı tartısmayı bılmıyoruz,her yerden buluyosunuz bırbırınıze saracak bişeyler..kımse kımseye ne kadar sıvaslı oldugunu ne kadar sıvassporlu oldugunu ıspatlamak zorunda degıl. hayatımda bu kadar asabı bı taraftar grubu gormedım arkadas kendı ıcımızde ota boka gırıyoz ıkıdebır bırbırımıze..
Allahtan buradaki Taraftar Sanal alemde tartisiyor, bu Insanlari birde yüz yüze tartistigini söyle gözümün önüne getiriyorum, Kanli Bicakli olurlar yaaaa!!!!!!
Pes vallahi..
Biri birinin ne kadar Sivasli oldugunu, biri birinin ne kadar Taraftar oldugunu, tartisacagi yerde, takima ne kadar katki saglayabiliriz, gibi tartismalara kimsecikler girmiyor..
Kazani bu kadar kaynattik, bence fazla bile kaynattik, Takima zarar verdigimizin farkinda degiliz heralde, olsaydik haftalardir ezici, kirici ve acimasiz elestrileri birakmis olur ve Sagduyu ile yapici bi Ortam olustururduk...
YETER.............
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 10:08   #86
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kufur edemeyiz ki sana bizlere yakismaz ama bu sezon cok zor geciyor bize
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 11:03   #87
yiğidosebo58
Yeni Yiğido

yiğidosebo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 yiğidosebo58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
a.yurdakul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas tribünlerinde ne yazıkki 3-5 maça göre adam satan adam(!!!)lar var.ve yine maalesefki sivas tribünlerinde gerçekten kaliteli taraftar sayısı çok az.türkiyenin en büyük kulüplerinden beşiktaşta 58 numaralı formayı gururla taşıyan ibrahim toraman kardeşimize sivasta küfreden,hocamızı 3-5 maç kötü gitti diye istifaya çağıran(hangi yüzle yapıyolar anlamıyorum??),1 maça göre futbolcu ıslıklayan zihniyet hep aynı.tribünlerimizdeki bu çakal sürüsüne aldırmadan gerçek sivaslılar olarak takımı desteklemeye devam edelim.gerçek sivas taraftarı hep takımımızın arkasında emin olun.biz bu çakal sürüsünün üzerine basa basa zirveye tırmanacağız inşallah,eminim...
Değerli hocamıza desteğimiz sonsuzdur bizler sivası ve sivassporu ve futbolu iyi bilenlerden olarak hocamızı prosetto edenleri çokmu çok kınıyorum anlamadan dinlemeden hemen fikrini tavrını ortaya koyanlara ben şahsıma cahil derim bu.tür insanların sivaslı olduğundan şüphe duyuyorum SAYIN BAŞKANIMIZA SAYIN HOCAMIZA BAŞARILAR DİLERİM
yiğidosebo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 11:23   #88
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu an Sivassporun gerçek sahipleri ciğeri yanan, takımın kötü gidişini eleştiren gerçekleri görüp söyleyenlerdir. Fason Sivaslılar Manisa maçı çok önemli değilde sonraki sivastaki bursa maçından sonra bakalım Bülent Uyguna sahip çıkıp desteğe devam edebilecekmisiniz..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda atrium58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2009, 11:46   #89
vahit5834
Acemi Yiğido

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 vahit5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eski ünlü hakemlerden biri maça çıkıyormuş tam maçı başlatacakken kenarda
seyircinin biri lan hakem senin........nı.......nı bilmem nereni diye küfür ediyor
hoca düdüğü çalmadan o kişinin yanına gidiyor be kardeşim daha maçı başlat
madım bana niye küfür ediyorsun. o kişi cevap veriyor hocam ben manyağın biriyim sen git maçı başlatda seyredelim. dikkat edelim arkadaslar o seyircinin durumuna düşmeyelim şimdi destek zamanı
vahit5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 12:14   #90
yasin2452
Yiğido

yasin2452 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 58 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 yasin2452 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent uyguna saygımız var ne de olsa bizi geçen sene iyi başarılara imza atttırdı ancak bunun devamıda olmalıydı artık aklını başına toplasın bari bu sene ligde kalıp seneyi düşünsün çünkü bu futbolcularla ilk 5 hayal gibi
yasin2452 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
burdayım, edilene, kadar, küfür, sorun, sürece, yemediğim