Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Anti istanbul - FORZA ANADOLU...
Alt 06.09.2009, 02:27   #71
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1129 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Anti istanbul - FORZA ANADOLU...

birak bu 3G muhabbetini bizler 4G yi kullaniyoruz onlar bir kat altimizda oturuyor herkes haddini bilecek
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 03:18   #72
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya bırakın arkadaslar atısmayı,yaptıklarınız konunun baslıgına hıc yakısmıyor..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 05:25   #73
İbrahimAyas01
Acemi Yiğido

İbrahimAyas01 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 İbrahimAyas01 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sadece taraftar yetmez takımların başarısı için iyi yönetim iyi teknik direktör iyi stad iyi tesiste lazım.(taraftarıyla övünenlere)
Bu arada bizdede ads liler övünür seyircisiyle ama halen 2.lig 4.gruptalar.gırtlaga kadar borç
bizim yeni yapılan tesisler (meraklısına);
http://www.google.com.tr/#hl=tr&sour...ec163bf4380442
170 bin metre kare alana sahip olduğunu, tesislerde, ışıklandırılmış 4 adet çim saha, 45 bin metre kare peyzaj alanı, atletizm ve yürüyüş parkurlarının yer aldığını, 5 yıldızlı oteli aratmayacak tesisin 56 yatak kapasitesine de sahip.
Hemen basmışız pankartımızı

açılış videosu tff başkanını şaşırtan taraftar grubu ve meşala show
http://www.vimeo.com/4432681
not: video yu yüksek sesle dinlemeyin tesisatınız yanabilir

tesislerden görüntüler
İbrahimAyas01 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 05:44   #74
yiğido26
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğido26 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes kac kere kafa ya oynadınız..biz cıkalı 3 sene olmadı sız onca sene oynadınız da noldu ? anadoluda en fazla galıbıyet alan takım bızız ya siz ?
emre hacım en basitinden senle muhabbetimiz var bende eskişehirliyim ve koyu bi esesliyim ben şu en başta yemişim trabzonunuda bursasınıda ankarasınıda eses in eses ten başka sivasında sivastan başka dostu yok iki şehirdede yaşadım ve yaşıyorum hala bunu görüyorum ama bi anadolu sempatizanlığı var en azından bizde var bu sende bende arkadaşlarımızda gerçek anadolu taraftarında var en ufak bi istanbul hegamonyasına tahammülümüz yok hep anadolu iyi olsun isteriz... bunu benim ve arkadaşlarım açısından en iyi sen bilirsin ondan sana alıntı yapıyorum ve genel olarak yazıyorum bu mesajı sivas için biz deplasman yaptık antepe eses liyiz ama anadolucuyuz ve gene yapıcam bu yılda oraya geldiğimde emre gibi kardeşlerimle hiç tanışmızlığımız yokken tıpkı bi anadolucunun davranması gibi davrandılar çünkü helal olsun.. ama anadoludaki bu birbirini çekememezlik sürdükçe bu anadolucuların sayısıda azalcak ön yargı başlıcak ve istanbul hegamonyası iyice esir alcak bizi... bu istanbul sempatizanlarınıda takdir ediyorum ha çok güzel fitne fesat sokuolar araya ama adamlar haklı altta karışıklık olcak ki üste çıkabilip rahat etsinler... arkadaşlar oyuna gelmeyelim burda bi tane esesli kardeşim sadece şehrinize sahip çıkın demiş anadoluda bir nefer daha kazanmak istemiş haklıda ama arada fitne fesatlar çıkınca oda kendini kaybetmiş olsa gerekki bazı yerlerde saçmalamış... ama eskişehiri istanbul sempatizanlığına alet eden arkadaşlara cevabım; buyrun sempatizanı olduğunuz istanbul takımının formasını giyin gelin ve dolaşın cevabınızı zaten kendiniz bulursunuz, sadece budur. Ama sivastada o potansiyel var sadece biraz zamana ihtiyaçları var bu potansiyelde kimse gücenmesin ama yeniçerilerde var onlar büyüdükçe genişledikçe istanbul formalılar sivastanda elini ayağını çekecektir... emre sorularına gelince inşallah bi deplasman yolunda ben sana hepsini açıklarım bunların ama bu sefer yerde gitmemen şartıyla arkadaşlar kendi takımlarımızı destekleyelim aramızdaki istanbul sempatizanlarını ayıklayalım dostluk kardeşlik ayaklarını bırakalım ama anadolu sempatizanlığımızı kaybetmeyelim yıkılmayalım kendi içimizde çatışmayalım bizans oyunlarına gelmeyelim... Anti istanbul - FORZA ANADOLU...
yiğido26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğido26'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2009, 14:28   #75
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yiğido26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
emre hacım en basitinden senle muhabbetimiz var bende eskişehirliyim ve koyu bi esesliyim ben şu en başta yemişim trabzonunuda bursasınıda ankarasınıda eses in eses ten başka sivasında sivastan başka dostu yok iki şehirdede yaşadım ve yaşıyorum hala bunu görüyorum ama bi anadolu sempatizanlığı var en azından bizde var bu sende bende arkadaşlarımızda gerçek anadolu taraftarında var en ufak bi istanbul hegamonyasına tahammülümüz yok hep anadolu iyi olsun isteriz... bunu benim ve arkadaşlarım açısından en iyi sen bilirsin ondan sana alıntı yapıyorum ve genel olarak yazıyorum bu mesajı sivas için biz deplasman yaptık antepe eses liyiz ama anadolucuyuz ve gene yapıcam bu yılda oraya geldiğimde emre gibi kardeşlerimle hiç tanışmızlığımız yokken tıpkı bi anadolucunun davranması gibi davrandılar çünkü helal olsun.. ama anadoludaki bu birbirini çekememezlik sürdükçe bu anadolucuların sayısıda azalcak ön yargı başlıcak ve istanbul hegamonyası iyice esir alcak bizi... bu istanbul sempatizanlarınıda takdir ediyorum ha çok güzel fitne fesat sokuolar araya ama adamlar haklı altta karışıklık olcak ki üste çıkabilip rahat etsinler... arkadaşlar oyuna gelmeyelim burda bi tane esesli kardeşim sadece şehrinize sahip çıkın demiş anadoluda bir nefer daha kazanmak istemiş haklıda ama arada fitne fesatlar çıkınca oda kendini kaybetmiş olsa gerekki bazı yerlerde saçmalamış... ama eskişehiri istanbul sempatizanlığına alet eden arkadaşlara cevabım; buyrun sempatizanı olduğunuz istanbul takımının formasını giyin gelin ve dolaşın cevabınızı zaten kendiniz bulursunuz, sadece budur. Ama sivastada o potansiyel var sadece biraz zamana ihtiyaçları var bu potansiyelde kimse gücenmesin ama yeniçerilerde var onlar büyüdükçe genişledikçe istanbul formalılar sivastanda elini ayağını çekecektir... emre sorularına gelince inşallah bi deplasman yolunda ben sana hepsini açıklarım bunların ama bu sefer yerde gitmemen şartıyla arkadaşlar kendi takımlarımızı destekleyelim aramızdaki istanbul sempatizanlarını ayıklayalım dostluk kardeşlik ayaklarını bırakalım ama anadolu sempatizanlığımızı kaybetmeyelim yıkılmayalım kendi içimizde çatışmayalım bizans oyunlarına gelmeyelim... Anti istanbul - FORZA ANADOLU...

saol dusuncelerın ıcınde tanıyamadım k bakma nerden tanısıklımız var ?
Alt 06.09.2009, 14:40   #76
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

forza sivas,forza diyarbakır,forza bursa,forzaantep,forzakayseri FORZA ANADOLU.....

ÖLÜMÜNE ANADOLU.

fener karşısında bursaya

ts karşısında istanbul belediyeye başarılar dilerim.

gs ve bjk maçındada iki takımada şanssızlıklar dilerim.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2009, 15:11   #77
sofularlı34
Yiğido

sofularlı34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sofularlı34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

<<GÜZEL BİR MESAJ 3G FORMATINDAAAA
<<MERAK ETMİYORMUSUNUZ ŞAMPİYON ANADOLUDAN OLSA....
<<<MERAKINIZI GİDERMEK İÇİN SİVASSPORU İZLEYİN DESTEKLEYİN 5858 MESAJ YOLLAYIN.....HADİ ŞİMDİ SENİN BEŞİN ELDEN GELCEK 15 İYİYDİR...
Alt 06.09.2009, 20:00   #78
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

zamanla herşey daha güzel olacak inşallah
Alt 06.09.2009, 20:31   #79
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK

Helal olsun kardeş...

İstanbul Yalakalarına İnat Ölümüne SİVAS.
Alt 06.09.2009, 21:27   #80
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Oyle bir gun gelecek ki, SIVAS'ta o istanbul yalakalarin formalarini giyipte gezemiyeceksiniz!!

Etiketler
anadolu, anti, forza, istanbul