Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.
Alt 06.09.2009, 23:54   #28
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.

acitasyon yapmış kardeşim bırakın bu işleri ya,öyle kendini de suçlama büloya haksızlık etmişin falan.herşeyleri yalan bu adamların hangi sözüne inanacaksınki.tum gibi bi adam iki senedir kafaya oynayan bi takımdan her sene kümeye oynayan bi takıma gidecek öylemi??? ha kaldıki o statıda gençlik ve spor müdürlüğü yaptırdı yani başkanın söylediği külliyyen yalan.veya yalan demeyelimde(biraz daha yumuşatalım) yanlış anlatabildim mi?ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaş onur gibi bi kazmadan yasin gibi,sedat gibi kazmalardan futbolcu yapma konusunda ısrarcı olursan ben bunda art niyet ararım arkadaş.bu futbolcuların hiçbiriside şu an süperligde oynayacak kalitede değiller,bakasyada bile oynayamazlar keza hayro da öyle.öyle kendisini feda etrtiği falan yok arkadaşım sen rahat ol.o adamın uzmanlık alanı yeni stratejiler geliştirmek türbülent!!! gibi,nerde ucuz süperligde oynayamayacak ama kandırabileceğim(şifreli yazıyorum anlayın) bi topcu parçası varsa onu bulayım falan filan işte daha ne diyim anlayan anladı
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
adima, bülent, diliyorum, kendi, kendim, uygundan, Özür