Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1
Alt 13.09.2009, 00:40   #311
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent istifa diyenlerin alternatif ismi kim merak ediyorum..!
Arkadaşım Bülent istifa etsin veya etmesin umurumda bile değil benim kızdığım nokta her şeyimizi Bülente emanet etmemize. Bu takımın basın sözcüsü, menajeri, teknik dierktörü, başkan yardımcısı, sivası kötüleyeni olmasına karşıyım. Herkes görevini yaparsa biz de eleştireceğimiz veya takdir edeceğimiz kişiyi biliriz. Her taşın altınsan Bülent çıkarsa herkes de o taşı alır başına atar olay bu kadar basit...
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Tex'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Manisaspor 1 - Sivasspor 0
Alt 13.09.2009, 00:41   #312
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Manisaspor 1 - Sivasspor 0

Alıntı:
carizma0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
barı sen karamsar yazma sevda daha eksık maç var ve ne olursa olsun rakıplerın durumuda ortada ve ligin başındayız adım gibi emınım sivas toparlıcaktır
yok abi karamsar degilim, belki bir anlik ofke ile yazdim oyle, ama artik yeter, 3 puani birak 1 puanimiz bile yok, iftarimi dogru duzgun acamadim bile, maca bakmaktan, bende eminim sivassporumuz toparlanacak, ama boyle arka arkaya alinan sonuclar bizi cok yipratti, tahamulumuz kalmadi, sabir tasi olduk, ama umarim bu gunler bitecek....
Alt 13.09.2009, 00:42   #313
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sofularlı34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GÖR DÜĞÜN GİB TEX YANLIŞI SÖYLEDİN DÜZELTME YAPILDI.....HER YANLIŞ DÜZELİR....
Arkadaşım sorun burda herkes yanlış gördüklerini düzeltmek ve takıma katkı sağlamak için çırpınıyor. Sorun kişilerle değil işletilen sistemle...
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Tex'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2009, 00:42   #314
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım Bülent istifa etsin veya etmesin umurumda bile değil benim kızdığım nokta her şeyimizi Bülente emanet etmemize. Bu takımın basın sözcüsü, menajeri, teknik dierktörü, başkan yardımcısı, sivası kötüleyeni olmasına karşıyım. Herkes görevini yaparsa biz de eleştireceğimiz veya takdir edeceğimiz kişiyi biliriz. Her taşın altınsan Bülent çıkarsa herkes de o taşı alır başına atar olay bu kadar basit...
Bunu söylemek için neden bugünü beklediniz peki?
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2009, 00:43   #315
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
anils Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana 2 maçta hoca gönderen takım olarak diğer Anadolu takımlarını,hocasına inanan ve 2 maçta göndermeyen takımlar olarak Arsenal ve Manchester ı gösteriyorum.Farkı sen anla.O taraftar ona ne dedi kimbilir de hoca ona mal dedi?Hoca iyi topçuları niye dağıtsın,tutamadılar işte takımda.Transfer bütçemiz çok geniş,çok zengin takımız ya!
ARKADAŞIM GÜZEL Bİ ÖRNEK VERMİŞSİN AMA ORASI İNGİLTERE BURASIYSA TÜRKİYE.BURDA İŞLER BİRAZ DAHA FARKLI YÜRÜYOR.KİMBİLİR TAKIMDA NE FIRTINALAR KOPUYOR BİZİM HABERİMİZ YOK.HATTA FUTBOLCULAR BİLE HOCANIN GİTMESİNİ İSTİYOR OLABİLİR,BELKİDE O YÜZDEN OYNAMIYORLARDIR.ÇÜNKÜ BİZİM KADROMUZ O KADAR DA KALİTESİZ DEĞİL.SADECE YANLIŞ OYUNCU TERCİHLERİ VE TAKTİKSİZ OYNAMAMIZ MAALESEF BİZİ BU DURUMLARA DÜŞÜRDÜ.ASLINDA BU TAKIMIN DÜŞÜŞÜ GEÇEN SENEDEN BAŞLADI.İKİNCİ YARIDAKİ TÜM MAÇLARI İZLEYİN,SİVASSPORUN GS,BJK VE TRABZON MAÇLARINDAKİ FUTBOLUNUN 10 DA BİRİNİ DİĞER MAÇLARDA GÖREMEZSİNİZ.GERÇEKTENDE BİRÇOK MAÇTA ŞANSIMIZIN SAYESİNDE(ASLINDA BEN ONA ALLAH'IN YARDIMIYLA DİYORUM)HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ YERLERE GELDİK.BU BAŞARININ TAMAMINI BÜLENTE İHALE ETMEK BENCE HEM SİVASSPOR TARAFTARINA HEMDE BU TAKIMA BÖYLE BİR ORTAM HAZIRLAYAN VE TABİKİ BÜLENT HOCAYA BÖYLE BİR ORTAMA HAZIRLAYAN YÖNETİME EN BÜYÜK HAKSIZLIK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2009, 00:44   #316
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her hafta umudumuzu bir başka haftaya erteliyoruz böyle..
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ayşegül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2009, 00:47   #317
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent istifa diyenlerin alternatif ismi kim merak ediyorum..!
Arkadaslar simdi acin fikstürüyü sakince oynayacagim maclar tek tek kontrol edin.!! gecen sezonda bir konu acmistim Fikstürü sivassporuyaninda diye ve haklida ciktim !!!!!! . simdi fikstürü bizim icin dezavantaj bizim oynayacagimiz takimlar bizden önce kiminle oynuyor trabzon fenerbahce bu 2 takimdan darbe yiyen takimlar 3 puan almak icin sivasspor macini bekliyecekler ve öylede olacak. idda ediyorum 2.yari bizim icin cehennem olacak sivasspor toplarsa 1.ci devrenin sonuna kadar puan toplar ve 2 ci yarinin baslari ne alirsak kardir ,ama 2.ci yarinin son 8- 10 maci cok cetin gececek ligde kalmak icin trabzon ve fenerbahce macindan sonra rakiplerimizin puan alma maci olacak sivassporun bu haftalarda puan almasi aslanin agzinda degil midesine inecek bir 3 puanla tanismak icin . artik ne diyelim testi kirilmadan tedbir elinmali kirildiktan sonra tamir etmesi cok zor
Alt 13.09.2009, 00:47   #318
Umut58SS
Acemi Yiğido

Umut58SS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Umut58SS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞIM GÜZEL Bİ ÖRNEK VERMİŞSİN AMA ORASI İNGİLTERE BURASIYSA TÜRKİYE.BURDA İŞLER BİRAZ DAHA FARKLI YÜRÜYOR.KİMBİLİR TAKIMDA NE FIRTINALAR KOPUYOR BİZİM HABERİMİZ YOK.HATTA FUTBOLCULAR BİLE HOCANIN GİTMESİNİ İSTİYOR OLABİLİR,BELKİDE O YÜZDEN OYNAMIYORLARDIR.ÇÜNKÜ BİZİM KADROMUZ O KADAR DA KALİTESİZ DEĞİL.SADECE YANLIŞ OYUNCU TERCİHLERİ VE TAKTİKSİZ OYNAMAMIZ MAALESEF BİZİ BU DURUMLARA DÜŞÜRDÜ.ASLINDA BU TAKIMIN DÜŞÜŞÜ GEÇEN SENEDEN BAŞLADI.İKİNCİ YARIDAKİ TÜM MAÇLARI İZLEYİN,SİVASSPORUN GS,BJK VE TRABZON MAÇLARINDAKİ FUTBOLUNUN 10 DA BİRİNİ DİĞER MAÇLARDA GÖREMEZSİNİZ.GERÇEKTENDE BİRÇOK MAÇTA ŞANSIMIZIN SAYESİNDE(ASLINDA BEN ONA ALLAH'IN YARDIMIYLA DİYORUM)HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ YERLERE GELDİK.BU BAŞARININ TAMAMINI BÜLENTE İHALE ETMEK BENCE HEM SİVASSPOR TARAFTARINA HEMDE BU TAKIMA BÖYLE BİR ORTAM HAZIRLAYAN VE TABİKİ BÜLENT HOCAYA BÖYLE BİR ORTAMA HAZIRLAYAN YÖNETİME EN BÜYÜK HAKSIZLIK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
kardeşim bırak ya yorum yapmayi biliyorsan yap bu forumun en iyi yorumcusu anils dir
Alt 13.09.2009, 00:49   #319
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizler birbirimize bu kadar agır eleştiri yaparak hiç bir yere gelemeyiz ançak bu s aatten sonra bizlerin yapması gereken takımımızın her halinde takıma gereken destegi vermemiz lazım sonra bu takımda bulunan herkese güvenmeliyiz aksi halde üzülerek diyorumki birilerinin gitmesi bizim takıma başarı getirmez takımın başarısını isteyen kerkes önümüzdeki maçlarda takımımızı elimizden geldi kadar gereken destegi vermeliyiz umurım manisa maçı son yenilgimiz olur alla sivasspofumuza bir daha yenilgi vermesin
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emin kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2009, 00:50   #320
sivaslılar67
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslılar67 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

umut58ss bence boş konuşmuyor.Çok dogru konusuyor onun heerr zaman her konusmasına katılırım ben
sivaslılar67 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
manisaspor, sivasspor