Cevap: Maçı Değerlendirelim
Ben maçı değerlendirmiyorum. Ataklarımız var golümüz var. Azda olsa düzelme var. Amaaaa, Arkadaşımızın bir tanesi şöyle demiş... Hakeme bir şey diyeceğim terbiyem müsade etmez. Çok doğru konuşmuş. Zaten Trabzonlu Pontus devşirmesi olduğundan sonucun bu şekilde olması gayet doğal. Bakalım hakemliği bırakmış, cak cak öten hakem duayenleri bu maçın kara lekesi olan o adama ne diyecekler. Benimde terbiyemin müsade etmeyeceği o adama sadece Allah belanı versin demekle yetineceğim. Yazıklar olsun. En ufak takdir hakkının verilmediği. Adaletsiz kartların çıkarıldığı, hücuma çıkarken takıma bariz kartlık pozisyonlardaki faulleri geçiştirdiği vedeee aleni bir penaltı kırmızı kartımızı vermediği için ona yukardaki gibi Allah belanı versin diyorum.
Hakemlik bu kadar basite indirgenemez. Hakem komitesi ne yapmaya çalışıyor bu adamı cımbızla çekipmi bize verdiler, neden Trabzon bölgesinden hakem verildi. Neden İzmir Ankara İstanbul Bursa bölgesi dururken taa Pontus dan hakem verildi buna bir türlü mana çıkaramıyorum. Önünde 6 metre 40 cm lik poziyona göz göre göre elle çıkarılan golümüze penaltı kırmızı kart verilmiyor anlam veremiyorum. Tüm yiğidolar camiasını bu maçın hakemi hakkında TFF ve Hakemler Komitesine protestoya çağırıyorum. Tam çıkış aradığımız şu hafta 2 puanımız resmen çalan bu hızrsız hakemi yukarıda da yazdığım gibi Allah havale ediyorum. Bu maçtan aldığı para zehir zıkkım olsun.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|