Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporu ilk defa statttan canlı izleme fırsatım oldu;eleştirilere saygı duymakla birlikte maçı ya radyodan dinlemişler, yada internetten izlemeye çalışmışlar...Takımımız hiz de söylendiğ kadar kötü oynamadı...Bilhassa ilk yarı net 4-5 tane yakalanan pozisyon var;malesef bunları atamadık...Bursaspor ilk yarı 2 defa kalemize geldi biri gol oldu...Bizim takım ilk yarı genellikle tek kale oynadı ama gol atamadık... Golde Murat ve Kaleci Akın'ın ortak hatası vardı...Maçın bizim açımızdan yıldızı Bruno Zita'ydı...Takımdaki arkadaşalarını tan ımamasına rağmen bütün yakalanan pozisyonlarda onun imzası vardı...Yakalanan pozisyonları değerlendirebilseydik ilk yarı 3-1 hatta 4-1 bile bitebilirdi...Sedat ve Yasin 'in gollerde hiç hatası yoktu..İkisi de de iyi oynadılar..Takımda bazı oyuncularda büyük düşüş var Hayrettin,Murat Akın ,İbrahim hatta Kamanan bugün takımın en kötü oyuncularıydı...Musa da vasat bir oyun ortaya koydu...Sezer ise 2. yarı oyuna girdi takım daha kötü oynamaya başladı...Hele bir gol kaçırdı ki altı pastan topu tribünlere gönderdi...Bülent hocanın belki de tek yanlışı Sezer'i oyuna almaktı;çünkü Sezer geçen yılki Sezer değil...Cihan'la niye değiştirdi kimse anlayamadı....Ersan ilerde çok yalnız kaldı...Bir topu da direkten döndü...Hakem bütün taktir haklarını rakipten yana kulllandı...2.yarının sonlarına doğru Ersan'ın Ömer tarafından kolundan çekilip topaç gibi dönderilmesine devam dedi...Pozisyon kesin penaltıydı..Ama vermedi...Zita 2. yarı öyle bir gol attı ki herkesi kendine hayran bıraktı...Zita'yı izlemeye devam edelim...Takımı tanımadan maça çıkan bir oyuncu bugün resmen şov yaptı..Şunu gözlemledim ki bu takımın galiba iyi bir kaleciye ihtiyacı var..Akın son maçlarda çok kötü oynamaya başladı...Bursaspor 2 devre 4 defa kaleye gelip 3 ü gol oynuyorsa Akın'ın kalecilkiğide tartışılır tabiki...Volkan'ın attığı şlk golde resmen uyudu..Kapattığı köşeden gol yedi...Bugün ilk defa sivassporu canlı olarak tribünden izledim..Atmosfer gerçekten müthişti..Seyirci sayısı da az değildi;seyirci elinden geldiğince takımın destekledi...Ben diğer olumsuz yorum yapanların aksine mağlubiyete rağmen sivassporun iyi yolda olduğunu düşünüyorum...Çok pozisyona girip çok gol kaçırıyoruz..Yakında takım daha da oturdukça herkes gerçek sivassporu izleyecek...
|
kardeş senin gibi olumlu yorum yazanları okudukça tekrardan ümitleniyorum, inşallah dediğin gibi iyiyizdir....
ancak yönetimin, hocanın, futbolcuların üç aydır ezim ezim ezilmemizden dolayı çektiğimiz acıları anlamalarını biran evvel bekliyorum...
biz onun bunun şamar oğlanı olmayız, olmamalıyız...
oofffffff ooooofffffffffff