Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
Alt 20.09.2009, 21:23   #61
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İngilizcen varsa okuyabilirsin...
link
okumama gerek yok 95 de stuttgartan kovuldu,2002 berlinden kovuldu,2004wolfsburgtan kovuldu.2006 da partizan belgraddan kovuldu.2007de dortmundan 3 ay icinde kovuldu
bunlar yeterlimi?
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.09.2009, 21:23   #62
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla abi bu takımı ben bir eleştirirsem kimse bana noktasından virgülüne kadar laf söyleyemez.Eleştirenlere gün doğar eleştirmeyip durduk yere savunanlarda vay be neler varmış der.Ama biz takıma zarar vermemek için yine de susuyoruz.Takımımıza küsmüyoruz.En ufağından tek bir şey söyleyim size eleştirirsem konunun nerelere gideceği az çok öğrenilir.
Bende senin gibi adamların varlığından bahsediyorum işte, senin gibi adamlardan daha çook var biliyorum. Onların izleyip, susupta boşboğazların yazmalarını hazmedemiyorum..
Bu takımın gerçek sevenin sizler olduğunu, oynayan topçunu da teknik heyetinde derdinin para olduğunu biliyorum.

Yönetim konusunda sana hak veriyorum, bir anadolu takımını kimse kolay kolay yönetmek istemez, biz zenginler klübü değiliz, yönetici bulamayız.

Ama bu adamlarda kendi menfaati yoksa sırf sevgiden bu işi yapmaz diyorum. Tamam menfaatini alsın bu profesyonel bir iştir. Bu iş kötü giderse kendi menfaati de güme gider bunu da biliyoruz..

Ben şu körükörülüğe takmış haldeyim... İnsanları vazgeçilmez görmeyi hazmedemiyorum.

Ama sormadan edemiyorum:
Gaziantep geçen sene nerede bitirdi ligi transferden kazancı 14 milyon tl.
Biz şampiyonluğu kaçırdık kazandığımız para 3 milyon tl bile değil..
Bunun açıklaması olmamalı mı?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KAOS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2009, 21:27   #63
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İşte onun yeri burası değil abi.O açıklamayı burda yapmazlar.Basının karşısında denk getirip soracaksın ki bir ihtimal o da öğrenebilesin.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.09.2009, 21:29   #64
KAOS
Yiğido

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
okumama gerek yok 95 de stuttgartan kovuldu,2002 berlinden kovuldu,2004wolfsburgtan kovuldu.2006 da partizan belgraddan kovuldu.2007de dortmundan 3 ay icinde kovuldu
bunlar yeterlimi?
Şu bilgileri nereden aldığını söyler misin? Bana link ver lütfen...Ben sana bir sürü referans verebilirim..
Ben bu adamı Herta Berlini ikinci ligden birinci lige oradan da Şampiyonlar ligine taşıyan adam olarak biliyorum...
Alt 20.09.2009, 21:36   #65
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eger takımda ters giden bişeyler varsa ve bunun sorumlusu kimse bu kuluple ilişkileri derhal kesilmelidir
komik olmayin yeni gelen kisisnin elinde sihirli deynekmi olacakta takim cikisa cikacak yine bizi yukari cikarirsa bülent hoca cikartir merak etmeyin bizim iuhtiyacimiz bir galibiyet ondan sonra seri gelir
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslihakan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2009, 21:38   #66
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

[QUOTE=KAOS;564330]Şu bilgileri nereden aldığını söyler misin? Bana link ver lütfen...Ben sana bir sürü referans verebilirim..
Ben bu adamı Herta Berlini ikinci ligden birinci lige oradan da Şampiyonlar ligine taşıyan adam olarak biliyorum...[/QUOTE

ben almanyadan oldugum icin bunlari biliyorum,dogru adam berlin takimiyla 2 ligden sampiyonlar ligine cikti ama berlin külübü yönetimi sampiyonlar ligine kadar kac 100 milyon euro harcadi biliyormusun.baskent takimini sampiyon yapmak icin ellerinden geleni yaptilar hatta sampiyonlar liginde berlinde o sene galatasaraya 4-1 maglup oldular.basarisida budur ve ondan sonra zaten kovulmadigi klüp kalmadi hatta vfl wolfsburg bile cok paralar harcamasina ragmen az daha o sene külübüde düsürüyordu
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.09.2009, 21:47   #67
KAOS
Yiğido

[QUOTE=57 Mehmet;564333]
Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu bilgileri nereden aldığını söyler misin? Bana link ver lütfen...Ben sana bir sürü referans verebilirim..
Ben bu adamı Herta Berlini ikinci ligden birinci lige oradan da Şampiyonlar ligine taşıyan adam olarak biliyorum...[/QUOTE

ben almanyadan oldugum icin bunlari biliyorum,dogru adam berlin takimiyla 2 ligden sampiyonlar ligine cikti ama berlin külübü yönetimi sampiyonlar ligine kadar kac 100 milyon euro harcadi biliyormusun.baskent takimini sampiyon yapmak icin ellerinden geleni yaptilar hatta sampiyonlar liginde berlinde o sene galatasaraya 4-1 maglup oldular.basarisida budur ve ondan sonra zaten kovulmadigi klüp kalmadi hatta vfl wolfsburg bile cok paralar harcamasina ragmen az daha o sene külübüde düsürüyordu
Hımm..
Orada yaşıyor olman ve basını izlemiş olman evet seni haklı çıkarır.
Ancak Bülent bey le genede karşılaştırma yapılabilecek biri gibi diye düşünüyorum..
Alt 20.09.2009, 21:52   #68
delikanli_58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 delikanli_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bırakın allah aşkına boş boş konuşmayı ne istifası sivasspor tarihinde ilkkez süperlige çıkmış bunlar kimin sayesinde mecnun başkanın bülent hocanın ve süper lige çıktığı ilk yıldan beri zirveyi zorlamış sivasa diyarbakırdır elazığdır manisadır yozgattır fenerdir galatadır beşiktaştır bunları getirtti bırakın bunları avrupanın belçikanın en gözde takımı anderlect i getirdi onuda geçtim ukranyanın en gözde takımı ve son uefa şampiyonunu shachter donectsi getirdi bunu bırakın başka hocanın getirtmesini rüyanızda göremezdiniz biraz objektif olun biraz mantıklı düşünün sivasın en büyük yatırımı bence sivasspor maçlara gidiyorum ve kendini amigo sananlar amigolukla alakası olmayanlar amigoluk yapıyor biz daha bir bütün olmayı öğrenemedik siz sivasın düşüsünü konuşuyorsunuz madem öyle takıma biraz sahip çıkın destek olsun yensede yenilsede alkışlarla uğurlayın ana avrat küfretmeyin farz edin ki o futbolcular yerinde siz oynuyorsunuz ve aynı durumda sizsiniz peki sonuç ne olacak tı? belkide şimdi süperligi bırakın 3. liglerde sürünüyor olacaktık değilmi siz bırakın istifayı felan nasıl destek oluruz nasıl yararlı oluruz diye kafa yorun boş boş konuşmayın bence inanın sivasspor taraftarı olarak ve sivassporun resmi sitesi diye açılmış bir sayfaya hem başkanımızı hemde hocamızı istifaya çağırıyorsunuz ya helal olsun başka birşey demiyorum utanın kendinizden keşke bu konu istifa değilde sivasspora çözüm olacak bir konu olsaydı yazık size yazı özellikle bu konuyu açana ve istifa diye yorum yapana
delikanli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı delikanli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2009, 22:04   #69
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YARALI_AŞIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gündem belli. 2009-2010 sezonu 6. hafta BURSASPOR maçınıda geride bıraktık. Taraftar sepet veya bavul değildir. İçinizi dökün arkadaşlar. Sivasspor.com iyi takip edilir bilirsiniz.

Ben istifa bekliyorum. HEMEN!.. (mecnun - bülent)

Not: Üyeli bir ortamdayız. Sesimizi duyurmak için üyeyiz. İstifa bekleyenler - beklemeyenler LÜTFEN buraya...
nalet olsun sizin gibi taraftara bülenti anlarımda ki ben onun içinde erken oldugunu düşünüyorum mecnun başkanı kimse bu takımdan koparamaz.Bunlar hep sivasspor düşmanları arkadaşlar ortalıgı karıştırmak için üye olmuşlar.LÜTFEN BU KONUYU KAPATIN..
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2009, 22:05   #70
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
delikanli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bırakın allah aşkına boş boş konuşmayı ne istifası sivasspor tarihinde ilkkez süperlige çıkmış bunlar kimin sayesinde mecnun başkanın bülent hocanın ve süper lige çıktığı ilk yıldan beri zirveyi zorlamış sivasa diyarbakırdır elazığdır manisadır yozgattır fenerdir galatadır beşiktaştır bunları getirtti bırakın bunları avrupanın belçikanın en gözde takımı anderlect i getirdi onuda geçtim ukranyanın en gözde takımı ve son uefa şampiyonunu shachter donectsi getirdi bunu bırakın başka hocanın getirtmesini rüyanızda göremezdiniz biraz objektif olun biraz mantıklı düşünün sivasın en büyük yatırımı bence sivasspor maçlara gidiyorum ve kendini amigo sananlar amigolukla alakası olmayanlar amigoluk yapıyor biz daha bir bütün olmayı öğrenemedik siz sivasın düşüsünü konuşuyorsunuz madem öyle takıma biraz sahip çıkın destek olsun yensede yenilsede alkışlarla uğurlayın ana avrat küfretmeyin farz edin ki o futbolcular yerinde siz oynuyorsunuz ve aynı durumda sizsiniz peki sonuç ne olacak tı? belkide şimdi süperligi bırakın 3. liglerde sürünüyor olacaktık değilmi siz bırakın istifayı felan nasıl destek oluruz nasıl yararlı oluruz diye kafa yorun boş boş konuşmayın bence inanın sivasspor taraftarı olarak ve sivassporun resmi sitesi diye açılmış bir sayfaya hem başkanımızı hemde hocamızı istifaya çağırıyorsunuz ya helal olsun başka birşey demiyorum utanın kendinizden keşke bu konu istifa değilde sivasspora çözüm olacak bir konu olsaydı yazık size yazı özellikle bu konuyu açana ve istifa diye yorum yapana
kardes ize söyleyecek söz birakmamissin azina saglik , sabretmekten baska caremiz yok, insallah cikisa gececegiz
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
beklemeyenler, bekleyenler, İstİfa