Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı
Valla abi bu takımı ben bir eleştirirsem kimse bana noktasından virgülüne kadar laf söyleyemez.Eleştirenlere gün doğar eleştirmeyip durduk yere savunanlarda vay be neler varmış der.Ama biz takıma zarar vermemek için yine de susuyoruz.Takımımıza küsmüyoruz.En ufağından tek bir şey söyleyim size eleştirirsem konunun nerelere gideceği az çok öğrenilir.
|
Bende senin gibi adamların varlığından bahsediyorum işte, senin gibi adamlardan daha çook var biliyorum. Onların izleyip, susupta boşboğazların yazmalarını hazmedemiyorum..
Bu takımın gerçek sevenin sizler olduğunu, oynayan topçunu da teknik heyetinde derdinin para olduğunu biliyorum.
Yönetim konusunda sana hak veriyorum, bir anadolu takımını kimse kolay kolay yönetmek istemez, biz zenginler klübü değiliz, yönetici bulamayız.
Ama bu adamlarda kendi menfaati yoksa sırf sevgiden bu işi yapmaz diyorum. Tamam menfaatini alsın bu profesyonel bir iştir. Bu iş kötü giderse kendi menfaati de güme gider bunu da biliyoruz..
Ben şu körükörülüğe takmış haldeyim... İnsanları vazgeçilmez görmeyi hazmedemiyorum.
Ama sormadan edemiyorum:
Gaziantep geçen sene nerede bitirdi ligi transferden kazancı 14 milyon tl.
Biz şampiyonluğu kaçırdık kazandığımız para 3 milyon tl bile değil..
Bunun açıklaması olmamalı mı?