Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: İstifa Etmeli mi ?
Evet İstifa Etmeli 306 30,97%
Hayır İstifa Etmemeli 682 69,03%
Katılımcı sayısı: 988. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 26.09.2009, 23:57   #131
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

Alıntı:
yigido_mami_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben mactaydım ve maca ne sartlarla gıttım bılıyonuzmu ben 4 aydır calışmıyorum iş yok ve sivasımı yanlız bırakmayım dedım ve telefonumu sattım ama yınede kızmıyorum bulet uyguna çünkü hocanın yapacak bişeyi yok be arkadaslar

Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 23:58   #132
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sonunda bu da oldu;Sivasspor.com sitesi birbirine düştü;site Bülentçiler ve Anti Bülentçiler diye 2'ye ayrıldı..Arkadaşlar kendimize gelelim!Biz ne yapıyoruz?Bu takımın hangi şartlarda bu duruma geldiğini kaç kişi biliyor?Sivasspor'un süper lige çıkmak için nasıl mücadele ettiğini;oyuncuların ne yediğini, ne içtiğini nerelerde yatıp kalktığını;oyuncuların transfer tassitlerinin nasıl ödendiğini;takımın başarısız sonuçlar sonucu kaç defa valiye teslim edildiğini;takıma alacak bir Allah'ın kulunun çıkmadığı günleri ne çabuk unuttuk..Yeni nesil tab,iki bu durumları bilemez;yaşı 30 ve üzerinde olanlar bu söylediklerim şeyleri çok iyi biliyorlar....Şimdi soruyorum sizlere Bülent Hocanın gitmesini isteyen arkadaşlara;yerini kimi düşünüyorsunuz?Türkiye'de şu anda bu takımı çalıştıracak kapasitede kaç hoca var?ŞU anda boşta olan hocaların adalarını söyler misiniz?Geşlecek hoca kısa dönemde başarılı da olabilir;peki uzun dönem de takımda bir düşüş olursa yine sıkıntılı bir döneme girersek o hacayı da gönderecek miyiz;yerine tekrar düşündüğünüz hoca kim olmalı?Bakın arkadaşlar dünyada her ülkede başarısız olan hocalar görevlerine son verilip kan değişiklikleri zaman zaman yapılıyor;ama bu konuda yabancı bir ülkede tüm dünya üzerindeki takımları kapsayan bir araştırma yapılmış;Bu araştırmaların sonuçlarına göre küme düşen takımların %90'ı 2 ve üzerinde hoca değiştiren takımlar..Aynı hocayla yıllarca çalışıp başarısızlığa rağmen küme düşen takımların sayısı hiç yok gibi...İnanıyorum ki bu takım bir maç kazansın mutlaka arkası gelecektir..Sezon başında iyi giden bazı takımlar zaman içinde gerçek güçleri ortaya çıkınca büyük düşüşler yaşarlar..İddia ediyorum biz bu dönemi atlattık;sadece morale ve seri galibiyetlere ihtiyacımız var...Bu yakında kesinlikle gerçekleşecektir..Bazı takımlar ş,imdiden düşüşe geçti bile;örnek Diyarbakırspor 2 haftada önce Manisa'yı evinde yenemedi,bu haftada Bursa'dan 4 gol yedi..Diğer takımlarda her an aynı sonuçları yaşayabilirler...Bizim takım son 3 maçta çok pozisyona giriyor ama atamıyor..Pozisyonlar gole çevrilmeye bir başlasın takım da maç kazanma alışkanlık haline gelecektir...Ben bu takıma güveniyorum;Siz de güvenin;ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 23:59   #133
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin gibi taraftar takıma destek için gider ama sesini çıkarmaz bilgisayar başında oturan Sivasta 5 tl maça gitmeyen giderse bile oturup çekirdek çıtlayanlar Bülent istafa derler..Etsin arkadaş etsin de takım düzelsin.. Baksana herkes öyle düşünüyor demek ki bizde var bir eksiklik..
Bülent Uygunu Korumaya devam et Avukatımısın anlamadım gitti.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2009, 00:00   #134
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar bende simdiye kadar bülent uyguna zaman taninmasi aceleci olunmamasi
gerektigini düsünenlerdenim ama artik bicak kemige dayandi takimin hali ortada taze bi kan gelmesi mlazim ancak yeni hocayla basari saglanabilir bu saatten sonra hic zaman kaybetmeden BÜLENT UYGUNUN istifa etmesi lazim hemde bugün bu is bitmesi lazim getirsinler ahad hocayi inanin bundan kötü olmaz cünki kim olsa basta 7 haftada bir puan alirdi

MODLARDAN RICAM LÜTFEN SILMEYIN,ZATEN BÖYLE KONULARI HEP SILIYORSUNUZ!
Bence ligin devre arasina kadar Bulent hoca devam etmeli.ve takimin basinda kalmali.onemli olan ligde kalmak.
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:03   #135
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence ligin devre arasina kadar Bulent hoca devam etmeli.ve takimin basinda kalmali.onemli olan ligde kalmak.
abi devam etsin diyonda sivasspor 17. haftaya kadar kopar ligden bir an önce üst üste 4-5 galibiyet alması gerek oda bu şartlarda imkansız
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:06   #136
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hemşerim bak kalp kırmaya çalışıyorsun yaftalıyorsun ama sesimi çıkarmıyorum.. Görüşüne saygı duyuyorum ama yaftaya gelince kusura bakma sabırda bir yere kadar, bizde yaftalamayı biliriz.. Onun için görüşün neyse söyle ama kimseye yafta vurma ayıp oluyor..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Agcalli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2009, 00:06   #137
burro58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 burro58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence Bülent Korkmazı getirmeleri lazım gerçekten çok iyi hoca Galatasarayda uyuşmazlık yaşadı fakat son maçlara doğru kendini gösterebildi dikkat ettiyseniz bir bülent gider bir bülent gelir
burro58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:13   #138
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ya dua ediyorum Allahıma Bülent Hocada Mecnun Başkanda Tüm yönetim toptan istifa eder ve giderler.. O zaman bazıları rahatlar ve istedikleri adamlar gelir ve Sivası yönetir..Çünkü bu taraftar bu takımı haketmiyor..

arkadaşım bak hassasiyetini anlıyorum.ben şuna inanıyorum ki kesinlikle SİVASIMIZIN başarısını istediğin için yazıyosun bunları.ama secede beşiktaşla SİVASı kıyaslamak biraz saçma değil mi kardeş.şunu kabul etmek lazım biz bu sene berbat ötesiyiz.tabiki bu günde taraftar olunduğu belli olur,tabiki destek olacağız.ama hepimiz kahroluyoruz emin ol.bu takımı böyle görmek hepimizi kahrediyor.hani fakir ama mutlu edebiyati vardı ya;ha biz geçen sene ucuz,zayıf(aslında çok güçlüymüşte biz anlayamamışız)bi kadromuz vardı ya biz genede maç kazanabiliyorduk,mutluyduk ya...işte ben o takımı özlüyorum.ben takımın geçen seneki futbolunuda eleştiriyordum,bülenti yine eleştiriyordum.ama o zaman bülent hakkında bişeyler söyleyince herkes hopluyodu.''bak haklı çıktım'' demek içinde söylemiyorum bunları.ama biz ne zaman bu ''ucuz'' kadroyu küçümsedik ve boyumuzdan büyük konuşmaya başladık(özellikle zaten buna meyilli olan sayın hocamızın haddini aşarak çok çok çok daha büyük konuşmaları ve SİVASımıza dünya çapında yıldızlar getireceği sözünü vermesi)bizi dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan etti arkadaşım.bende üzülüyorum da buna üzülüyorum başka bişeye değil inan bana.
Alt 27.09.2009, 00:14   #139
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hemşerim bak kalp kırmaya çalışıyorsun yaftalıyorsun ama sesimi çıkarmıyorum.. Görüşüne saygı duyuyorum ama yaftaya gelince kusura bakma sabırda bir yere kadar, bizde yaftalamayı biliriz.. Onun için görüşün neyse söyle ama kimseye yafta vurma ayıp oluyor..
Ne yapıyım 7 maçta 1 puan sen koruduğun için dedim bülent uygun takımı bu hala soktu biraz bizide anlamaya çalış
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:17   #140
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bırakında kım neyı savunuyosa savunsun.sen kendı fıkrını yaz,baskasıda kendı fıkrını.. kısıellestırmesek daha ıyı olmaz mı yani?
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bulent uygun, bülent, etmeli, gelecek, istifa, kİm, sivasspor, uygun, İnadina