Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı
Ya dua ediyorum Allahıma Bülent Hocada Mecnun Başkanda Tüm yönetim toptan istifa eder ve giderler.. O zaman bazıları rahatlar ve istedikleri adamlar gelir ve Sivası yönetir..Çünkü bu taraftar bu takımı haketmiyor..
|
arkadaşım bak hassasiyetini anlıyorum.ben şuna inanıyorum ki kesinlikle SİVASIMIZIN başarısını istediğin için yazıyosun bunları.ama secede beşiktaşla SİVASı kıyaslamak biraz saçma değil mi kardeş.şunu kabul etmek lazım biz bu sene berbat ötesiyiz.tabiki bu günde taraftar olunduğu belli olur,tabiki destek olacağız.ama hepimiz kahroluyoruz emin ol.bu takımı böyle görmek hepimizi kahrediyor.hani fakir ama mutlu edebiyati vardı ya;ha biz geçen sene ucuz,zayıf(aslında çok güçlüymüşte biz anlayamamışız)bi kadromuz vardı ya biz genede maç kazanabiliyorduk,mutluyduk ya...işte ben o takımı özlüyorum.ben takımın geçen seneki futbolunuda eleştiriyordum,bülenti yine eleştiriyordum.ama o zaman bülent hakkında bişeyler söyleyince herkes hopluyodu.''bak haklı çıktım'' demek içinde söylemiyorum bunları.ama biz ne zaman bu ''ucuz'' kadroyu küçümsedik ve boyumuzdan büyük konuşmaya başladık(özellikle zaten buna meyilli olan sayın hocamızın haddini aşarak çok çok çok daha büyük konuşmaları ve SİVASımıza dünya çapında yıldızlar getireceği sözünü vermesi)bizi dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan etti arkadaşım.bende üzülüyorum da buna üzülüyorum başka bişeye değil inan bana.