Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 26.10.2009, 11:42   #101
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

MAÇIN KÖTÜSÜ OYUNDAN ÇIKTI..KADİR
MAÇIN EN İYİSİ..BANA GÖRE MUSA VE CİHANDI
MAÇIN DEĞERLENDİRMESİ....İLK YARI ÇOK İYİ DEĞİLDİK.NEDENİ İSE HALA STRESTE OLMAMIZ.AMA BAYAĞI Bİ DEĞİŞİKLİK GÖZLEMLEDİM BEN..HAYRETTİN BİLE BU SEZON İLK DEFA BU KADAR BİNDİRME YAPTI..İLERDE DAHA İYİ OLACAK BU TAKIM..BEN HOCAYA GÜVENİYORUM..OYUNU İYİ OKUYOR.
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda balmandol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.10.2009, 11:51   #102
bulayreyuyiğido
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 bulayreyuyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı sadece özet olarak izledim ama yorum geçen seneki sivas gibi oynadı diyorlar inşallah bu maç takımı kendine getirir ve devamı gelir
bulayreyuyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 12:18   #103
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yıldızı ayıp etse de Musa ve Petkoviç
En kötüsü Hayrettin.
Maçın genel yorumu ise bence şu:
"BİRİ İKİNCİ YARI TAKIMIN DÜĞMESİNE BASTI, YA DA TAKIMIN JETONU İKİNCİ YARI DÜŞTÜ"

Maçı canlı izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim: iki yarı arasında birbirinden alakasız iki takım vardı. İlk yarıda rakibi izleyen, basmayan, koşmayan, pozisyon üretmekten aciz ne yaptığını bilmez ruh gibi bir takım vardı. Eyvah dedim, aynı şeyler sürüp gidecek, değişen hiç bir şey yok. Kenarda Muhsin beye gözüm takıldı, sinirden dediklerinin yapılmadığına öfkeden delirip duruyordu. İkinci yarı başlar başlamaz, her şey değişiverdi, rakibi kovalayan, basan, istekli, pozisyon üreten, canla başla mücadele eden bir takım geldi.
Sonra goller oluverdi..

Şunu da söylemek lazım kaç haftadır bizden uzak duran şans bu maçta bizden yanaydı.

Maçla ilgili tespitlerim ise şunlardır:

Hayrettin gerçekten bitmiştir, takımın her zaman olduğu gibi en kötüsü oydu, bindirmeler yapmadığı için hücumda sağ kanadımız yok gibiydi, defansın en zayıf yeriydiı, önünde oynayan Erman aslında çok yetenekli ama ilk yarı oda çok isteksizdi ve Hayrettin yüzünden ne yapacağını bilemez haldeydi. Erman'ın arkasında iyi bir oyuncu olursa Erman bence çok iş yapar.

Bir sözüm Sezer'e:
Ne oldu sana bir insan bu sürede bu kadar mı kötü olunur..
Kendine gelmeli. Bir frikik vardı ikinci yarıda, Erman ile kullanma hazırlığı yaptılar, büyük ihtimalle çalışılmış bir hareket yapacaklardı, ama Sezer bencilce topa vurdu. O anda Muhsin beyin tepkisini görmenizi isterdim, eminim maç sonunda Sezer Muhsin beyden zılgıtı yemiştir.

Yasin'e kızıp durduk, bu maçı dikkatlice izleyenler görmüşlerdi ki, defansın en isteklisi ve en az hata yapanı oydu..

Sedat daha sakin oldukça ne kadar da iyi bir defans oyuncusu olduğu ortaya çıkıyor.

Murat sen çok yaşa, defansın her yerinde oynuyorsun, ama Abdurrahman bu maçta olsa Musa'nın bu performansıyla o kanat inanılmaz olurdu.

Cihan iki gol attı ama daha büyümeli, sevinirken kendisine sarılmaya çalışan arkadaşı Yasin'i itmesi hiç yakışmadı, takım arkadaşlığında bence sorun var.

Diğer oynucularmız ilk yarıda vasat ikinci yarıda vasat üzerindeydiler.

Tebrikle Petkoviçe, tebrikler.....

Musa'nın gol sonrasında asker selamı vermesini de şiddetle kınıyorum.
Ben Muhsin beyin yerinde olsam maçın yıldızı da olsa bir kaç maç ceza keserdim.
Yeni hocan var başında, eskisi gitmiş bitmiş, daha neden anlamlı ve eski hocana atıf yaparak hele de bunu tribüne dönerek yaparsın..

Umarım Muhsin beyin efendi ve mütevazi yapısından topçularımızda nasiplerini alırlar..

Kazandıkları için tüm takımı tebrik ediyorum, daha öncede söylemiştim gene söylüyorum, Gençlerbirliği, Gaziantep ve Galatasaray maçlarının skorları önemsizdir, benim hedef maçım Galatasaray maçıdır, o maçta takımın göstereceği skordan bağımsız performansı herşeyin göstergesi olacaktır.
Sağlıcakla.....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı KAOS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.10.2009, 12:40   #104
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu galibiyet bizim açımızdan oldukça iyi oldu. Buna takım'ın ihtiyacı vardı. İnşaallah takım'ın üzerindeki kara bulutlar dağılmaya başlar.

Takım olarak özellikle 2. devre ki oyunumuz çok iyiydi. Özlenen ve beklenen Sivasspor geliyor diyebiliriz.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 12:58   #105
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1481 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şunu da söylemek lazım kaç haftadır bizden uzak duran şans bu maçta bizden yanaydı.

Musa'nın gol sonrasında asker selamı vermesini de şiddetle kınıyorum.
Yeni hocan var başında, eskisi gitmiş bitmiş, daha neden anlamlı ve eski hocana atıf yaparak hele de bunu tribüne dönerek yaparsın..

Umarım Muhsin beyin efendi ve mütevazi yapısından topçularımızda nasiplerini alırlar..
Gardaş sana katılıyorum. Özet görüntüleri seyredince şaşırıp kaldım. Öyle bir şey yapmasını kabullenmek biraz güç. Ama umarım birdaha yapmaz. Başında bir hoca varken ona gitmeyip bu hareketi yapması kabullenemez.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.10.2009, 13:40   #106
mustafatas58
Yiğido

mustafatas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 mustafatas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

musa eyip ettin gardaş.yeni hoca gelmiş sen hala eskide kaldın.olmuyor böyle inşallah aynı hareket bir daha olmaz.böyle yaparsan hocaya ayıp edersin
mustafatas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 13:52   #107
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=63110
bu hberi okuyun derim. Seni seviyoruz başkanım...
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 14:16   #108
otulegen
Yeni Yiğido

otulegen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 otulegen ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Skor güzel ama yerimiz çok kötü futbolcularımız bunun idarkinde olmalı ve budurumu içlerine sindirmemeliler geçen seneki takımdan bir tek bilikanın gitmesi bu takımı bu kadarmı kötü ekliyebilir bunun için bir an evvel layık olmadığımız yerden kurtulsunlar akşam yorumları izliyorum tarafsız olarak yorum yaptığına inandığım Zeki ÇÖL bile antep maçını yorumlarken antebin tutarsızlığından bahsediyor ama sivası sanki aşağılar gibi trabzon deplasmanında berabere kal feneri evinde yen gel sivasdan 3 gol ye bunu lütfen futbolcularımız iyi dinlesin daha düne kadar sizin oyununuz yere göge sığdıramayanlar bugün sizin için bu kelimeleri kullanmaktadırlar bundan sonraki maçlarınızda başarılar.
otulegen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 14:23   #109
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

maçın yıldızı sivasspor başka bişey demeye gerek yok
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2009, 14:36   #110
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yıldızı ayıp etse de Musa ve Petkoviç
En kötüsü Hayrettin.
Maçın genel yorumu ise bence şu:
"Musa'nın gol sonrasında asker selamı vermesini de şiddetle kınıyorum.

Kazandıkları için tüm takımı tebrik ediyorum, daha öncede söylemiştim gene söylüyorum, Gençlerbirliği, Gaziantep ve Galatasaray maçlarının skorları önemsizdir, benim hedef maçım Galatasaray maçıdır, o maçta takımın göstereceği skordan bağımsız performansı herşeyin göstergesi olacaktır.
Sağlıcakla.....
Degerli hemsehrim gözlemlerini paylastigin icin tesekkürler. Musa konusundada görüslerine katiliyorum!!!! yeni sürec yeni hoca eskiye atifta bulunacak davranislar bu takimi bozmaya dönük davranislardir. Takimdaki arkadaslarimiz artik. birbirine kenetlenmeli. bir aile olmanin gereklerini yerine getirmeliler. ayrica cihan konusundada söylenmesi gerekni söylemissiniz. saygilar
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı