Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ; Kayserispor kusura bakmasın ama bugün bizi onlar yenmedi, biz kendimizi yendi dedi..
. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.''
Ertuğral, maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlarla futbolcuları arasında yaşanan gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:
''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı. Bu, dünyanın her tarafında olan birşey. Biraz duygusal yaklaşılıyor. Her zaman söylediğim gibi duygusallık Türk futbolundan biraz daha inmezse hepimiz sorun yaşayacağız. Başarılı olmak istiyorsak biraz bu duygusallığı kenara atıp, işimize bakıp profesyonel olmak zorundayız.''
[/B]
|
Tebrikler hocam bu güzel beyanatin icin zaten sorunlari sen kendin söylemisin inallah bir anönce önlemini alirsin..
Diger yandan kendi Futbolcularinada gereken mesaji vermisin.......
Hocam Allah yardimcin olsun sayet basarili olursan(insallah olursun) Türk Futbolu(Futbolcusu,TD,Yönetici si,Taraftari,Medyasi vs) Senden ögrenecegi cok seyler var.