Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor
Alt 09.11.2009, 15:37   #1
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim Çözüm Yolları Arıyor

Yaralı Aşık arkadaşım sen nasıl olurda Yönetimi İstifaya Çağırırsın Sen kim oluyosunda Büyük Başkanımızın alehine konuşuyosun Osman Seçilmiş Dönemi ile şuanki dönemi kıyaslamak bile çok yanlış Yönetime destek olalalım bakın Samsuna yada Erzuruma bu yönetimi küstürüsek sonumuz terkrar merzifonsporla yada termesporlarla maç yapmak olur Seni kınıyorum arkadaşım.
Alt 09.11.2009, 17:11   #2
ahmetsahin58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetsahin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaralı Aşık arkadaşım sen nasıl olurda Yönetimi İstifaya Çağırırsın Sen kim oluyosunda Büyük Başkanımızın alehine konuşuyosun Osman Seçilmiş Dönemi ile şuanki dönemi kıyaslamak bile çok yanlış Yönetime destek olalalım bakın Samsuna yada Erzuruma bu yönetimi küstürüsek sonumuz terkrar merzifonsporla yada termesporlarla maç yapmak olur Seni kınıyorum arkadaşım.
buyuk olan SİVASSPOR dur.taraftarsan baki olan kulüptür renklerdır gerisi teferruattır.kıyakcı degıl taraftar olalım ki sonumuz ayakcı olmasın.başkanmış teknik adammış bu bayrak yarışıdır yorulunca yerını başkalarına bırakmasını bıleceksınkı bayrak hep zırvede olsun yoksa boyle nal toplarsın.buhale nasıl geldık?sorumlusu kım?taraftarmı bızde bulent mecnun vs.. taraftarı cok sankı.arkadaslar SİVASSPOR taraftarı olmayı taraftar gıbı davranmayı hatta yonetıme teknikheyete baskı uygulamayı gorev bılelım derım ben.sızler nedersınız?
ahmetsahin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 17:26   #3
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ahmetsahin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
buyuk olan SİVASSPOR dur.taraftarsan baki olan kulüptür renklerdır gerisi teferruattır.kıyakcı degıl taraftar olalım ki sonumuz ayakcı olmasın.başkanmış teknik adammış bu bayrak yarışıdır yorulunca yerını başkalarına bırakmasını bıleceksınkı bayrak hep zırvede olsun yoksa boyle nal toplarsın.buhale nasıl geldık?sorumlusu kım?taraftarmı bızde bulent mecnun vs.. taraftarı cok sankı.arkadaslar SİVASSPOR taraftarı olmayı taraftar gıbı davranmayı hatta yonetıme teknikheyete baskı uygulamayı gorev bılelım derım ben.sızler nedersınız?
Aynen derim. MECNUN BAŞKAN İSTİFA ETSİN. SIRASINI BEKLEYENLER VARDIR ELBET. YAPACAK BİŞEY YOK. BEN TARAFTARIM BENİM TEZAHURATIMA VE YORUMUMA BAKARLAR. SENİNDE SİZİNDE. AMA ONLARIN ÇALIŞMASINA BAKILMALIDIR. SIFIR SIFIR. BENİ GEÇEN SEZON İLGİLENDİRMEZ. BU SEZON İLGİLENDİRİR. DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR. BUGÜN BİR CANIMIZ DAHA GİTTİ.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2009, 20:54   #4
karadavut58
Acemi Yiğido

karadavut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 karadavut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ahmetsahin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yasen kimsin once kendi taraftarlinizi elestirin acaba kac maca geldiniz ne dedinizi bili yonuzmu arkadas bu sivasspor nerdeydi mecnun baskandan once senin bilgin varmiydi nerde oldundan delikanli durus vede cok degerli baskanimiz var kendiside bu durumda olmayi istemezdir baskanimiz bizden daha uzgun takimin bu durumuna tamam gecmis gecmiste kalmistir emme unutmayinki gecmiste bize yasattigi guzelikleri ins gelecektede yasatacaktir ad*****ipta biz bu kadroyu kurduk kume dussekte kalsakta bu kadroyu degistirmem dedimi oda insan yanlis yapar ins duzeltecektir akilli ol adam gibi yorum yaz sanirim sen eskiden bjk nin carsi taraftariydin onlarda hermacta baskanlarini istifaya cagirirlarda
karadavut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2009, 00:18   #5
ahmetsahin58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetsahin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karadavut58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yasen kimsin once kendi taraftarlinizi elestirin acaba kac maca geldiniz ne dedinizi bili yonuzmu arkadas bu sivasspor nerdeydi mecnun baskandan once senin bilgin varmiydi nerde oldundan delikanli durus vede cok degerli baskanimiz var kendiside bu durumda olmayi istemezdir baskanimiz bizden daha uzgun takimin bu durumuna tamam gecmis gecmiste kalmistir emme unutmayinki gecmiste bize yasattigi guzelikleri ins gelecektede yasatacaktir ad*****ipta biz bu kadroyu kurduk kume dussekte kalsakta bu kadroyu degistirmem dedimi oda insan yanlis yapar ins duzeltecektir akilli ol adam gibi yorum yaz sanirim sen eskiden bjk nin carsi taraftariydin onlarda hermacta baskanlarini istifaya cagirirlarda
sen once konusmayı ogren sonra taraftar ol sen bılmessın baban bılır ben nacılerın tabutmemetlerın donemınden berı taraftarım yasım 49 bu takım amator kumede bıle olabılır hıc farketmez taraftarsan kulubunu bıleceksın baskancı degılım ben bırı gıder dıgerı gelır bakı olan SİVASSPOR dur... haa birde amigo ihsan vardı rahmetli oldu mekanı cennet olsun.senkımsın gıbı yazılarda yazma haddını bıl ıstersen
ahmetsahin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2009, 01:40   #6
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yönetimin eline firsat gecti ama degerlendiremediler.!!! Ankaraspor kümeye düsürülünce futbolcular icin özel izin cikarildi, bizim yönetim ne yapti hic bir sey ??? defans ve ortasaha hatti SOS verirken haftalarca mac yapmayan Ankara BB puan olarak sivasspordan öndeyken, Bizim yönetimin aklina transfer etmek gelmedi demmekki yönetim isin ciddeyetini anlayamamislar. Ara transferde yabanci futbolcu getirsen ne olacak uyum dönemi takima alismasi icin en az 2 ay gecer. ikinci devre birinci sezondan dah zorlu gececek sampiyonluga Uefaya intertotoya kümeye oynayan takimlardan puan almak hicmi hic kolaya olmayacak...
Alt 09.11.2009, 17:23   #7
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tRAFTARA KARIŞILMAS. BİRİLERİ YASİR ELMACIYI İSTEMESKEN BEN İSTİYORDUM. BİRİLERİ BÜLENT BABA DERKEN 10. 15. HAFTAYI GÖRMEZ İNŞALLAH DİYORDUM. BİRİLERİ YÖNETİME KIZMIYORSA BEN KIZIYORUM VAR MI İTİRAZIN. SENİN VEYA BAŞKASININ SÖZÜNÜ DİNLEMEK İÇİN Mİ BURAYA ÜYE OLDUM.

MURAT ŞAHİN ÜSKÜDARA BAK EVLAT
AHMET ÇELEBİ BENZİN İSTASYONLARINA BAK.

YÖNETİMDE FUTBODAN ANLAYAN BİRİ VAR MI?
BELKİ VARDIR AMA BEN BULAMADIM.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arıyor, başarılı, çözüm, olması, sivassporun, İçin, yolları, yönetim