Alıntı:
furkan58 Nickli Üyeden Alıntı
beyler biraz gerçekçi olalım fener in şu anda Türkiye nin en iyi futbol oynayan takım olduğunu herkes kabul ediyor. Eğer dün fener antep macını seyrettiyseniz fenerin ne kadar hızlı top oynadığını görmüşsünüzdür. Sivas ın yapacağı tek şey galatasaray maçından da katı bir defans neredeyse onbir futbolcusuyla. benim tahminim en iyi ihtimal beraberlik. biliyorum bu yazdıklarım bir çoğunuzun hoşuna gitmeyecek ama gerçek bu
|
Ya Fener kim Allah aşkına....Sallayın Fener'i....İstediği kadar hızlı top oynasın...Bu hocayla, bu anlayışla Fener'i herkes yener ama Fenerle oynayanlar hep ya korktular ya da güdülenemediler.Dünkü Antep maçında gördük ki Fener kapalı, iyi savunma yapan takımları açamıyor. İşte şansa bir penaltı oldu da gol attılar. Çok şanslılar...
Sivas Antep'ten daha iyi savunma yapıyor.Bir de içerde oynuyoruz. Fenerin gol atacağını zannetmiyorum. Bu kadar abartmaya lüzum yok bu berbat takımı. Niye bu kadar büyütüyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Zaten hep bundan kaybediyor Anadolu takımları. Korkuyorlar, büyütüyorlar. Ama bizimde gol atacağımıı düşünmüyorum. Çünükü sezon başından beri eleştirdiğim tek nokta hücum hattımızın yetersiz oluşu, bir oyun kurucumuzun olmayışı. Bülent Uygun gibi Türkiye liginin gol kralı olmuş birinin ve Korantın forvet transferinde neden bu kadar beceriksiz, basiretsiz olduğunu da anlayabilmiş değilim. Eğer takımımız bir de kontraya iyi çıkabilen, hızlı ve iyi hücum yapabilen bir takım olsaydı valla ligdeki konumu kesin 1.lik olurdu. Hiç bu kadar kesin konuşmamıştım.Hiç değilse Erciyes'i mağlup eder, GS'den de puan alırdık hücum hattımız iyi olsaydı.Açıkçası transfer politikamızı beğenmedim. Forvet hattına iyi transfer yapamadık.
Yunanistan nasıl Avrupa şampiyonu oldu hatırlayın,çok iyi savunma yaptılar, ama iyi de kontraya çıktılar, forver hatları da iyi durumdaydı, gol bulabildiler.Bzim tek eksiğimiz de bu zaten. Fener normal koşullarda bize gol atamaz, anca duran top olacak da, penaltı olacak da öyle..Yani Fenerin iyi top oynadığı falan yok, sadece diğer takımlar kötüydü.Ama şimdi karşılarında iyi bir Sivas var.Vay hallerine..
Bu maç 0-0 biter....