Trabzonspor'da Gökhan Ünal ve Song boşta kaldı. Bence onları da değerlendirmek lazım. Mehmet Yıldız'ın yokluğunda, Gökhan hırs yapar ve bize faydası olur...
walla tabiki muhsin hocaya guveniyoruz ama once yasin ersen hayrettin ve bikactane futbolcuyu devre arasinda acilen gondermemiz lazim egerki bunlarla yola devam ederse hoca sansimiz yok bu futbolculari nasil oynatiyor hala hic aklim almiyor herkes goruyor halende zorla oynatiyor hoca kamanan meseleside bi forvet var yildizdan sonra ha gitti ha gidecek haberleri cikiyor hadi hayirlisi bakalim
yüzümüzün gülmesine okadar ihtiyacımız varki.buralarda olmak çok zor geliyor.hocamıza ve yönetime güveniyorum elbet bu takım düzelecek.devreyi sabırszlıkla bekliyorum.
HELAL OLSUN HOCAM SENN DÜŞÜNCEN GERCEKTEN HARIKA FUTBOLCU GÖNDERİLMİCEK TAKVİYE YAPILACAK GİDEN FUTBOLCULAR İÇİN DE AYNINI YAZDIM YAZDIM YAZDIM DA OKUYAN KİM GÖREN KİM SEN BİR NUMARASIN HOCAM İNŞALLAH GELECEK KİŞİLER SİSVASIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜRRR
''Ya!! alınıpta bir işe yaramayan döküntüler ne olucak, onlar hala ense yapıp duruyor.
Zaten bütcesi yetersiz olan Sivasspor'da kalmaya devammı edecekler.
Ohh ekmek elden su gölden hesabı bu konularlada Başkanların artık ilgilenmesi gerekiyor.
''Ve maçları kaybedeceğini bilen Sivasspor taraftarlarına kimse teşekkür etmiyor.
Takıma maddi manevi destek veren taraftarlarımız bu paraların boş oturan oyunculara gitmesine tepkili biliyorum ama yine susuyorlar.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...