Cevap: Sivasspor: 0 Besiktas: 1
iyi akşamlar sivaslı kardeşler.
ben beşiktaş taraftarı olarak forumunuzu yakınen takip etmeye başladım son bir kaç gündür. genel olarak iyi bir forum, beğendim. lakin son günlerde beşiktaş hakkında yapılan kötü, küfürlü, aşağılayıcı yorumlar beni oldukça üzmüştür. ben sivaslı değilim, sivası hiç görmedim. üni okurken sevdiğim sivaslı arkadaşım vardı. çok delikanlı, harbi, sözünün eriydi. sivaslılarıda öyle biliyorum.
ama o bahsettiğim kötü yorumlar aklımdan geçirdiğim, bildiğim sivas insanına hiç benzemiyor. bu lige sivas ve sivasspor çok yakışıyor, inşallah bu ligde kalırsınız. ki mehmet yıldız döndükten sonra çıkışa geçeceğinize eminim.
ama dediğim gibi, beşiktaş hakkında ipe sapa gelmez küfürlü mesaj yazan arkadaşları esefle kınıyorum. maçı seyrettik hep beraber, sivasın nerdeyse gol pozisyonu yok, beşiktaşın ofsayt olmayan verilmeyen golu var. sivasın bu ligde kalması gerçekten istiyorum. gelecek maçlarda başarılar diliyorum.
kötü, küfürlü mesaj yazan arkadaşlarda uömarım daha seviyeli mesajlar yazarlar. herkese iyi akşamlar diliyorum, sevgiler saygılar.
|