Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor
Sivasspor çıkış arıyor en uygun maç es es maçı gibi görünüyor.EsEs geçen hafta feneri yendi ve aşırı ferformans gösterdi.Bizans takımlarıyla oynayan takımlar ertesi hafta düşüş gösteriyor.Bu Es Es tede aynı İstanbulda bi GESE beraberliği ertesi hafta Evinde Kayseri yenilgisi şunu rahatlıkla söyleyebilrimki Kayseri şuanki kayseri değildi maçı yerde sürünerek kazadı şans diyorum.
Bu Hafta Sivasta ne olur.Sivasın eksiklikleri var kendine güveni kaybetme noktasına gelmiş.Es Es tede aşırı ekasik futbolcular var ancak as topçuların yerine oynayan genç isimler gerçekten bu çocuk şimdiye kadar neredeymiş dedirten tipten.Anlıyacağınız Rıza Hoca 18 i bulmakta zorlanıyorum diyor ama inanın bizler es es taraftarı olarak genç futbolcuların aslardan daha iyi olduğunu düşünüyoruz.Ümit KARAN ın Es Es e bi şey kattı söylenemez 1 kişi eksik oynuyorduk.Sakatlandı şimdi 11 kişi oynuyoruz.Burak YILMAZ taraftarın gözünden düştü Fener galibiyetine sebinemedim diyen bir Es Es li olamaz taraftar defterden sildi.Seardar ÖZBAYRAKTAR zaten yedek oyuncu.El Sakanın eksikliği hissedilmez çünkü o bölgde çok oyuncu var Luka Vucko yedek bekliyo çoğu zaman ve El sakayı aratmaz.Bir tek Mehmet Yılmaz için eksiklik diyoruz ama onun yerine oynayan Adem SARIda pğatlama yaptı.Doğa cezalı önemli, değil yerine yeterince adam var.
Kısacası orta geçeçek bir maç diyorum.Es es rahat oyun oynayacak Sivas stresli Es Es rahat oyununu şansıda yaver giderse yenere gelir diyorum.
Sivas oyuna inanarak başlarsa erken gol yemezse belki bi şeyler olabilir ozaman kazanma şansı olur.
Her iki takımada başarılar dileriz.Hakeden kazansın Sivassporun küme düşeceğine İ:BB düşsün derim.İl takımları her zaman süper ligde olmalı yaşamalı.
|