Maçın gollerini biraz önce ligtv den izledim...Attığımız doğru dürüst bir gol yok...Kimse kusura bakmasın...Sivasspor doğru düzgün futbol falan da oynamıyor...Daha önce söyledim;yine söylüyorum

evre arasında ilk 11 de banko oynayaca 4-5 tane sağlam adam alamazlarsa bu takım 2. yarıyı kesinlikle çıkaramaz..Bu maçta atılan golleri neredeyse tamamı rakibin saçma sapan bariz hatasından kaynaklanan goller..Şöyle doğru dürüst hazırlanan pozisyonlardan olan gollerde değil..Şimdi diyebiliriz ki ilk yarıda ilk 6 haftada pozisyona girdikte ne oldu;kaç puan aldık....Gerçek şu ki şans her zaman Sivas'ın yanında olmaz...Sivasspora defansa Bilica stilinde bir oyuncu,Orta sahaya biri oyun kurucu biri ön libero olmak üzere 2 oyuncu forvete de iyi bir golcü olmak üzere 4 tane banko oynayacak oyuncu gerekiyor..Bu oyuncuları alamazsak 2. yarı işimiz çok zor...Alınan oyuncular mutlaka kaliteli ve kendi milli takımlarında oynayacak kapasitede olan oyuncular olmalı...Sivasspor kesenin ağzını mutlaka açmalı...Alınacak oyuncular takımda oynayanlar ayarında ya oynayanlardan daha iyi çıkmazsa boşu boşuna transfer yapmanın da bir anlamı yok...Dost acı söyler sivassporun son maçlarda şansı da yanında...2. yarı istenilen transferleri yapmaz ve tekrar düşüşe geçersek Allah korusun kesinlikle toparlanmayız...Çünkü ligde 2. yarı üstüste f.b ve Trabzon Diyarbakır maçlarıyla başlayan çok zorlu bir de seri var..İlk yarı bu maçları üstüste kaybedince moralman çökmüş ve uzun süre de toparlanamamıştık..2. yarı da lige bu zorlu seriyle başalyacağız...Unutmayalım ki diğer takımlarda devre arasına yeni transferler yaparak daha güçlü girecekler...Takımiyi yolda olabilir ama takımın iyi futbol oynadığı düşüncesine kesinlikle katılmıyorum...2. yarı yönetim ne yapıp ne edip kesinlikle en az 3-4 tane iyi oyuncuyu takıma dahil etmeli...Takım son maçlarda neredeyse forvetsiz oynuyor...Attığımız gollerde son maçlarda defans oyuncuların imzası var..Ayrıca rakibin kendi kalesine attığı goller ve hakem hataları da bizim lehimize...2. yarı umarım bambaşka bir sivasspor izleriz....